-
Narozeniny
Chci jí popřát k narozeninám.Kromě scifi filmu Next byla dobrá v seriálu Sedmé nebe a komedii Když si Chuck bral Larryho.Tak Happy Birthday a Good Luck! -
Já si zase myslím, že Jessica Biel a Justin Timberlake se k sobe hodí *4* *3*
-
A, sakra, koukam ze jeste u Jessicy Biel, jsem nepochvalil. Nuz tak, lidi, tuhle herecku musim jen chvalit, samica to je perfektni *14* *14* *14* a libila se mií i ve filmech : Texasky masakr Motorovou Pilou, Iluzionista a A-Team. jessica je Jessica, preji ji jen to nejlepsi, jsem jeji veliky fanousek *14* *14* *1* *1*
-
Jess je podle mě dobrá herečka a má na to prosadit se. Viděla jsem film Texaský masakr motorovou pilou a tam mě docela překvapila. Neměla bych nic proti tomu, vidět ji v podobných filmech stejné kvality častěji.
-
Podle mě je to celkem hezká a ve filmech hraje dobře.Škoda jen že se chce vrátit na univerzitu.Podle mě ji tedˇchvilku na plátně neuvidíme.
-
-
Re:
Už se těšim až jí neuvidím *1* *1*
-
-
Jessica Biel je hezká zenská.
-
sexy
Má pěkné prsa a zadek
*14* -
Přeji Ti Jessico všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám, jsi super herečka. =)
-
Jess je super
Panebože!! Sex s ní přece nemusíte mít, ne?? Ale to je Vaše věc.PODÍVEJ SE NA JESSINY STRÁNKY http://Jess.Biel.sblog.cz -
Vše nej