-
Všechno nej!!!
Já osobně Jesse zbožňuju a tak mu taky přeji vše nej!!!Jesse je nej!Jesse je nej!Jesse je nej! *14* -
...
Všechno nejlepší všem co mají dneska narozky...ale hlavně Jessemu *14* ...taky třeba někdy uvažujete co třeba zrovna ted dělá nebo jak bude oslavovat narozky a tak *9* -
-
Re: ...
No jasně skoro denně přemýšlím co teťka zrovna dělá Jesse *14* Jo Ane.tt-všechno nej k narozkám *3* *3* -
-
Re: Re: ...
děkuju moooc *3*
-
-
Re: ...
děkuju *15* no jasan,uvažuju o všech slavnejch,co mám ráda,co právě dělaj a tak *3*
-
-
...
všechno nejlepší *14* mám taky dneska narozky *3* -
jesse
nevite nahodou jestli jak je tam napsany ze je krestan jestli je katolik nebo jakyho je vyznani diky moc za odpoved *3* -
Best day of my life
Nemohl byste někdo sem na MP3 sekci stáhnout Best day of my life?
díky moc :-) -
JMac
Ahojky lidi nevíte nekdo jestli Jesse McCartney přijede do ČR...?NAPIŠTE PROSÍM SEM DEKUJU.... *7* *7* *1* -
-
Re: JMac
no jesse se letos do čech nechystá..a netušim kdy by mohl přijet lae musíme doufam že vůbec někdy přijede
-
-
???
nevíte někdo kdy vyjde u nás oficialně jesseho nový album Departure ??? *14* -
-
Re: ???
no album departure si mužeš koupit už teď ale pokud si budeš chtít počkat na předělávku tak ta vyjde 7. dubna -
-
Re: Re: ???
děkuju moc
-
-
-
JMac
Ahoj jesse je upe užasnej sladoučkej klučík mám ho macka lada upe ho žerůůů.
Já jsem se cela zeptat jestli jste někdo v kontaktu s Jessem McCartneyem tak me plssik napiste sem na osobnosti nebo na e-mal Linda353@seznam.cz děkuju a ahojky *1* *14* *7* *14* *15* -
jesse v óčku???
ahoj fanynky jesseho.....chtěli by jsme si nechat o jeho narozeniny - 9.4. zahrát nějakou jeho písničku v tv óčko.....pište na email....jestli chcete vědět víc....ještě nevíme co a jak, dnes jsme to teprve vymysleli.... -
jesse
Všichni tu píšete jak je jesse úžasnej ........máte pravdu *1*