-
Maturita
Pane Krampole, díky Vám jsem se dověděla významnou novinku : k získání maturity stačí přečíst jen pár vydání deníku AHA. Vláda stále hledá peníze, kde ušetřit, tak by jste jim mohl navrhnout (nebo to nám udělat za Vás), ať zruší všechny střední školy a učební obory s maturitou, že k jejímu získání stačí jen přečíst pár výtisku bulváru AHA. Sice přibude několik desítek tisíc nezaměstnaných, ale budeme jediným státem na světě, kde budou mít všichni občané minimálně maturitu. To nám musí svět závidět!!! *13* -
Podiv
Pane Krampole,když sleduji Vás v reklamě na časopis AHA,udivuje mne,že jste tak hloupý a ubohý.Je to asi přibývajícími léty,ale zhnusil jste se mi -
Omluva
Omlouvám se za malé písmeno K ve jméně pana Krampola. *13* -
reklama AHA
Pane krampole, velmi jsem se ve Vás zklamala. Myslím, že u nás žádný z herců, Vás nevyjímaje, se pro peníze nemusí propůjčit tak stupidní reklamě. Zamyslel jste se nad dopadem této reklamy na školní mládež, která je schopna věřit tomu, že k základnímu vzdělání je třeba číst takový brak, jako jsou bulváry? Jestli chcete tvrdit, že z něčeho musíte žít, tak jste neměl žít tak nákladný život a měl jste myslet na zadní kolečka. Stejně trapná je i paní Bohdalová v reklamě pro Mounfield. *13* -
Re: AHA
Vážený pane Krampole, je vidět, že si opravdu musíte obnovit základní vzdělání, jak říkáte v reklamě AHA. To je naprostá ubohost co tam předvádíte. Máte být tedy na co pyšný!!!!!!!!!!!!!!!!! -
NIKDO NENÍ DOKONALÝ
Vážený pane!
Nemyslel jsem, že se dostanu do diskuse.
Myslel jsem, že budu dikutovat s Vámi(tebou).
Proto jsem uváděl jen některý titul.
Má otázka stejně zní:
-je to asi blbost: - platí TV za nápad?
M.S.
( sorry, ale vážně už něco pamatujem)
Dobrou noc, hlavně Vaší (tvoji) dámě! -
NIKDO NENÍ DOKONALÝ
ŠKODA, ŽE NEJDE PSÁT VELKÝMI A MALÝMI PÍSMENY, asi jsem debil. Už to jde.
............................. ...........
Otázka zní:
Platí se zuaslání otázky pro pořad:
Nikdo není dokonalý?
Jsem starej jako Vy (Ty), ale tento pořad je O.K.
Nebudu psát ptákoviny, ale stejně si vybereš (te), ty co nejsou finančně zhodnoceny.
-Nebo ano?
stejně se na mne vy.....e
tak co bych psal dále.
M.S.
Ahoj
(CS Film,....stárneme,U zlaté podkovy,...)
Děkuji předem za odpověď, i když žádná asi nebude!) -
AHA - STB
Pane Krampole, nechápu jak můžete jedním dechem říci "novináři z bulváru jsou kreténi" a na kritiku posluchače že děláte reklamu AHA "musím se nějak živit a přežít"-řečeno v křížovém výslechu J.X.Veselého na F1 v lednu 2007. Buď dělejte reklamu a držte pusinku, nebo je tak nazývejte ale pak byste nemohl tu reklamu "kreténům" dělat. Uvědomujete si při svém vzdělání co říkáte a co děláte?Spolupracovníci STB také tvrdívají, že spolupracovali aby přežili. Vytahujete se také sledovaností pořadu "Nikdo není dokonalý". Zamyslel jste se jestli to je kvůli vaším hostům a odpovědím lidu, nebo neschopností moderátora bez koktání a stálého é é é stvořit třeba jen holou větu? Pokud nemáte výřečné hosty, stojí pořad jen a jen na 7 otázkách pro lid. Měl jsem Vás rád, ale dnes mi je Vás líto. Jste ubohý. Proč Vám to Vaši nejbližší už neřeknou přímo do očí? -
Aha, to jsme nečekali
Že spojí takový herec svoji osobu s takovým bulvárem jako je AHA to jsme skutečně nečekali. Myslím že nemluvím jen za sebe. A jestli je o svém prohlášení hluboce přesvědčen, tak to svědčí o jeho duševních obzorech. A jestli to udělal jen pro peníze, svědčí to o jeho osobnosti. Lada -
konečně
Jsem rád,že Jirka Krampol prostřednictvím reklami na AHA konečně veřejně přiznal že ví co on je zač. -
AHA
Pane Krampol,zařadi jste se mezi herce brakové reklamy,to opravdu je Vaše úroveň tak,jak to tvrdí reklama"AHA "???Nebo neumíte hrát a tak jen využíváte tvář k reklamě?Každopádně jste se tím mocně shodil u mnoha lidí.Ještě zkuste BLESK a nebo bilboardy na kandelábrech,ať je to dokonalé