-
Každý z nás hřeší, nikdo z nás není bez viny, každý z nás muže už udělat pro druhé lidi vždy mnohem více, to ovšem ještě neznamená to že je nám ve společnosti dovoleno uplně vše bez ohledu na trest a naši nápravu svým trestem, který by jsme si měli určit už nezávisle na druhých lidech sami jak moc skutečně a za co vlastně skutečně do jaké míry je nutný trest, soud o vině a o trestu nemuže nikdy rozhodovat zcela objektivně, bylo by to skutečně ideální, ale statisticky to nikam už evidentně vubec nevede lidi k jejich dostatečné nápravě v přeplněném kriminále či v přeplněných psychiatrických léčebnách, proč jsou lidmi asi přeplněné víme nejlíp všichni že chyba je i nejvíce v systému, trestní zákoník a zákoník práce by potřeboval ty největší změny. Každá tolerance ZLA má vždy své jasné hranice, nelze tolerovat ve společnosti lidem uplně vše špatné, před tím by se mělo především už chránit, pomáhat a chránit PREVENCI před tím špatným, a kde to už nestačí tam je pak skutečně už nutná a nezbytná nemylosrdně tvrdá policejní a soudní REPRESE!!! To je principem, tak by to mělo být společensky vždy dané.. ne tohle jsem měl napsat skutečně už právě k Dostojevskému a nikoliv už myslím jsem!!
-
Ahoj Ježíšku už nemužu v životě dál tak se ptám sám sebe co prosimtě podnikneš v muj prospěch? Ahoj lidi pište také Ježíškovy, co jste také sami a cítíte se být hluboce opuštěni, a každý den je pro vás furt stejný a stejně bezcenný a bezvýznamný!!! Pište jsem lidi také co jste tolik sami emočně vyčerpaný druhými lidmi a co jste sami morálně na dně... protože vás sám plně chápu!!
-
???????
hele tak uz se nehadejte kazdy mame jiny nazor nekdo v Boha veri a nekdo treba ne.Ale ti kdko neveri tak nevim proc sem vubec chodi????kdyz se jim to nelibi.Vy treba taky mate idoly a my vam je nechodime urazet a nenadavame jim nebo snad jo??? -
-
Re: ???????
uplne suhlasim !!
-
-
Ježíšku na křížku mír s tebou mír až v hříšném swinger. - párty nebe plném samích koz a ptáku😂😂😂😇😇😇
-
Stalin žil, Lenin žil, Mao Ce-tung žil, Michail Fjodor Dostojevskij i Nietzsche i Adolf Hitler žil a byl, největší skuteční géniové skutečného Zla byli a vždy budou, ale pro Ježíše Krista chýbý stále očividně hmatatelné dukazy, takže žádný Ježíš pravděpodobně dnes není, možná skutečně byl možná ani nebyl... je tu jen kříž s trnovou korunou... to jediné nám hmatatelně očividně zbylo.
-
je
Kdyby bůh nedovolil to nebo tamto, neměl by život lidí, žádný smysl, pak by nebyl vývoj, zdokonalování. Vše, by už bylo hotové. Stálo by to na mrtvém bodu. Lidé si vše co se děje vytváří sami. Už od svého vzniku se lidé zdokonalují ale,hodně věcí je stále neznámých. Cituji- Proto Bůh poslal svého syna,aby HO poznali a byli zachráněni. -
-
Re: je
..přesně tak, nechtěl si z nás udělat loutky, chtěl abychom se rozhodli....
-
-
Ježíšku jsi nebo nejsi? Opět a zase nevydařeny komentář!
-
www.whoisjesus-really.com
Tady je to napsané lépe. -
Ježíšku na křížku kde te mám stuj při mně v dobrém i zlém. Ježíšku na křížku neopouštěj mně. Ježíšku? Ježíšku? Ja te vidím Ježíšku! Možná te už brzo uvidím Ježíšku! Všechno bude Ježíšku!
-
No jo mně zbývá už jen Ježíšek!!