Přejít na výpis diskuzí

Jiří Babica

OSOBNOST 25.10.2008 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to nasraný ostravák: Vážený pane, udělejte si někdy výlet a zajeďte si k nám do Čech, tady opravdu nikdo spisovně nemluví. Než tedy budete příště kritizovat pana Babicu za jeho nespisovnou mluvu, zopakujte si prosím skloňování. Je to učivo 1.stupně ZŠ. Správně je to tedy sůl bez soli podle vzoru kost bez kosti. A ani Vás hned nechci praštit pánví po hlavě. S pozdravem Helena *4*
  • Můj názor na babicu je kladný *5*
  • nevim proc nabizite Vase hrnce uz jste jak ty (smejdi) jak nabizeji duchodcum zajezdy. Hrnce za takovou cenu??? Ste moc predrazenej kdyby sli lidi do kramu tak koupi ty vase hrnce levneji!!!
  • Pana Babicy si vážím, nedemonstruje nám na rozdíl od pana Pohlraicha a pana Itala jak je nabušen vědomostmi a praxí. Prostě vaří lidově, pro nás srozumitelně. Neháže odbornými termíny a technologiemi, jen aby oslnil. Prostě vaří.Je radost se na něj dívat. Ohledně pánví - proostatní: existuje takénějaký sponzorink, abychom se na nějmohli dívat!
    • Dráhá Petro, jak už jsem zde několikrát podotkla. Babica je hloupý a neschopný člověk a zastávají se ho jemu rovní. Babica vařit NEUMÍ a to je ten zásadní problém!
    • Kronoss1
      Viděla jsi někdy vařit kuchaře jménem Gordon Ramsay, či Jamie Oliver? Viděla jsi někdy jak se ŠÉFKUCHAŘ pohybuje? Chtěl bych vidět Babicu v Hell's Kitchen, myslím, že by to byla docela dobrá zábava.
    • to nemyslíte vážně :D
  • Tak,jsem uvařila kečup podle pana Babici,ale tak dobrý jsem ještě nemněla.Co mám receptů,ale tento nemá chybu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit