-
Jsi krásnej, boží atd. Máš holku?????????????????
-
docela sila
Ahojky Lidičky.Ja taky souhlasím s nazorem,že je to docela síla jak se jen ohlížíte na to jakej je vzhled a ne na to jakej třeba Jirka uvnitř.Třeba je to nafoukanej,arogantní blb,ale třeba je to vysněnej princ z pohádky.Ne všechno je zlato co se třpití!!!!!!!!!!!!!Měj te se krásně.:) -
mijuji
miluju tě máš pěkný hlas a taky hraješ dobře ve filmech jsi pěknej napiš na můj email a můj email je miley.cyrus.hanna@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahojky!!!
////////*****///*****///////////////////////////** *****/*******/////////////////////////************ *****///////////////////////*******************/// //////////////////*********************/////////// /////////*********************//////////////////// /*******************///////////////////////******* **********/////////////////////////*************** ///////////////////////////*************////////// ///////////////////***********//////////////////// ///////////*********////////////////////////////// ///*******///////////////////////////////////***** /////////////////////////////////////***////////// /////////////////////////////*//////////////////// //////////////////////////////////////////////I LOVE YOU!!!!!!!!!! -
Mádl X kotek
mádl je lepší měl by moderovat miss i s kotkem,kotek si o sobě začíná moc myslet!!!!!!! -
Je hodne dobrej:)Doufam,ze nezpychne jako kotek,kterej je vsude.Ve snowboardakach byl super a tak se tesim na raftaky:)Stejne ho znam jenom podle fotek a filmu,tak nemuzu posuzovat...
-
ahoj
ahoj odepiš a autogram prosím -
jses dobrej. skoda ze bydlis tak daleko.
-
do toho
Mádle do toho!Jdeš dobrou cestou,jen tak dále.Nenech se nikým ovliňovat -
-
Re: do toho
To je debilní příspěvek *16* *9* -
Re: do toho
ZA TO BUDE OVLIVŇOVAT OSTATNÍ ? NEBUDE !!!!
-
-
ahojky
Ahojky Jirko! ja by Jsem se zě chtěla zeptat jestli se ti líbilo v Odrách? Prosím Odepiš