Přejít na výpis diskuzí

Ježíš Kristus

OSOBNOST 2.3.2009 
192 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • snake666

lidé, PROBERTE SE!!!

Lidé, proberte se! Ježíš nikdy nebyl a tím to hasne. Církev je pouze organizovaná skupina vymývačů mozků! A vy co věříte, jste jen pouhé loutky v tom veklém divadle! Věřit v Ježíše a Boha vůbec, je pro mne absolutně nemyslitelné! Maria jej nemohla porodit, neboť ani žádný "duch svatý" není takový borec, aby dokázal oplodnit Mariu aby byla stále pannou!! A co se týká příspěvků přede mnou...Kdyby, jak vy říkáte, Bůh, zemřel pro naše dobro, aby nás zachránil....proč se tedy narodil Hitler, byl holokaust a podobné zvěrstvo??!!!! Proč tomu ten váš "Bůh" nezabránil?! Pořád ho vychvalujete, z kříže by jste ho sundali, ale že v Africe (a jiných zemích) umírají děti hladem, v Afghánistánu se valčí atd....Proč tomu nezabrání?!!! Protože je to fiktivní bytost, která nic nezmůže a nemá proto cenu se k nemu modlit!!!!
    • apostol

Re: lidé, PROBERTE SE!!!

kde bvereš jistotu svých stupidních tvrzení, když nemáš žádný dokaz a jsou to jen tvé scestné názory?? Když chceš znát pravdu, seber odvahu zeptat se přímo Toho, koho tu tak arogantně popíráš!! osočovat dokážeš hezky, to je totiž lehké! ALE seznámit se s Ním - na to jsi srab!! nebo to snad přece jen dokážeš??? Tak co?!!! *14*
      • Re: Re: lidé, PROBERTE SE!!!

mate pravdu,vůbec nevi o čem mluví blazen
    • terezija

toš s Tebů nesůhlasim jako fakt....Bůh nás miluje tak, že nám dal svobodu- nechtěl si z nás udělat loutky,to by se nám přece nelíbilo, proto nechal satana ať působí...snad to pochopíš POZDĚJI.... *3*

PS.:nezapomeň že Bůh miluje i TEBE :)
    • Re: lidé, PROBERTE SE!!!

Čaute :)

Nakoukl jsem co řešíte. Že Bůh existuje věřím na 100% procent...žiju s Ježíšem v srdci... a vím že je...modlím se a mluvím s Ním...a On mi odpovidá :) Někdy myšlenky, někdy Duchem Svytým, Bibli, přez společenství. Ale to je težké vysvětlovat někomu kdo nemá Ježíše v srdci...nevěří v Něho, to je jak by se vadili dva lidé..jeden ktyrý nebyl nikdy ožralý s druhým který byl...no a ten co nebyl přesvědčoval toho druhého že po 20 pivech bude pořád stejný..no ten co už byl ožralý se jen směje a říká si..ty blázne..vyvrácíš mi něco co každý týden zažívám...a ten druhy se to furt snaží vyvratit...kdyby si dal 20 piuv..tak pochopí o čem mluví.
      Tak je To i s vírou..mluvíte o něčem o čem nevíte...ten kdo věří a žije s Ježíšem..o Něm nepochybuje..bo ho cítí..ví o něm. Lásku taky nevidíte...a víte že eksistuje,...atd

A jak vysvětlíte vznik světa? Jako náhodu za náhodou.
      Jak vysvětlite miliony zázraku, klinickou smrt...kde lidí popisují posmrtný život...a je to potvrzené (na nemocnice doktoři upevnili nápisy...a ti lidé kteří zažili klinickou smrt..a nikdy nebyli předtím na te střeše...po návratu do těla dokážou říct co za nápis tam je), jak vysvětlíte démony,....

věřit v to že vše je náhodou chce dvakrát tolik víry jak věřit v to že Bůh vše stvořil. Ježíš vás miluje partyjo :) *3*
      • terezija

Re: Re: lidé, PROBERTE SE!!!

přesně tak....
    • zuhajda7

no tak treba prave kvuli takovejm lidem jako si ty!jo a este Panna Maria Ježíše porodila a BYLA NEPOSKRVNENA a cirkev neni zadna vymyvarna mozku ale ty ho mozna mas vymytej z tech TRAPNEJCH kecu co ty pises!!ses trapnej a taky vy co tu pisete takovy nesmysly jako ze Ježíš nebyl a tak JEŽÍŠ BYL,JE A BUDE!!!!!
      • snake666

Re: Re: lidé, PROBERTE SE!!!

