Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katybe

film

ma fakt hustý filmi! *1*
  • Mám od Jirky mobilní číslo

sehnala jsem od jirky mádla mobilní číslo, kdo chce, tak pište.. :-))
    • Re: Mám od Jirky mobilní číslo

ty máš čísilko možeš mně ho poslat napiš na e-mail dik *3*

Hej ty kozo!!jsi mi ho opsala z mobilu a ted ho tu chces rozdavat?to si zkusis a navzdy s tebou zkoncim ty vole!!hej fagt nedelej to!!pls,ja nechci abych z toho pak mela problem. *13*

ahojky napíšeš mi to číslo ? plooosim o:-) napiš na ajsko: 494-670-131

dáš mii ho?
      • Re: Re: Mám od Jirky mobilní číslo

776****** *15*
        • Re: Re: Re: Mám od Jirky mobilní číslo

POKRAČOVÁNÍ ZA ROK.KDO VYDRŽÍ, MÁ HO ZA 9 LET *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

plis dej mi na něho číslo *7*
      • Re: Re: Mám od Jirky mobilní číslo

ja chci číslo na jirku Madla.... *4* ty ho maš? *7*
    • pecicka.roxy

Re: Mám od Jirky mobilní číslo

píšu ti pls pls moe icq 448527419 a moooc tě prosim o to číslo *3* *4* *4*
  • Jo dobrej

Jirko odpovídáš nám? *10*
  • zeleninka

Jsi fakt dobrej

Jirko já tě fakt žeru jsi fakt dobrej herec a je to těžké stát se hercem protože já chci být herečka víš? *14* *3*
  • hamster

Jsi Supeeeeeer-jak jinak....

Ahoj Jirko si best herec a líbil ses mi hrozně v Rafťákách...No plostě supeeer.....Tvoje fanynka.. *14*
  • Hlavně že slávista:)

Je to velmi nadaný mladý herec. Co jsem slyšela od svých přátel, kteřá se s ním znají, tak je to prý strašně v poho kluk, dle jejich slov... No ale hlavní je že je to SLÁVISTA *3*
  • menzliczka

Kde žijete ?

Přesně tak ! Holky už je ráno probuďte se do reality *7* Já osobně si myslím že Jiří ani nějákém osobnosti.cz neví *1* A i kdyby jo .. kolikrtá v řivotě na tenhle web zavítal ? jednou ? moc bych tomu nedávala jestli vůebc někdy *9* No .. Nebudu vám bránit .. věřte si že sem chodí a čte si vaše vyznání lásky atd.. ale podle mě už spíš chodí na ten svůj officialní web a to podle mě i tam jen zřídka *9* No .. Tak pište svojemu Jirkovi dál ... jen myslí že by jste se mohly nad sebou zamyslet *8* *1*
    • kacenka1jb

Re: Kde žijete ?

NEAsiI liIIp BycH to NERekLa :D...Asi By TRaViL VOLNej CAs NekDe NA NETu xD:..A DAvAnIm svYcH CiSEl :D..ABY hO FuRT NekDo OtrAVOVAL :D
  • neuveřitelný

Jak může někdo být tak blbej a psát sem Jirkovi v domnění, že si to tu čte.. Tahle stránka nabízí prostřednictvím příspěvků od uživatelů především informace, fotky, videa a jiné věci týkající se nějaké známé osobnosti.To by byla opravdu náhoda, když by se tu stavil. A odpověděl. To negramotný pako, co a vdává se za něj ať jde do pr*. Nefunguje to tu jako kontaktní server.Takže na stoprocent Vám on neodpovídá.Je fakt demence psat sem svoje telefonní číslo, mail a nebo naivní vzkazy typu - "ozvi se, potkala jsem tě dneska v metru - pamatuješ?". Kolik asi mohl za ten den potkat lidí v metru, a kolik z nich na něj asi tak čumělo? Jasně ..... on má asi dost času, prohlížet a odpovídat na příspěveky na netu, které jsou na něj směřovány. *1* *1* On komunikuje oficiánlněji, například přez server idnes.cz, kde měl domluvený určitý termín.... mno nic. Tak si tu s "Jirkou" kecejde dal.... *1* *1*
  • sharon1

Jirka

Jirka je strašně moc nej a je strašlivě podobnej mímu bratránkovi *5*
  • dani95

Jirka...

No coment,best best best boy *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit