-
Éro
Já jsem s Jirkou vařil na vojně ve výcvikovém praporu pohraniční stráže v Suchdole nad Lužnicí a už tenkrát byl prostě éro.Rozhazoval rukama,otvítal pusu jak na kilovej brambor a vyvaloval oči,div mu nevypadly.To ale nemění nic na tom,že jako kuchař je opravdu dobrý.A neříká to laik,to mi věřte,vařím od vyučení různě po hotelech a restauracích,chvíli i v zahraničí ale před kamerou bych asi neobstál,na to musí být prostě nátura a Jirka ji má.Někdo tu napsal,že ochutnává lžicí,kterou pak míchá,vy pane nebo paní to tak doma neděláte?Tak vidíte a on se snaží v pořadu vařit pro vás,jako doma a ne jako v restauraci,kde se musí dodržovat přísné hygienické normy,to by se vám v pořadu asi nelíbilo,tak nekoukejte na malichernosti a radši se něco přiučte,vy co umíte jen kritizovat. -
-
Re: Éro
Souhlasím s tebou - Jirka je kuchař pro normální lidi. Pohlreich je samozřejmě kuchař dobrý, ale lidské hodnoty rovny nule. Podle Jirky si dobře uvařím, podle Pohlreicha by ze mne byl za pár dní hulvát. *5* -
-
Re: Re: Éro
pokud by ses od něj opravdu učil vařit jak píšeš a ne mluvit, tak bys snad hulvát nebyl :-) Navíc já podle Z.Pohlreicha vařím a je to v pohodě. 80% receptů je z normálních běžně používaných surovin :-)
-
-
Re: Éro
souhlasim svama Pane Kapr-1 že babyca je supr m tažena co uražije Berta
Sallmi Antibabica,,,,
gaston jouda uraži jiřiho babicu . pak d. MB *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *4* *5* *4*
jiři babica nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
??X)
-
-
Kuchař, a světovej jo ?
Možná patlal a amatér, doporučuji si přečíst článek v Reflexu 2/09 tam jej opravdoví kuchaři ohodnotili velmi trefně -
-
Re: Kuchař, a světovej jo ?
jirka babica supr nejjjj
11122555748769696+
2112121 24545454+
*1111111111111111111/111 2255668
hlasuji. proněho ,,,,,,supr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
babica je strašnej patlal. místo aby pozvedl již tak dost upadlou českou kuchyni tak plácá jedno přez druhý (vybrat lednici a naházet to na pánev nebo do pekáče to není česká kuchyně)Jirko prober se. A začni něco vařit. *16*
-
Babica a kuchař???
Co to je za patlala a ožralýho exota??? Ten maximálně byl pod porodním stolem,když vypad doktorům z rukou....,prý světový kuchař,EXOT a hotovo!!! -
-
mimi panenka 1979
ti jsi . roštok. jiři babica je nejjjjjjjjj. anti.
****************************************
mimi. panenka 1979 ti umiš vařit . Georgovy babicovy. kažeš...... *14* *14* *14* *14* *10* *10* *16* *16* *5*
-
-
Profi kuchař
Na to, že je pan Babica profi kuchař mi přijde jako čuňátko! Ochutnává lžící, kterou potom dále míchá. A z prkýnka seškrabuje ostřím nože, což je úplný nesmysl! *13* -
-
Re: Profi kuchař
Andulko, je houbes platný mi předvádět školní případ zacházení s nožem, když výsledné jídlo se nedá jíst. Já Babicových receptů vyzkoušel celou řadu a musím říct, ŽE TO JE KUCHAŘ PRO LIDI, JAKO JSEM JÁ, PENZISTA. Podle Pohlreicha bych se naučil nejvýš tak sprostě nadávat a udělat si oběd za 400 Ká. Na jedno nemám chuť a na druhé penzi.
oldik -
-
Re: Re: Profi kuchař
Vy jste mě opravdu rozesmála. Nevím podle čeho soudíte, že podle Pohlreicha uvaříte za 400 kč. Vůbec nic nevíte a píšete hovadiny. Většinu receptů má podle běžně dostupných a levných surovin. Kulajda, hrášková polévka, pstruh, pokrmy z hovězího masa, kuře na pivu se žampióny. Tak zklidněte hormon dámo :-D
-
-
Re: Profi kuchař
Pohlreich má pravdu, Babica NENI kuchař -
-
Re: Re: Profi kuchař
Vidím že si rozumný člověk,Pohlreich má pravdu.Protože kdo říká že babica je profikuchař je ,debil.
-
-
Re: Profi kuchař
Otázkou zůstává,jestli opravdu je profi kuchař. *1* *3* *13*
-
-
úvaha
Pořad pana Babici beru jako parodii na vaření. Už když se na něj podívám přestávám mít dhuť na cokoli představa, že takhle se dá vařit mne děsí do takové míry, že dostávám křeče do břicha pravda taky se u toho dost zasměju a to je asi důvod proč nato koukám. Myslím, že pan Babica by měl zvážit jiný druh pořadu něco ve smyslu mr.Bean opět v akci *1* *1* -
Četl jsem na internetu rozhovor s panem Babicou, následně si na youtube pustil dva z jeho šílených receptů ("masový fotbalový míč" byl fakt unikát) a nechápal jsem, jak tenhle člověk, který netuší, co je kurkuma, čedar prohlásí za "mexický sýr", vaří houbovou omáčku bez hub a neúspěšně se pokouší vyrobit z kusu tlusté flákoty "baconstrip" mohl být "dlouholetým šéfkuchařem vyhlášené německé restaurace"... pak jsem si vygooglil, že totéž leželo v hlavě i jiným lidem a zeptali se majitele toho podniku, Chrise Epstinga...odpověděl jim, že jde spíše o běžnou německou "knaipe", kde pan Babica nebyl šéfkuchařem, ale normálním kuchařem, kterého navíc museli prospustit, mj. kvůli problémům s alkoholem... Když se ale človek podívá třeba na "dobroty", prezentované na stránkách "mimibazar", kde je základem mnoha receptů kečup, vegeta, nebo eidam třicítka, tak pochopí, v jakých vodách loví pan Babica svoje fanoušky...
-
-
Ten kdo dal Babicovi výuční list, musel být hodně pod parou. To co dělá on nemá s kuchařským uměním nic společného a to by pak mohl každý z nás vystupovat jako kuchař, splácat něco dohromady a nazvat to svými dobrotami. Inu pejsek a kočička se svým dortem mají následovníka!
-
Pane Babico, nevíte kolik má koule stran? :D V dnešním Vašem pořadu jste zmínil, že budete opékat koule z obou stran...
-
-
Hledej odpověď ve jménu.
-
-
Je to fakt slabá parodie na vaření!!! Já jenom čekám na prohozy pánví a na bešamel!!! To je jeho kumšt!!