Pro ja,ja, ja jenom ja: Jdi se vycpat i s tím debilním atletem!!! *13* *13* *13* *13*
    • wendy92

Naprosto s tebou souhlasím.... *4*
  • ayeret

:)

for Petra a Snake666: dík za pochopení mého názoru
    for:allien: jo souhlasím s tím hitlerem a afrikou...
  • nechápu, co tady řešíte ;o)

Souhlasim s pár lidma přede mnou. Ježíš nabyl a nikomu nepomoh, stejně jako ten BŮŮŮŮŮŮŮH. Tak nechápu, proč tady řešíte nevyřešitelný věci!!! *13* *13* *13* *13*
    • apostol

Re: nechápu, co tady řešíte ;o)

Dokaž mi s¨vá nehorázná tvrzení, že prý Ježíš neexistuje a Bůh taky ne. Pak ty jsi jen přelud, bezcenná hříčka přírody. Jestli máš odvahu přesvědčit se o reálnosti Boha i Ježíše, stačí Ho oslovit a chtít důkaz Jeho existence i charakteru přímo od něj!! Dokážeš to, nebo jsi jen drzý, namyšlený samospravedlivý rebel a zbabělec?? *14*
  • sorry

NEBYL!!!
    • terezija

Re: sorry

...BYL....
  • ještě něco

jo, ještě něco: kdyby křesťané věřili lži, nevydrželo by křesťanství 2000 let, nevydrželi by pronásledování a během krátké doby by se církev rozpadla, což se nestalo. takže jsou dvě možnosti, proč církev vydržela: buďto ježíš existoval a křesťané věří pravdě, nebo je křesťanství založené na lži, která trvala 2000 let, což nepravděpodobné. VY ale asi raději budete věřit tomu o lži... ale zamyslete se nad tím *13*
    • snake666

Re: ještě něco

Zamysli se sama! *13* Tobě je teprve 9 a hraješ si na člověka, kterej sežral všechnu moudrost světa!!!

Prostě bůh ani satan neexistuje tupá loutko křesťanskýho divadla *15* *13* *9*
      • Re: Re: ještě něco

ty troubo a jakej máš ty důkaz?
      • Re: Re: ještě něco

NO...JÁ SI NA ŽÁDNÝHO MOUDRÝHO NEHRAJU. JÁ JSEM SE PRO NĚJ ROZHODLA SAMA, A ŽÁDNÁ LOUTKA NEJSEM. JE TO MOJE SVOBODNÁ VOLBA.
      • hannahmiley

Re: Re: ještě něco

To by bylo něco aby ses ty ZASE neozval.Nechápu ,proč se musíš s každým hádat.To ty se chováš jako bys spolkl ,,všechnu moudrost světa"!
        • snake666

Re: Re: Re: ještě něco

Ty se do toho vůbec neser, víš o životě pěkný kulový a budeš machrovat! *13* Bež si postěžovat fotříkovi a svoje blafy si nech pro někoho jinýho...mě je tvůj názor ukradenej *13* *13*
          • hannahmiley

Re: Re: Re: Re: ještě něco

A kdo si myslíš že je zvědavej na tvoje urážky,co?!!!Každej má svůj názor a ty s tím holt nic neuděláš!Ja nevěřím v Boha ale nikdo tady není zvědavej na tvoje uprcaný komentáře!Jdi se vycpat a zkus se s někým normálně bavit!
            • snake666

Re: Re: Re: Re: Re: ještě něco

11ti letej fracek mi nebude kázat co můžu a nemůžu psát!!! Starej se o sebe a mě nech na pokoji!!! *13* *16* *13*

Já se umím bavit normálně se svejma kámošema!! S takovejma fanatikama se bavit normálně NEDÁÁÁÁ!!!!! *16* *16* *16*
  • snake666

Pěkný blafy!!! já taky věřím!

Já věřím, ale v sám sebe, lásku a přátelství (ale pravdoví)!!!

Když mám problém tak si ho vyřeším sám!! Když má problém kámo, tak mu pomůžu, když je to vmejch silách!!! ALE V ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ NÁM NEPOMŮŽE ALTET Z KŘÍŽE!!!! A TO SI PAMATUJTE, HLOUPÝ OVCE!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13*
  • snake666

pro najs

Já mám stejnej důkaz o atletově neexistenci jako VY o jeho existenci!!!

Pořád lepší si předtavit, že jsem se vyvinul z primáta, než z děsivý představy, že pocházím z mrdky "ducha svatýho"!! *13* *9*

Ty potřebuješ pomoc od atleta, já si pomůžu sám nebo mi pomůže kámo!! Že mi nevěříš, tak to je mi totálně volný!!
    Ale to tady nebudu rozebírat *13* *13*
  • MartinDyntar
    Obětovat a trpět pro druhého to jedine převzít z křesťanství a mimo to, krom toho už nic jiného. Nemám rád církev, katolíky a krajne dogmatickou zbožnost. Kupříkladu nejen buddhismus či islám hlásá zcela něco jiného. Oficialne hlasana křesťanska víra striktne a direktivne podle Bible, ktera je sama o sobe neuplna, nedostačující, cenzurovana a neobjektivni - Bible je pouze dějinným dokumentem, nikoliv vědecky podloženou skutecnosti. Uznávám z křesťanství jen jedinou premisu - obětovat se a trpět pro druhe k vlastni úctě a k respektu k sobe samému. To psychologicky vzato ano - nemyslet jen na sebe sameho a nestarat se jen o sebe sameho - další dobra premisa křesťanství a krom ni, mimo ni nic jiného. Nenávidím kapitalismus a egoismus konzumní společnosti! Další premisa, snad proto některé texty písní Die Toten Hosen jsou stejne tak platné jako křesťanství samotné. Někde jsem se doslechl že kapitalismus prý zabíjí. ...to ponechám raději bez komentáře!
  • snake666

for hannahmiley

DU BIST MAUL!!!! *13* *13* *13*
  • snake666

pro smrada

drž hubu! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit