-
Narozeniny
Chci se přidat ke gratulantům a fanouškům Jiřího Lábuse.Slunce seno nebo pohádka Arabela,kde ztvárnil roli Rumburaka jsou bezva.Hodně štěstí! -
hihihihihihihihihiihi
Je fakt srandomní hihihihihihihi *3* -
podpis
mám od něho podpis s věnováním -
vsechno nej
vsechno nejlepsi k narozeninam :) -
blhoprani
hodne pohody v zivote a jc k narozkam , preje kovboj z malovic -
Jiří Lábus
Milý pane Jiří
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
žák
Jste moc dobrej ve filmech. -
Přání
Vážený pane Lábusi, dnes máme společné narozeniny. Před několika lety jsme je slavili ještě ve třech, tedy říkala jsem, že je slavím vždy s Hlinkou a Lábusem. Teď je Ivan Hlinka v hokejovém nebíčku. Přeji Vám i sobě, ať jsme zdrávi přiměřeně svému věku, který zatím vůbec nic neznamená. Vás ať neopustí "pamatovák" a smysl pro humor.
Budu Vám držet palce a příští rok při naší šedesátce nashledanou Olga -
prosba
Dobrý den, prosím o pomoc. V současné době běží v televizi Arabela se vrací, a mě a mojí rodinu by moc zajímalo, kdo hraje Bystrozrakého. Psala jsem na Českou televizi a na Barrandov, kde se seriál natáčel, ale nikdo mi nedokázal odpovědět. Tak mě napadlo obrátit se už pouze na Vás, protože jste jako Rumburak,
s Bystrozrakým hodně hrál.
Věřím, že mi odpovíte a předem Vám moc děkuji.
Přeji Vám hodně štěstí, zdraví a hodně zajímavých rolí.
Švecová Alena, Otročín u Karlových Varů -
Prosím autogram
Vážený pane Lábus, moc se mi líbí Váš herecký výkon v roli prof Čudáka v seriálu Gynekologie 2. Chtěl bych Vás poprosit o to, jestli byste mi neposlal Váš autogram na adresu Višňová 876 Bystřice nad Pernštejnem. Předem Vám moc děkuje fanoušek Luboš Horníček