-
vše nejlepší
Uvaříš si dort sám ? *15* -
For nika1979
OK ty jsi taky nejjjjj a běž si opláchnout hlavu *1* *1* *12* -
Když nemáte maso, dejte tam uzeninu, když nemáte uzeninu, dejte tam něco sojového a když nemáte ani to, tak tam nedávejte nic. Přesně takto si pamatuji pořady s Babicou. Vždy mi připadalo, že to jídlo tak nějak šolichá a když dělal nějaké to lepší maso, tak nepoužil ani pánve na gril. Tak těžko říct, jaké je jeho kulinářské umění.
-
Pane Jiří, není ostuda něco nevědět, ale ostuda je plácat pitomosti. Kurkuma je především antioxidant a přičítá se jí léčba mnohých nemocí a to včetně rakoviny. Na pozitivitu vlasů a nehtů má skutečně minimum. S pozdravem Jiří Kraus.
-
nechápu, jak se babica mohl vyučit? navíc jeho projev má stejnou úroveň, (tím se nechci dotknout žáků pomocných škol)jako žáka pomocné školy. navíc je hnusný. když už nic neumí, mohl pořad uvádět aspoň někdo, na koho se dá těch 27 minut dívat. a ne takového ošklivého voňamulu.
-
Dobrý den. Jsem velmi rád, že máte svoji prezentaci v tv. Můj děda byl jedním z velkých pražských hoteliérů a jen nástup komunistů mu na stará kolena ukončil jeho celoživotní činnost. Ale chtěl bych vám poděkovat, že vaříte pro normální lidi, a že je to zároveň i moc dobré. Nemám nic proti Polrajchovi, ale když ho vidím jíst / s odpuštěním jako prase / nevím jak může ostatním dávat rady jak mají dodržovat společenský rámec gastronomického života. Sám jsem se považoval za hoteliéra a vím jak to vypadá i v normálních hospodách. Moc vám držím palec. Honza
-
-
Kdyby ten Váš děda ve svém hotelu servíroval Babicovy dobroty, jako třeba omáčku z kečupu nebo masový fotbalový míč s rozlámanými chipsy, patrně by mnoho hostů neměl... nekritičtí fanoušci pana Babicy by si mohli zkusit sami ověřit, jak je to s jeho plky o tom, že pánové z kulinářského institutu vaří jen drahá jídla pro snoby...na internetu se dají jejich "snobské recepty" vygooglit, základ je tradiční česká kuchyně (hovězí líčka, pečená kachna, zelňačka, ledvinky, guláš...) žádní krabi nebo humři, jak tvrdí pan Babica...
-
-
BLOG.CZ
http://BABICOVE DOBROTY.BLOG.CZ
tn.cz www.nova cinema.cz
jiŘI BABICA.BLOG.CZ *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *************************************************************************
DOBROU CHUT VŠEM FANOUŠKUM TOHOTO POŘADU. BAbicove dobroty.blog.cz
jiři babica..blog.cz -
jirka. babica,
nejjjjj kuchař. . osobnost. nezavidim. nežradlim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
lidně jsi otebe jirko babico
klidně jsi otebe jirko babico opřu kolo. protože. tě božnuju. já...
nejjjjjjjjjjjjjjjj
užas simpatak mladej. šik. . lichotim
neznam zavist toje tabu mé a ..tak dale *14* *14* *14* *14* -
-
Re: lidně jsi otebe jirko babico
mladej? Strácíš očividně pojem času *13* -
-
Re: Re: lidně jsi otebe jirko babico
nee asi :D mladEj...dobrej JOKE...je to starej krypl kterej vsude byl vsechno zna ale uvařit umí akorat tak hovno pro kryply co si doma dokazou uvarit tak maximalne čaj! *16* *16*
-
-
-
Vojna a mi PSáci
Přátelé Jirka je pan kuchař ,2roky mě živil na vojně a dobře ,a legrace s ním bylo spousta, když jsme třeba zkovali konev mléka na střech ,a jiné ptákoviny ,Jirko zdraví Jirka Dziak *1* *3* *5* -
-
Re: Vojna a mi PSáci
Ježíši proč vy všichni fandové jste blbí jak tága. Nauč se česky píšeš stejně blbě jako ten špindíra kuchařskej mluví. -
-
Re: Re: Vojna a mi PSáci
psat umim gaston.česky umim......jasně. kritičko *14* *14* *14* *4* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Vojna a mi PSáci
Ty umíš česky asi jako já japonsky, ty trdlo :)
Ale zpět k tématu - p. Babica asi je kuchař, ale skoro jsem nemohl uvěřit, že není jen "hobby cook", ale že je profík.
Pořád by jen nahrazoval něco něčím a celkově to na mě moc profesionálně nepůsobí.
Krom toho ani jeho styl vyjadřování a rádoby-srandy mi moc nesedí.
-
-
-
Re: Vojna a mi PSáci
to věřim
vam važně .......... mate velkou pravdu. dikkkkkkkkkk
.jirka babica je suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr člověk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-