Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi krásnej, boží atd. Máš holku?????????????????
  • docela sila

Ahojky Lidičky.Ja taky souhlasím s nazorem,že je to docela síla jak se jen ohlížíte na to jakej je vzhled a ne na to jakej třeba Jirka uvnitř.Třeba je to nafoukanej,arogantní blb,ale třeba je to vysněnej princ z pohádky.Ne všechno je zlato co se třpití!!!!!!!!!!!!!Měj te se krásně.:)
  • nikolahodna

mijuji

miluju tě máš pěkný hlas a taky hraješ dobře ve filmech jsi pěknej napiš na můj email a můj email je miley.cyrus.hanna@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahojky!!!

////////*****///*****///////////////////////////** *****/*******/////////////////////////************ *****///////////////////////*******************/// //////////////////*********************/////////// /////////*********************//////////////////// /*******************///////////////////////******* **********/////////////////////////*************** ///////////////////////////*************////////// ///////////////////***********//////////////////// ///////////*********////////////////////////////// ///*******///////////////////////////////////***** /////////////////////////////////////***////////// /////////////////////////////*//////////////////// //////////////////////////////////////////////I LOVE YOU!!!!!!!!!!
  • Mádl X kotek

mádl je lepší měl by moderovat miss i s kotkem,kotek si o sobě začíná moc myslet!!!!!!!
  • Je hodne dobrej:)Doufam,ze nezpychne jako kotek,kterej je vsude.Ve snowboardakach byl super a tak se tesim na raftaky:)Stejne ho znam jenom podle fotek a filmu,tak nemuzu posuzovat...
  • ahoj

ahoj odepiš a autogram prosím
  • jses dobrej. skoda ze bydlis tak daleko.
  • vabank000

do toho

Mádle do toho!Jdeš dobrou cestou,jen tak dále.Nenech se nikým ovliňovat
    • Re: do toho

To je debilní příspěvek *16* *9*
    • Re: do toho

ZA TO BUDE OVLIVŇOVAT OSTATNÍ ? NEBUDE !!!!
  • ahojky

Ahojky Jirko! ja by Jsem se zě chtěla zeptat jestli se ti líbilo v Odrách? Prosím Odepiš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit