-
a čo ja wiim :D:D
do boha wam uš tu fakt šeckym jebe ??? sa tu hadajte o vymyslach cirkwe ak aj neaky boh je urcite nema nic spolocne stymi swinami v cirkwi !! -
-
Re: a čo ja wiim :D:D
hej teba nechapu...ras tu pišeš neco, pak napišeš upllne neco ineho....hej spamatuj sa pls.... -
Re: ...čo to tu trepeš
Čo to tu trepeš?! Však aj ty máš Ježíše medzi svými osobnosťmi, tak nechápem, přečo tu tak meleš! -
-
Re: Re: ...čo to tu trepeš
a do howori se v boha newerim ja newerim v cirkew -
-
Re: Re: Re: ...čo to tu trepeš
A prečo to odosílaš 2x?! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...čo to tu trepeš
lebo som sa pomilila *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...čo to tu trepeš
aaaaa mne je to tak secko jedno:D ale v boha asi werim ale teš aj v satana :D:P no a hlawne je še idem na marilyna mansona pre mna a ty coo ??? *3* *3* *3* *3* *3* inaak neboj sa ne som šalena *1* *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...čo to tu trepeš
Tak to áno, budiš ti to odpuštěné *3* Máš praudu, že církva je na kokot. Ale Boh, to je pre mňa to samé *9*
-
-
-
-
Re: Re: ...čo to tu trepeš
a do howori še v boha newerim ja newerim v cirkew
-
-
-
a čo ja wiimm !!
a ked uš nech si ma kazdy aky ce nazor nemusite si tu nadawat zato bošeee !!
ha aj tak ja idem na marilina mansona kludne sa tu pozabijajte ked ste blbyy !! -
-
drž hubu neumíš psát ani nic že nemysli si že se nejchytřejší a nědělej ze sebe modelku-model
-
-
Top!
*1* tak totok je jedna z nejznámějších osobností teda -
a čo ja wiim :D:D
kašlite na to aj tak šeci umreme na prasaču chripku !!!! *3* *3* *3* *3* -
jezis neexistuje ze
-
-
Teraz nie ale existoval
-
-
Možná by bylo lepší dát do názvu osobnosti Ježíš Nazaretský, protože Ježíš se rozhodně nejmenoval Kristus.
-
Omlouvám vám se. Nevím asi to bylo vtipný, asi jsem blbě zertoval. I když. ... (....) ale nic to jsem přece nepatří!!
-
gtxde
aspon to nekopirujte z inych stranok *13* *13* *16* *16* -
Křesťanské katolické vizionářky
Zdarma knihy v elektronické podobě od křesťanských katolických vizionářek A. K. Emmerichové, Maria Valtorta, Marie od Ježíše z Agredy, Catalina Rivas, Terezie Neumannové z Konnersreuthu, Marie Simmaové, M. Faustyny Kowalské. Patrně zde si přijdou na své Ti, kteří mají BIBLI za jaksi starou známou věc a která je tak nějak v podvědomí většiny lidí, co se v ní asi píše. Tak tady v těchto knihách člověk najde něco zvláštního, neočekávaného, nadpřirozeného - něco, co k nám může mluvit v dnešní době a ne jen přes starozákonní proroky a evangelisty. Takže - pokud máte zájem, tak mi napište na radek.chloupek@seznam.cz a já je Vám pošlu na e-mail.
P. S. Pokud máte knihy v elektronické podobě od katolických vizionářek (mystiček), které já ještě nemám - tak mě prosím kontaktujte. -
-
Re: Křesťanské katolické vizionářky
Člověka potěší,když se mezi příspěvky objeví něco bez vulgarismů. Něco, co může druhým pomoci. Těm, kdo nevěří vzkazuji: Víra v Ježíše Krista je dar a kdyby někdo měl největší poklady na světě a neměl tuto víru, je vedle věřícího žebráka ten, kdo je na tom daleko hůř! *4*
-
-
ježíš
žádný bůch neexistuje povídka o tom že když ježíš umřel že jeho tělo zmizelo je nesmysl. jak může bůch existovat když si ho lidé vymysleli protože si neuměli vysvětlit proč tady jsme a co tady děláme. -
-
Re: Náš
Stvořitel, Otec a Vykupitel opravdu není žádný bůch, takže máš svým způsobem pravdu. Proč tady jsi je celkem jasné, stejně jako to co momentálně děláš. Pokoušíš se nás prudit. Ať ti Bůh odpustí, požehná a dá rozum a víru.
-