-
Moc krásná..... *14* ...asi sem sa zamiloval *14*
-
normal
Jessica má hezkej zadeček a kozičky chtěl bych s ní šukat,a pak bych jí vilízal kundičku,je to sexy holka -
-
Re: normal
ta by ti nedala.Dala ale facku:
-
-
je fakt kus *14*
-
-
Re:
...SÁDLA.....
-
-
Jessica
Jeesssssiiccaaa je krásná herečka *4* -
Jess je super!
Videla som filmy Jesse a ona je fakt super !!! Je COOL !!! :)))) -
-
Re: Jess je super!
Nejvíc se mi líbil TEXASKEJ MASAKR MOTOROVOU PILOU ....škoda že to přežila....ale já se o to postarám MWAHAHAHAHAHAHA *8*
-
-
Co?????
Nevim co všichní máte když se vám nelíbí tak sem nelezte.
Jessica je hezká a i pěkně hraje - jen tak dál.
Ps:A na to že je bez make-upu? Podívejte se na ostatní je to úplně normální holka co se dobře vyšvihla do světa celebrit a filmu. *3* -
-
Re: Co?????
Možná je dobrá herečka,ale hezká rozhodně není,leda po několika hodinovém líčení profi vizážistama.A navíc fotky se ještě retušujou a počítačově upravujou a to nejen obličej,ale i postava,takže zcela vůbec neodpovídaj realitě.To není jen v jejím případě,ale u všech celebrit.
-
-
naj herecka
jessica biel je moja najoblubenejsia herecka nielen preto ze sa narodila v rovnaky den ako ja. skoda vsak je ze na inom kontinente a o 9 rokov skor. velmi rad by som sa z nou stretol. drzim jej palce v zivote. a ked ma toho justina rada tak jej to prajem -
Viděla jsem další film od této herečky, ale vůbec na mě nezapůsobil tak, jako jiné filmy!Jess má na víc, kdyby chtěla, bylo by to lepší!!
-
Next
Mně se líbila ve filmu Next,kde hrála s Nicholasem Cagem.Tento film je docela fine.Dnes má 27.narozky.Tak jí přeji vše nejlepší! -
..........
Jsi nejh. a jsi super *14*