-
...
Jiří Langmajer...muj oblíbený herec s L.P ve zdivočelé zemi měl sice špatný konec,ale hraje všude dobře..copak je to za vojáka...pravidla lži..apod...Teď v ordinaci hraje trošku "hajzlíka" ,ale to se snad srovnáá *1* -
pochvala
Včera jsem viděla v divadle Pod palmovkou představení Kean- nádherné!!!!!!!!!!!!! *14* -
Langos je nadherny chlap!
Fandim mu a kdyz ho vidim v tv,tak jsem unesena jeho charismatem!Je opravdu krasavec a prala bych si ho nekdy videt a poznat jej... -
skvělej
velmi se mi líbí ve zdivočelé zemi...ale fakt je že je to tak trošku proutník...ale jako herec je skvělej -
-
Re: skvělej
No jo,jako Cassidy byl bezvadnej *14* *1*
-
-
super
hraje moc dobře,úplně z něj nemůžu v Zdivočelej zemi -
Osobnost
Jako člověk mě osobně Jiří Langmajer trošku zklamal, ale v roli pana herce je opravdu vynikající, jen si občas slibnou kariéru ničí svými zbytečnými výstřelky. Podle mého názoru patří mezi českou hereckou elitu. -
Bobule
Nedávno jsme viděli film Bobule a hrál tam kluk strašně podobný Jiřímu.Nevíte někdo jestli nejsou příbuzný.Dik -
-
Re: Bobule
JJ je to Jirkův bratr Lukáš Langmajer. *3*
-
-
Super
Fakt super herec, ani se nedivim, že dostal hlavní roli v Jacku Rozparovači, jako režisér tak úžasnýho muzikálu bych mu taky tu roli dal, Jirko máš na to fakt!! *3* -
jirka
jirka je moc pěknej chlap *14* *14* *14* a docela závidím Ivance Jarešový ty skvělý postelový scény v růžovce *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Lyžování
Ahojky všem, potkala jsem Jirku na sjezdovce v Rokytnici nad Jizerou v neděli 30.12.07, zdálo se, že byl sám a byl trošku smutný, ale jezdí mu to moc dobře (určitě líp než mě). Mějte hezký den.