-
JÍŘA MÁ IVETKU!!
Jo a jestli to vy nány nevíte,tak Jířa má svou Ivetku...tak máte smůlu..a já vlastně taky=o(( -
nevím
a stejně hrál nejlíp v pohádce PEKLO S PRINCEZNOU, že jo...?
*4* *4* *16* *16* -
-
Yéés *14* *14*
-
-
:_)
...........má malý pééééro :-) -
jirkovo číslo
HEJ LIDI, ROK UTEKL OD MÉHO POSL. PŘÍSPĚVKU..ŘÍKALA JSEM 736******(BYLO TAM 776-PARDON,TO BYL PŘEKLIK)..DNES PŘIDÁVÁM..7362***** *1* *1* DOČKEJTE ČASU, ZA 5 LET HO MÁTE CELÝ *1* -
-
vy ste blbí, máte šanci ty dva mínusy napravit... a jestli si myslíte, že si dělám prdel, no tak tím líp pro mě, nemusím vám ho dávat ;P
-
Re: jirkovo číslo
A neděláš si jen tak srandu ? kde by si vzal/a Jirkovo číslo ? -
-
Re: Re: jirkovo číslo
neni to tak nereálný..si myslim ;) -
Re: Re: jirkovo číslo
nn, srandu si nedělám, ale kde jsem k němu přišla neřeknu. ptž Jirka by si na to vzpoměl.. my jsme mu i volali..jako důkaz bych ti mohla poslat nahrávku, ale nevim jak ji dostanu z mobilu..
-
-
-
Jirka je nádhernej
-
Super člověk;-)
Tisíckát lepší jak Kotek!!! BEZVADNEJ -
je dobrej
-
Dobrý
Jako seš dobrej,ale nechápu tu mánii,kterou holky předváděj.To mi fakt nejde do hlavy -
Boží snowboardák
JIRKO SES NADHERNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!BEZ NA CHAT SNOWBOARDACI!!!!!!!!!PLOSIM!!!!!!!!!!!!!!!!JSI FAKT BOMBA!!!!!!!!! -
jak?
jak se jmenuje ten film jak tam hraje jirka a vojta kotek...jirku tam přivedou do tranzu a bude dělat všechnu co mu řeknou počurá tam nějakyho učitele..nevíte to někdo??? kdyzžak mi napiste sem nebo spís do vzkazů kuju -
-
Re: jak?
Byla to spíš televizní inscenace, občas ji reprízují a jmenuje se Hypnóza. -
Re: jak?
Tak!
-