Přejít na výpis diskuzí

Jiří Krampol

OSOBNOST 31.12.2006 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Krampol, Vaše všechny problémy jsou v penězích. Máte jich tolik, že roupama nevíte už co dělat. Myslím, že by neškodilo dát na nějaký účinný projekt nějakou tu korunu. A co víc, Vaši paní bych poslala pracovat. Jen tak by neměla čas vymýšlet různé plastiky a jiné např. kosmetické blbiny a možná by vypadala i lépe. Neškodilo by, aby se podívala někdy i na sebe kriticky do zdrcadla. *8*
  • Tak hele, Krampolíku, tak už se to konečně na tebe provalilo. Ty jsi vlastně polskej žid a ten vtípek o Janu Ámosu Komenským jsi trochu zvojtil, co? Ale už jsi trapnej. To máš tak malej důchod ? No, starýho psa novým kouskům nenaučíš, a když jako mladej lezeš komoušům někam, tak jako starej děláš echt to stejný. *12*
  • Dobrý den pane Krampol,
    dnes jsem si přečetl o nejapném žertu moderátora z rádia o zadržení Vaší manželky. Je správné, že ho chcete zažalovat, legraci z lidí si přece můžete dělat jen vy a také se nedivím, že se vaše žena zhroutila. Vždyť ona přeci nemohla vědět, že ji nezadrželi.
  • Dobrý večer p. Krampol. Nutně potřebuji písničku, kterou zpíváte jako čínan. Ani nevím kdo jí zpívá v originále česky. Proto se obracím s prosbou na Vás, zda by jste mi nějak nepomohl kde jí mám hledat.
    Jinak se ráda dívám na Vaše pořady a stále Vás obdivuji.
  • Nechápu některé lidi jak můžou soudit druhého člověka, když ho vůbec osobně neznají, ale jen ho viděli párkrát v telce...
  • Pane Krampol,v pořadu "Nikdo není dokonalý" (20.9.2011), jste s paní Květou Fialovou vychvalovali Václava Havla. Přečtěte si jeho projev z r. 1989 a možná změníte názor.
  • Re: Re: konečně

jen přidávám omluvu, správně věta měla znít..........., že s ním NIC neudělá ani pan Tuháček............Bože, ale ty ZUBY!!! Tak to je SÍLA....copak to ta paní Hana (jeho žena)nevidí???
  • Re: konečně

Souhlasím, s názory "pisatelů", že pan Krampol klesl...a to tak, že hodně!!! Ke všemu bych žalovala jeho zubaře....co ten mu "vyrobil" za koňský chrup....bída a utrpení. Dnes by bylo skoro lepší, kdyby jen daboval, a nebyl vidět! Neudělá s ním v jeho letech ani pan Tuháček. Panděro stejně má.
  • Re: Prachy & ucta k sobě!!

Šimek by nezaplakal.On sám by přijal,kdyby ho nějaký bulvár oslovil.Šimek nebyl žádný herec. Sám bez Grossmana nebo Krampola neznamenal nic. Co se týká Soboty,tak to je obyčejný kašpar,takže o něm vůbec nemluvím.Šimek nebyl vůdčí osobnost. Potřeboval k sobě vždy někoho,kdo by vedl jeho.A v tom byl vynikající pan Jiřím Grossman. Pan Krampol byl z jejich dvojice taky ten lepší.Takže by tu žádný pláč nebyl.Tím se.ale nezastávám bulváru. Já ho hlavně nečtu.
  • přání

Milý Jiří
    Přání k Vaším dnešním 72.narozeninám
    hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • paroushow

Uff- to paroubek-show to je sila- kam az clovek dokaze klesnoust, to je k nevire...
  • Prachy & ucta k sobě!!

Šimek by zaplakal kdo sedaval s nim za jednim stolem.Doufám že i Pepa Fousek pripojí nějakej fejetonek s odou na vaši propagaci vzdělávacího a jedinečného časopisu AHA.Zapomínáte na vaše dřívější postoje k bulváru.Ale penizky jsou mocnej kouzelnik!
  • Dotaz

Vážený PANE Jiří Krampole. Velice se omlouvám vím ,že jste velice zaneprázdněn a proto když odpovíte budu si toho velice vážit. Ve vašem zábavném pořadu nikdo není dokonalí jsem zaslechl jak vyprávíte (příhody z natáčení),že při filmu Pelíšky byl PAN Kodet disponován a ztratil hlas a byl dabován. Pořád jsme se o to se ženou přeli a teď jsme si koupili DVD a já doufal že tam o tom budou hovořit a vsadil jsem se s manželkou o picu a škrabkání ,že byl dabován! Bohužel tam o tom nehovořili! (takže jsem prohrál)... Prosím vás pokud vám namě vyjde čas a upřesníte mi tento můj dotaz budu si toho velice vážit!!! Váš stálí obdivovatel a fanoušek Pepé Příbram.
  • jirka je borec

Bože lidi, no tak udělal reklamu,abyste se nepokakali.To,že si vydělal prachy na např.hodně pěknou dovolenou neznamená,že je odepsanej.Je to skvělej bavič a člověk,tak furt nerejpejte,je to jen a jen jeho věc.reklama je sice děsná,navíc nevkusná,ale je to jeho věc.Jirko jsi borec a já ti fandím.zdar závistivcům a blbům! *14*
  • Jirka Krampol

Vazeni, JIrka Krampol je bezvadny clovek a ferovy chlap. Poznal jsem jej osobne v americe na Ceskoslovenskem Rockfestu. Neni to zadny debil ani hnup, jak o nem tady pisete...Nechte jej prosim na pokoji a zamyslete se radeji sami nad sebou. Toto bych chtel vzkazat vsem, kteri Jirku Krampola bezuzdne urazeji. Diky
  • reklama AHA

Pana Krampole,prozraďte prosím kam Vám mohu poslat další čísla Vašeho tak oblíbeného časopisu AHA aby jste si konečně dokončil své vzdělání a zmizel někde v propadlišti dějin.ubohost této reklamy a i vaše převyšuje vše co se do této doby objevilo v médiích.Je mi Vás úpřímně líto.
  • hloupost nadevše

Pane Krampol , je o vás známo , že odsuzujete každého za všechno , ale sebe odsoudit neumíte ? Reklama je jedna věc , ale čest druhá . Tu zjevně nemáte . *1* Byl jste dobrým hercem . Teď už vám stačí jen manéž . Teď jste totiš jen šaškem celému národu.. *16* *15*
  • Re: Maturita

Doufám, že pan Krampol,kterého jsem donedávna vždy uznával, ukáže na kameru v červnu své maturitní vysvědčení, (když ano, požaduji honorář za nápad na reklamu) a držím mu palce.
    Vlasta
  • Ahoj.

Milý pane Jirko Krampole. Já jsem sice o kousíček starší nežli vy, ale moc se mi líbíte , máte můj jazyk, ještě dříve se smějete, nežli něco řeknete. Já to taky tak dělám a spousta lidí swo myslí , že jsem cáklá. Zdraví Vás Helena Havlová
  • Maturita

Pane Krampole, díky Vám jsem se dověděla významnou novinku : k získání maturity stačí přečíst jen pár vydání deníku AHA. Vláda stále hledá peníze, kde ušetřit, tak by jste jim mohl navrhnout (nebo to nám udělat za Vás), ať zruší všechny střední školy a učební obory s maturitou, že k jejímu získání stačí jen přečíst pár výtisku bulváru AHA. Sice přibude několik desítek tisíc nezaměstnaných, ale budeme jediným státem na světě, kde budou mít všichni občané minimálně maturitu. To nám musí svět závidět!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit