Přejít na výpis diskuzí

Jiří Lábus

OSOBNOST 31.12.2006 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Chci se přidat ke gratulantům a fanouškům Jiřího Lábuse.Slunce seno nebo pohádka Arabela,kde ztvárnil roli Rumburaka jsou bezva.Hodně štěstí!
  • jacicek

hihihihihihihihihiihi

Je fakt srandomní hihihihihihihi *3*
  • podpis

mám od něho podpis s věnováním
  • nik011

vsechno nej

vsechno nejlepsi k narozeninam :)
  • blhoprani

hodne pohody v zivote a jc k narozkam , preje kovboj z malovic
  • Jiří Lábus

Milý pane Jiří
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4*
  • žák

Jste moc dobrej ve filmech.
  • Přání

Vážený pane Lábusi, dnes máme společné narozeniny. Před několika lety jsme je slavili ještě ve třech, tedy říkala jsem, že je slavím vždy s Hlinkou a Lábusem. Teď je Ivan Hlinka v hokejovém nebíčku. Přeji Vám i sobě, ať jsme zdrávi přiměřeně svému věku, který zatím vůbec nic neznamená. Vás ať neopustí "pamatovák" a smysl pro humor.
    Budu Vám držet palce a příští rok při naší šedesátce nashledanou Olga
  • prosba

Dobrý den, prosím o pomoc. V současné době běží v televizi Arabela se vrací, a mě a mojí rodinu by moc zajímalo, kdo hraje Bystrozrakého. Psala jsem na Českou televizi a na Barrandov, kde se seriál natáčel, ale nikdo mi nedokázal odpovědět. Tak mě napadlo obrátit se už pouze na Vás, protože jste jako Rumburak,
    s Bystrozrakým hodně hrál.
    Věřím, že mi odpovíte a předem Vám moc děkuji.
    Přeji Vám hodně štěstí, zdraví a hodně zajímavých rolí.
    Švecová Alena, Otročín u Karlových Varů
  • Prosím autogram

Vážený pane Lábus, moc se mi líbí Váš herecký výkon v roli prof Čudáka v seriálu Gynekologie 2. Chtěl bych Vás poprosit o to, jestli byste mi neposlal Váš autogram na adresu Višňová 876 Bystřice nad Pernštejnem. Předem Vám moc děkuje fanoušek Luboš Horníček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit