-
Babica není kuchař
Myslím že kuchař se chová jinak. Jeho recepty jsou sice utvořitelné ale vůbec nezajímavé, navíc jak stále máchá rukama a tyká si s těma slečnama a paninkama tak je to uplně uchylny, je takový nezajímavý a kolo bych si o něj neopřela a kdybych ho někde potkala myslela bych si ze je to ožrala a přežranej vorvaň. *13* -
-
Re: Babica není kuchař
Pravdu máš.A jak těm slečinkám a paninkám vždycky na konci vlepí hubana *9* ,a slečinky a paninky na něm oči můžou nechat *14* -
-
Re: Re: Babica není kuchař
maš smuku .Berto, ženska. jsi dospěla. a kažeš druhim uražiš slečny dami. jako jsem já. verunka. mam
rozum selsky .něž vi,,,,,,,,,,,,,,,,.,
davat pusu muže. natom nic neni.žpatneho. mně dal mario kubec pusu. aj se fotil jse mnou
aj lukaš vyvlečka jse jsemnou fotil
popřal mi k vanocum. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ________________ -
-
Pro nika1979. Ty budeš asi stejně blboučká jako Babica co? Podle tvého stylu vyjadřování a psaného projevu soudím, že Tvé IQ se bude podobat červu v larválním stádiu co?
Vykašli se na to a už nic nepiš, zalez někam do nory a už se veřejně nevyjadřuj!!!! -
Re: Re: Re: Babica není kuchař
:D važně neumíš psat co? na to ze si udajne rocnik 79 docela ostuda...co takhle comeback to the school...? *7*
-
-
-
-
Každý kdo se naučí vařit alespoň základy ví jak se dělá např. jížka. Babica ne.
-
-
Myslíš JÍŠKU? :D Nejdříve se nauč česky, pak kamenuj.
-
-
Parodie na vaření, když se na to dívám, přestávám mít chuť na jídlo. Nahrazovat parmazán eidamem a podobné nesmysly. Hlavně, že vaří pro lidi a je to cenově přístupné všem... Zkuste někdy trochu počítat na kolik Vás přijde lepší večeře doma. Nebude to zase tak vysoké číslo.
-
Pane Babica to ze si pletete javorovy list s vavrinovym me utvrdilo ze jste v uceni nedaval pozor a kdyz tohle rekne amater a odbornik ho neopravi je to ostuda a hlavne vase .... *4*
-
Pane Babico , dala jsem na vás s zakoupila nádobí dokonce s vaším podpisem , měl by jste si ohlídat na co váš podpis dáváte ,to nádobí je docela drahý šunt,ucha by prý díky gumě na uchách hrnců neměla pálit -hloupost bez chňapky bych se spálila, samo nádobí se začíná olupovat tak že bude vypadat jako lepší ešusy. Nikdy bych nebýt vašeho doporučení do tohoto nákupu nešla tak, že jste doporučil hoodně předražený šunt .
-
hroznej kuchař, vaří tučný čuňárny, všechno by něčim nahradil, jídla vypadaj jak jednou snězený. Příšerný.
Příkladem dobrýho kuchaře kterej vaří pro lidi jednoduše zdravě a dobře je Jamie Oliver, nebo třeba Jiří Král z kuchařské pohotovosti. -
-
Pozor,pán je prachatej, obyčejný vaření mu nestačí.
-
-
oprava
k tomu povolání bych raději napsal něco jako rádobykuchař protože pan Babica rozumí vaření přibližně stejně jako já Goniometrickým funkcím -
-
Re: oprava
Něco jako sínus, kosínus a gambrínus? *1*
-
-
Vážený pane, stále mne udivuje, jak jste mohl dosáhnout takové popularity. Ne jednou jsem ze zvědavosti zkoušela vařit podle Vás. Něco tak otřesného, co z toho vylezlo.... Vaše zlepšováky, nápady jsou děsné. Před chvílí jsem četla článek, že zřejmě končí vysílání Vašeho pořadu. Popravdě jsem moc ráda. Ale i přesto Vám přeji hodně úspěchů a málo fujtajblů, kterými jste nás v posledních letech oblboval. Jste unikátní v tom, že jste i s Vaším neuměním získal příznivce. S pozdravem Ivana
-
-
Rotachi - tak toho asi moc neumíš, když ti z toho vylezly bludy, já si naopak stěžovat nemohu.
