-
Re: umí
Babica má taky praksi a je to bůch *1* *1* -
Re: Re: Profi kuchař
Vy jste mě opravdu rozesmála. Nevím podle čeho soudíte, že podle Pohlreicha uvaříte za 400 kč. Vůbec nic nevíte a píšete hovadiny. Většinu receptů má podle běžně dostupných a levných surovin. Kulajda, hrášková polévka, pstruh, pokrmy z hovězího masa, kuře na pivu se žampióny. Tak zklidněte hormon dámo :-D -
Re: Re: Éro
pokud by ses od něj opravdu učil vařit jak píšeš a ne mluvit, tak bys snad hulvát nebyl :-) Navíc já podle Z.Pohlreicha vařím a je to v pohodě. 80% receptů je z normálních běžně používaných surovin :-) -
umí
Pán Babica prostě umí.Jsem kuchař mám 38 let prakse a prostě tvrdím UMI -
jak muze tvrdit ze se ucil v japonsku!!!!
kdyz na idnes tvrdi ze je to sama ryze a ryba -
Re: Re: Re: Babica není kuchař
:D važně neumíš psat co? na to ze si udajne rocnik 79 docela ostuda...co takhle comeback to the school...? *7* -
Re: Re: lidně jsi otebe jirko babico
nee asi :D mladEj...dobrej JOKE...je to starej krypl kterej vsude byl vsechno zna ale uvařit umí akorat tak hovno pro kryply co si doma dokazou uvarit tak maximalne čaj! *16* *16* -
Re: Éro
Souhlasím s tebou - Jirka je kuchař pro normální lidi. Pohlreich je samozřejmě kuchař dobrý, ale lidské hodnoty rovny nule. Podle Jirky si dobře uvařím, podle Pohlreicha by ze mne byl za pár dní hulvát. *5* -
Re: Profi kuchař
Andulko, je houbes platný mi předvádět školní případ zacházení s nožem, když výsledné jídlo se nedá jíst. Já Babicových receptů vyzkoušel celou řadu a musím říct, ŽE TO JE KUCHAŘ PRO LIDI, JAKO JSEM JÁ, PENZISTA. Podle Pohlreicha bych se naučil nejvýš tak sprostě nadávat a udělat si oběd za 400 Ká. Na jedno nemám chuť a na druhé penzi.
oldik -
Re: Re: Profi kuchař
Vidím že si rozumný člověk,Pohlreich má pravdu.Protože kdo říká že babica je profikuchař je ,debil. -
Re: lidně jsi otebe jirko babico
mladej? Strácíš očividně pojem času *13* -
Hodně zdraví, dlouhá léta
Všechno nejlepší k narozeninám.
A užij si je. Příště už to bude -sát. *1*
"Stojím, dokud nepadnu...."
PS: Díky za recepty. *3* -
Re: Profi kuchař
Pohlreich má pravdu, Babica NENI kuchař -
narozeniny
Milý Jiří
Všechno nejlepší k Tvým narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* *4* -
vše nejlepší
Uvaříš si dort sám ? *15* -
Re: Éro
souhlasim svama Pane Kapr-1 že babyca je supr m tažena co uražije Berta
Sallmi Antibabica,,,,
gaston jouda uraži jiřiho babicu . pak d. MB *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *4* *5* *4*
jiři babica nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
??X) -
Re: Re: Babica není kuchař
maš smuku .Berto, ženska. jsi dospěla. a kažeš druhim uražiš slečny dami. jako jsem já. verunka. mam
rozum selsky .něž vi,,,,,,,,,,,,,,,,.,
davat pusu muže. natom nic neni.žpatneho. mně dal mario kubec pusu. aj se fotil jse mnou
aj lukaš vyvlečka jse jsemnou fotil
popřal mi k vanocum. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ________________ -
Éro
Já jsem s Jirkou vařil na vojně ve výcvikovém praporu pohraniční stráže v Suchdole nad Lužnicí a už tenkrát byl prostě éro.Rozhazoval rukama,otvítal pusu jak na kilovej brambor a vyvaloval oči,div mu nevypadly.To ale nemění nic na tom,že jako kuchař je opravdu dobrý.A neříká to laik,to mi věřte,vařím od vyučení různě po hotelech a restauracích,chvíli i v zahraničí ale před kamerou bych asi neobstál,na to musí být prostě nátura a Jirka ji má.Někdo tu napsal,že ochutnává lžicí,kterou pak míchá,vy pane nebo paní to tak doma neděláte?Tak vidíte a on se snaží v pořadu vařit pro vás,jako doma a ne jako v restauraci,kde se musí dodržovat přísné hygienické normy,to by se vám v pořadu asi nelíbilo,tak nekoukejte na malichernosti a radši se něco přiučte,vy co umíte jen kritizovat. -
Trouba
No dnes mě opět pobavil..."do sýrového krému přidáme majonézu,aby ta chuť pak byla taková mazlavá,to my máme rádi" Prosím vás,můžete mi někdo vysvětlit,jak chutná mazlavá chuť?:-)))) Je to fakt trouba,ten Babica *3* -
Re: Babica není kuchař
Pravdu máš.A jak těm slečinkám a paninkám vždycky na konci vlepí hubana *9* ,a slečinky a paninky na něm oči můžou nechat *14*