-
Pomůže nám někdo spáchat atentát na Ivetku?
-
jooo konečně nekdo!
No to to trvalo,než sem tu našla človíčka,kterej mi přijde normální at mezi kámošema tak v rodine tak i v Tv prostě suprovej kluk!joooooo -
Od Sarah
Jirka je BOŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestli chcete tak mi někdo napište, sháním někoho na pokec někoho kolem 14ti!Mějte se a smějte se!PS:Atentát na Ivetku bych nedělala,Jirka by to nepřežil!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak papa -
Krásný dopoledne.. :)) Jirka Mádl je úžasnej herec, dokáže se "poprat" s každým scénářém a ve výsledku to výborněš zahrát.. :)) Je skvělé, že v České Republice je další zářící hvězda, které sláva nestoupla do hlavy.. :))
-
Od Sarah
Lidi, za jakýkoliv kontakt-číslo na Jirku dám plakáty Sámera a jiných hvězd!!!!!!!!!!!!!!!Pište! -
jOhan
MOC číča je B S -
pro Jirku Mádla
-
Jirří
ahoj jezky jraješ a taky vipadáš hezky budeš někdy v Plzni na náměstí pa Petra -
pro Jiříčka
Jsi moc super!!!!!! -
Snowboardaci jsou film o nicem.
Snowboardaci jsou film o nicem. Neprinaseji nic hodnotneho. Kazda druha myslenka je bud dvoujsmyslna nebo ma eroticky podtext. Mladym jsou tu poskytovany navody jak zacinat se sexem, ktery je vyjmuty ze vztahu dvou lidi, kteri se maji radi jako cele osobnosti. Jde jen o podnecovani chtice, ktery v posledku kazi pohled na sexualitu. Ta je dobra, ale pouze v kontextu vzajemneho oddani se. Nejdrive je treba druheho cloveka poznat dusevne a charakterove a to vyzaduje cas. Ve filmu vydime jen jedinne usili hlavnich hrdinu, jak uspokojit svuj vlastni chtic. O dobro partnerek jim nejde ani co by se za nehet veslo. Film hodnotim jako velmi spatny z moralniho pohledu. Tvurci a hlavni predtsvitele sleduji jedinny cil - vydelat na posedlosti sexem u dnesnich teenageru. Proto nesou vinu na kazeni jejich dusevniho zdravi. Premyslejte a hledejte nebudte jen konzumenti balastu, ktery Vam je servirovan. Existuje cesta ke spokojenemu a naplnujicimu sexualnimu vztahu.