-
Dobrý den, rád bych napsal vážená, ale to bych se dopouštěl lži, neboť osoby vašeho ražení si vážit nemohu. Kde se ve vás bere ta nenávist? Když neumíte vařit, tak si nehrajte na odbornici. v prvé řadě hledejte chybu sama u sebe a zkoušejte dál. Časem se snad naučíte i číst, tak by se vám to mohlo i podařit něco upatlat.
osobně jsem dělal dle Babicových receptů hodně jídel a nikdy jsem neměl problémy. Ono je potřeba u vaření občas i myslet, což bude váš hlavní problém. klaun 10 -
Vážená Ivano,není to náhodou tím, že neumíte vařit ani podle Babici? Divím se, proč sledujete pořad dokonce několik let, když Vás tak pohoršuje. Nebo jste takový snob, že co neuvařil Polrajch není k jídlu?
-
-
Rozhodne si Polraich neplete vavrinovy list s javorovym *1*
-
-
-
jak muze tvrdit ze se ucil v japonsku!!!!
kdyz na idnes tvrdi ze je to sama ryze a ryba -
-
Je to pro něj tak jednoduché jako smíchat portské, sojovku, ústřicovku a hoisin a tvrdit že to má chuť a rozumí vaření. Mimochodem nechcete koupit pánvičku :D :D :D
-
-
Nevím, jak kde, ale vím, že jsou u nás rodiny, které mají třeba i se dvěma dětmi měsíčně 20000 Kč. Těm určitě nevadí, že mají místo parmazánu eidam. Mi se líbí jeho vaření právě proto, že nám ukáže, jak se dá uvařit z běžně dostupných věcí i za méně peněz a navíc se chová slušně, nemusí mu být vypískávány celé pasáže.
-
-
No jo, další taková! Milčo, ale citron octem nenahradíš!!!!! Když potřebnou surovinu nemáš, tak to prostě nevař!!!! Buď chytrá holka, kup si kuchařku a kašli na debila Babicu!
-
* (ale jiste)
-
Ano, ale ne jiste uznate, ze to nemusi byt nutne jidla, do kterych patri parmesan.
-
-
chtel bych neco napsat, Babica je clovek ktery dostal vyucni list a stravil cely svuj zivot po hospodach necestoval a pritom je jenom o 2 roky mladsi nez Pohleirch a Pohlairch procestoval se da rict cely svet a je docela pochopitelne ze bude mit lepsi chutove bunky a bude vedet jak co varit ma tady dve popularni restaurace dost vydelava a ma jake koliv pravo odsuzovat babicu chapu ze v Ceske republice zije hodne socialnich rodin ale to co vari babica je ostudou ceske gastronomie nemuze nahrazovat klasickej recept kde Patri Parmazan nemuze tam dat eidam protoze tam proste nepatri,Nerikam ze ja jsem nejak nej kuchar na svete.je mi 16 let chodim do gastronomicke skoly a vim co chci vzivote dosahnout chci byt jako Gordon Ramsay byt nejlepsim ve svym oboru.A nechci jako babica hned po skole varit nekde v hospode a pak varim v nejakem posranym Petersberghofu.Takze na zaver chci rict ze Babica je odpad Ceske gastronomie a nemuze si oteviram tu svoji spinavou hubu na nekoho jake je Pohlairch *16* *16* *16*
-
-
Chlapče ty jseš tedy dobrej, mluvíš, že ti je 16le a takové znnalosti už máš, jenom doufám, že rozeznáš meruňku od broskve !!!!
-
povlraich.. je hloupej člověk , a závistivej , až si to ověříte tak pak povídejte a ta jeho "hospoda" moc nevynáší ..
-
-
ale to vis ze jo, jediny zavistivci sou ty co nepochopili porad ano sefe ale maj neustale potrebu se do pana Pohlreicha, Zdenda je pan kuchar a charakter a vim to s osobni zkusenosti, kdezto jyrka je zralej tak akorat na vareni v zemedelskem druzstvu pro prasata
-
-
-
-