-
Podiv
Pane Krampole,když sleduji Vás v reklamě na časopis AHA,udivuje mne,že jste tak hloupý a ubohý.Je to asi přibývajícími léty,ale zhnusil jste se mi -
Omluva
Omlouvám se za malé písmeno K ve jméně pana Krampola. *13* -
reklama AHA
Pane krampole, velmi jsem se ve Vás zklamala. Myslím, že u nás žádný z herců, Vás nevyjímaje, se pro peníze nemusí propůjčit tak stupidní reklamě. Zamyslel jste se nad dopadem této reklamy na školní mládež, která je schopna věřit tomu, že k základnímu vzdělání je třeba číst takový brak, jako jsou bulváry? Jestli chcete tvrdit, že z něčeho musíte žít, tak jste neměl žít tak nákladný život a měl jste myslet na zadní kolečka. Stejně trapná je i paní Bohdalová v reklamě pro Mounfield. *13* -
Re: AHA
Vážený pane Krampole, je vidět, že si opravdu musíte obnovit základní vzdělání, jak říkáte v reklamě AHA. To je naprostá ubohost co tam předvádíte. Máte být tedy na co pyšný!!!!!!!!!!!!!!!!! -
NIKDO NENÍ DOKONALÝ
Vážený pane!
Nemyslel jsem, že se dostanu do diskuse.
Myslel jsem, že budu dikutovat s Vámi(tebou).
Proto jsem uváděl jen některý titul.
Má otázka stejně zní:
-je to asi blbost: - platí TV za nápad?
M.S.
( sorry, ale vážně už něco pamatujem)
Dobrou noc, hlavně Vaší (tvoji) dámě! -
NIKDO NENÍ DOKONALÝ
ŠKODA, ŽE NEJDE PSÁT VELKÝMI A MALÝMI PÍSMENY, asi jsem debil. Už to jde.
............................. ...........
Otázka zní:
Platí se zuaslání otázky pro pořad:
Nikdo není dokonalý?
Jsem starej jako Vy (Ty), ale tento pořad je O.K.
Nebudu psát ptákoviny, ale stejně si vybereš (te), ty co nejsou finančně zhodnoceny.
-Nebo ano?
stejně se na mne vy.....e
tak co bych psal dále.
M.S.
Ahoj
(CS Film,....stárneme,U zlaté podkovy,...)
Děkuji předem za odpověď, i když žádná asi nebude!) -
AHA - STB
Pane Krampole, nechápu jak můžete jedním dechem říci "novináři z bulváru jsou kreténi" a na kritiku posluchače že děláte reklamu AHA "musím se nějak živit a přežít"-řečeno v křížovém výslechu J.X.Veselého na F1 v lednu 2007. Buď dělejte reklamu a držte pusinku, nebo je tak nazývejte ale pak byste nemohl tu reklamu "kreténům" dělat. Uvědomujete si při svém vzdělání co říkáte a co děláte?Spolupracovníci STB také tvrdívají, že spolupracovali aby přežili. Vytahujete se také sledovaností pořadu "Nikdo není dokonalý". Zamyslel jste se jestli to je kvůli vaším hostům a odpovědím lidu, nebo neschopností moderátora bez koktání a stálého é é é stvořit třeba jen holou větu? Pokud nemáte výřečné hosty, stojí pořad jen a jen na 7 otázkách pro lid. Měl jsem Vás rád, ale dnes mi je Vás líto. Jste ubohý. Proč Vám to Vaši nejbližší už neřeknou přímo do očí? -
Aha, to jsme nečekali
Že spojí takový herec svoji osobu s takovým bulvárem jako je AHA to jsme skutečně nečekali. Myslím že nemluvím jen za sebe. A jestli je o svém prohlášení hluboce přesvědčen, tak to svědčí o jeho duševních obzorech. A jestli to udělal jen pro peníze, svědčí to o jeho osobnosti. Lada -
konečně
Jsem rád,že Jirka Krampol prostřednictvím reklami na AHA konečně veřejně přiznal že ví co on je zač. -
AHA
Pane Krampol,zařadi jste se mezi herce brakové reklamy,to opravdu je Vaše úroveň tak,jak to tvrdí reklama"AHA "???Nebo neumíte hrát a tak jen využíváte tvář k reklamě?Každopádně jste se tím mocně shodil u mnoha lidí.Ještě zkuste BLESK a nebo bilboardy na kandelábrech,ať je to dokonalé