Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeJste hezký klucieee
  • Nedal by jsi mi svoje telefonní číslo?PROSÍM
  • přesně jak řikal/a sk8

Czusíík...Jirka je fakt sqwělej a dost pěknej,ale kdyby nehrál we Snowboarďácích,neškrtne si a wy byste pořád wzdychali po Sámeroj!Líbí se wám wzhled(mě taky:),ale díwejte se taky na povahu.A tu neznáte(jestli owšem neznáte Jiříčka osobně:))což pochybuju....nechte ho trochu wydwjchat!
  • demokracie

Video a obsah nechci hodnotit, i když si o tom myslim své (v negativním smyslu). Jen si lidi uvědomte, že byla po revoluci zvolena demokracie. Každý občan ČR má právo volit koho chce. Nevidím důvod někoho přesvědčovat o opaku!!!!
  • Zhlédněte vysílání Očka.

Právě skončilo Očko s Jirkou ,doporučuji zhlédnout opakovaní a všichni zjistíte,že je to fak milej a otevřenej kluk.Držím palce .
  • Co se Jirkovi stalo, že má na pravém lokti tu jizvu?
  • miláček

Ahoj Jiříku. seš děsně krásnej,máš krásnou tlamičku a nádhernej úsměv. Dyštak mi napis,pokecame. Vetka@seznam.cz
  • v 0:07, když na zlomek sekundy zmizí rozostření, lze postřehnout, že tmavá bunda se nárazem do vody vykasala až na ramena, proto ta bílá košile. Na snímku při vytahování bezvládného těla na loď, je na levé noze bílá obuv, pravá je rudá bez boty, zřejmě po zranění při pádu. Pokud by se záznam pořádně vyčistil, vyhrnutá bunda by byla patrná i ze snímku z lodi. Nacvičování pohledu do hloubky mi nepřijde reálné, v 80-ti letech by herce při natáčení jistě zastoupil kaskadér.
    Jinak nechápu, proč pokaždé bydlel po hotelích, když manželka i dcera mají klíče od luxusní vily v rezidenční části Prahy, viz fotogalerii.
    Rozpočet 20.000.000,- obsahoval zřejmě ubytování v exkluzivním hotelu, osobního řidiče, veškeré letenky štábu do L.A. tam i zpět. Úhrada pojištění roste úměrně ke stáří pojištěného.
    Pánové Zindulka i Trojan st. jsou vynikající herci, role by se zhostili při nesrovnatelně menších nákladech. Poskytnutí grantu bylo zřejmě podmíněno obsazením hlavní role.
  • HUSTAK

TAK CO JAK SE VEDE ? JA JSEM V POHO DOUFAM ZE TY TAKY JEN JSEM TI CHTELA RICT ZE FILM SNOWBOARDACI SE VAM FAKT POVEDL A TY TAM HRAJES HUSTACKOU ROLI NAPR."JAK TE KOTEK VYTAHOL VEN S TY DZUZNY TO JE UZASNYTAK PA PA
  • Tak jestli ste si nevšimli,tak Jirka Mádl je ten nejlepší a nejkrásnější herec jakej vůbec u nás může bejt,tak si toho laskavě važte!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit