Přejít na výpis diskuzí

Ježíš Kristus

OSOBNOST 2.3.2009 
192 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    No jo pane jó mně zbývá už jen ten Ježíšek!! Nikoho jiného nemám!!
  • MartinDyntar
    Tak Ježíš ek je nebo není? Nezná někdo kromě Wimma Wenderse jinou odpověď než že Ježíšek je...ze existuje. No ja teda nevím! Skutecne? ...že by? No se vší uctou k Wimmovy Já tedy nevím.
  • Pravda která bolí ! Odkaz
    isstras.eu/cs/2017/05/03/ze-slunecneho-soci-odjela-kysela-merkelova
    Je mi to moc líto,ale je to pravda ! !
    • A Ježíši o pravdu šlo ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  • MartinDyntar
    Když už jsme filmu Land of Plenty u Wimma Wenderse tak Ježíš (ek) existuje či nikoliv?
  • MartinDyntar
    Tak Ježíšku jsi nebo nejsi?? Tak nebo tak pozdravuje te Wim Wenders... se svými křesťanskými road-movie Land of Plenty a Palermo Shooting. Tohle je fakt tedy opět nepodařeny komentář.
  • MartinDyntar

Pane jó!  To je ale diskuse!! Doporučuji všem nevzdělanym ateistům navštívit to to diskusní fórum. Je vtipne i poučne!!

• Crush the messiah, rip his f*cking heart out
    Desecrate the corpse of the nailed scum
    Fistfuck the mother of the crucified one
    Rape her corpse one thousand times

We're to spill the blood, to kill the light
    To crush the tribe of jesus christ
    We're to kill your god, to crush your spine
    To crush the tribe of jesus christ
    • hallo pizzu?
  • můj názor

nikdy neexistoval je to jen výmysl zkurvené církve která doposud přínášela jen bolest,smrt a zkázu ... zabíjela nevinné , utlačovala jiné náboženství a víry (pohani,satanisté)... věřte si v co chcete a peace s váma *9*

AVE SATANAS *5*
    • apostol

Re: můj názor

Je reálnější než ty. Přestaň vulgárně urážet, co neznáš. Jestli máš odvahu, MŮŽEŠ se přžesvědčit o pravdivosti toho, co tu tak arogantně napadáš. oslov Ho a nech si přímo od Něj všechno vysvětlit. Vzhledem k tvému vyjadřování to ale považuju za nadlidský výkon pro tebe!! Dokážeš to?? *14*
    • terezija

bolest?? smrt?? zkázu?? tak to je blbost....jak to jako myslíš?? myslíš že to Ježíš chtěl?? do prčic proč to furt nechápete??? Ježíš miluje každého z nás neuvěřitelnů lásků boužel to mnozí z nás nedokážou pochopit....
    • Re: můj názor

Tohle jsi přehnal. Ty si myslíš jak nejsi chytrej aale víš prd. Jednou toho budeš litovat, uvidíš *5*

Jednou budeš litovat, nenadávej ! *10*
    • vittan

Ty si fakt vůl:(..když někdo neni křesťan tak to ani nepochopí...a di si s tim tvym satanem do pekla... *16*
      • apostol

Re: Re: můj názor

Do pekla bohužel míří, dokud se nessetká s Ježíšem a nepozná osvobozující pravdu, tak ho tam nemusíš posílat. Spíš naopak! Potřebuje ¨zažít to, co Pavel, když pronásledoval křesťany a popíral vzkříšení Ježíše. *14*
    • hasickaaa

co si o sobě myslíííš???ae je zbytečný ti nadávat...měla bych tě litovat...tk ubohýho člověka s ještě ubožejšími názory jsem nikdy neviděla.. *8* *8* *16* *16* *16*
    • hasickaaa

co si o sobě myslííš??? ty musíš být teda největší idiot/idiotka...ae je mi tě líto..ještě jsem tk ubohýho člověka neviděla..
      *3* *13* *13*

nehaj si swoj nazor pre seba a swojich satanistickych akoše kamaratow ani ja newerim cirkwi ale v boha werim ty ohawa *3* *3* *3* *3* *3* aj tak axlik je najlepsii!! *14* a ty si bleeeeeee

jako co si o sobe myslis??jestli se ti tady neco nelibi tak sem nelez a Ježíše neurážej jo a este on neni zadnej vymysl on fakt existoval a cirkev neprinasi jen bolest,smrt a zkazu tak si to laskave zapamatuj!!!
      • wendy92

Vydělas film Mistr Jan Hus?? Zřejmě ne, tak se prvně pěkně podívej a uvidíš co přinásela církev...docela krutárna...
    • miley1cyrus

cpi to nekomu jinymu
    • miley1cyrus

si faaaaaaaaakt blbej v co teda veris si magor i kdyz si treba holka promin ty nejsi holka ani kluk si nejvetsi uchyl pod sluncem
      • wendy92

hele laskavě neurážejte ayereta - ten je jedinej co sem sapsal něco pořádnýho...vy svatí jste z toho tak zmagoření že je mi vás líto...žádnej ježíš neexistoval, ale vám to nemá smysl vysvětlovat, věřte si klidně víc nadpřirozeným silám který jsou jeden velkej blábol než skutečným lidem kolem vás...už od toho jak marie otěhotněla - s duchem svatým bo co to bylo zač tak to je jedna velká kravina které věří jen ti co to nemaj v hlavně v pořádku když věřej naprosto nereálným pohádkám..... nejsem žádná ateistka, jen prostě věřím věcem který mají reálný vysvětlení... a možná by vás zajímalo, že ježíš se vůbec nenarodil 24.12 ale někdy v polovině června, takže ji to srovnejte...a zjistili to VĚDCI - reálý rozumní lidi a ne nějací nadpřirození svatouši... *9*
        • apostol

Re: Re: Re: můj názor

Neurážej, o pravdivosti všech výroků ohledně Ježíše se můžeš přesvědčit, pokud máš odvahu Ho oslovit a chtít přímo od Něj důkazy!! Jinak ani nemá smysl roztrubovat tu své urážlivé tlachy samospravedlivébho ignoranta, který má tu drzost povyšovat se nad Boha!! Seznam se s Ním osobně, pak něco povídej - dřív ne!!
        • terezija

tak mi vysvětli jak vznikl svět.... ano je pravda-velkým třeskem. ale jak vnikl velký třesk když perpetuum mobile NEEXISTUJE? *7*
          více než 50% vědců uvěřilo! a to doslova protože je tu mnoho otázek: proč se letopočet začal počítat od narození Ježíše Krista??jakto že z mnoha vír je stále zachovávaná katolická??jak vnikl svět?? jaktože se o Ježíšovi píše v dějepisných učebnicích a knihách dodnes??jak mi vysvětlíš zázraky které se dějí dodnes?jaktože je téměř v každé obci nebo městě kostel??jakto že jsme tu ještě my,kteří věříme??
        • vittan

Ty jsi ztracený případ, ale každý má svůj názor a já mu ho neberu. S těmi vědci, tomu by jsem tak nevěřil, vždycky s něčím přijdou, pak to zas vyvracejí ..
        • vittan

Spíš to je ten , co tady napsal s tebou tu největší blbovinu...ale co by sem ti měl vysvětlovat....ty to jednou poznáš až umřeš a Ježíš se ti představí v celé své slávě...a ty nepůjdeš nahoru ale dolu *13* zamysli se nad sebou co řikáš *13*
          • snake666

Re: Re: Re: Re: můj názor

co to meleš za kraviny?!! Vyděl si toho atleta někdy? Asi né co?! Ta vaše církev a víra v boha je pičovina na entou...takže se spíš vzpamatu ty!!! Ten kdo umře už neuvidí nikoho a nic, natož tak ježíše!!! ste tu všici cvoci s vymytejma mozečkama!!!! *13* *13* *13* JEŽÍŠ NEEXISTOVAL...JE TO JEN BLUD NĚJAKÝHO OŽRALY!!!!
            • takže ty inteligente, že Ježíš Kristus žil, je fakt který je doložený on žil a hlásal ....ted sem se fakt pobavila lol že prý nežil *1* *1* *1*
            • apostol

Re: Re: Re: Re: Re: můj názor

Velice výstižně tu svými vulgárními výrazy charakterizuješ sebe!! O nikom to neplatí víc než o tobě. Ježíše znám a ty nepředstavitelně hazarduješ, když se Mu takhle nadutě rouháš a máš tu drzost osočovat ty, kdo Ho na rozdíl od tebe poznali. Ježíš existovat a stále žije. Jestli máš odvahu (což podle tvých arogantních výroků pochybuji), oslov Ho a seznam se s Ním!! Může se ti stát něšco podobného, co kdysi Pavlovi,když pronásledoval křesťany (následovníky Ježíše) v domnění, že tím slouží Bohu (a je tedy prý "v právu"). Setkat se s Ježíšem osobně je pro tebe životně důležité, ani vzduch nepotřebuješ tak moc, jako právě Ho - a hned!! *14*
            • terezija

Re: Re: Re: Re: Re: můj názor

...a ještě neco... proč zrovna Bible je překládána do tolika jazyků??..

vní se píše: "Blahoslavení kdo neviděli,a přesto uvěřili..." *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: můj názor

Di si nadávat jinam a někomu jinýmu furt, to je hrůza! Kdo to má pořád číst ! *16*
  • Ježíš

Přeju krásný den. Dneska mám spoustu času a tak brouzdám po netu. narazil jsem na tuto diskuzi a po přečtení mnoha reakci připojím i tu svoji. Je sice možné, že nikoho nebude zajímat. Ale myslím, že většina příspěvků co tu jsou nikoho nezajímá a nebo možná právě naopak. Tak uvidíme :-)
    • Re: Ježíš

Tato část byla přidána omylem. Jsem nemehlo :-D pardon.
  • Tak teď už vím, jak funguje církev

http://www.zvraceny.cz/video/62020-jak-funguje-katolicka-cirkev/
    • To viem každý ty blbec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší