-
Jet Li
nejlepší byl ve filmu utržený ze řeťezu! *5* -
Jet Li - super človek
Čaute. Dúfam, že film The Forbidden Kingdom príde do kín aj na Slovensko. Jet je vynikajúci herec a určite aj človek. Má v sebe niečo, čo ma k nemu silne priťahuje ale nie to že som zaľúbená. To prenechám sladkým naivkám. (bez urážky). Jeho filmografia je kvalitná, no určite sú to však na prvom mieste jeho filmy z čínskej koprodukcie. V nich je doma, sám sebou, so svojou kultúrou, hrdý, drsný, sexi a zároveň vnútorne silný a pravdaže pre niektorých možno nepostrehnuteľné ale aj nežný. Viac sa mi páči takto ako pripútaný na reťaz!!! -
Miguel Beer
Jet Li je v te nove reklame na pivo tak sexy!!!! Je krasnej milacek muj sikovnej!!! *14* *3* -
Jet Li a Jackie Chan
Film ve kterém se společně objevily tyto 2 hvězdy jak Jet Li tak i Jackie Chan se jmenuje "THE FORBIDDEN KINGDOM" který se v Amerických kinech hraje už od 18.Dubna...pro česká kina zatím ještě nebylo stanoveno datum premiéry!tak doufejme že se tohoto snímku dočkáme v našich kinech... -
-
Re: Jet Li a Jackie Chan
sim tě Seagal by je vystřílel oba -
Re: Jet Li a Jackie Chan
Jackie chan a jet li jsou nejvetší zabyjaci nikdo na ně nema
-
-
jet má narozeniny!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Jet má narozeniny! *14*
tak ať mu to kope *4* -
Jet Li
cau lidi...Jet Li podle me je neuvěřitelnej člověk...to jeho bojový umění...jak nekdo tak malej může umět takový věci:)chtěl sem se zeptat, jak se menuje ten novej film, kde hraje Jet Li s Jackym chanem...??? *4* *8* -
nema na nej nikdo
rikejte si co chcete ale JET LI je nekdo je fakt dobrej az na neho bude nekdo mit tak at pak si otevre hubu ale jinak ji hezky drhte. JET LI je legenda!!! -
blbec
je pěkně hnusnej debil takovej Zac Efron je k sežrání !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!je mi jedno co o mě tady budete psát -
-
Re: blbec
Pokud posuzuješ herce podle vizáže a ne podle toho jak umí hrát, tak se tady nemame o čem bavit příště šetři dechem *5* *8* *16* *13* -
takovy kokot tu nema co psat jet li je nejlepsi -
jsi proste chuj kokote *10* *10*
-
-
Jet Li
Jet Li je prostě nej nikdo na něj nemá. Chtěl bych se taky naučit KUNG-FU -
JET LI
KOUKNĚTE NA L-UL-U.BLOG.CZ MÁM TAM HODNĚ JEHO FOTEK.JET LI JE FAKT SKVĚLEJ *4* *4* *4* *4*