Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Helov boj!

Noo, začnem len tým, že silne pochybujem, že si tieto riadky budeš raz čítať, ale skúsiť treba vše...?! Možno nakoniec aj motyka vystrelí...
    A ozaj, hehe, chcela som, že si fakt super herec!!! Moc Ti to na obrazovke sekne a ak si taký aj naozaj, tak to si fakt, že SuperBlázon!
    Minulý týždeň som sa dozvedel, že si mal 8. januára v Trenčíne autogramiádu a ja som o tom nevedela...:-/ Móóžno by som teď už doma mala foto s tebou - bolo by to fajn...
    Ništ to, hlavne, nech sa ti stále darí tak ako doteraz, z filmovej aj životnej stránky... Bolo by fajn niekedy ťa stretnúť,...:-)
    Zatim...;-)
  • hmmmmmmmm

ajoj Jirka.sice mozem cakat ze odpises ale ked uz sa nudim tak pisem sem ja... *1* si wazne super ale to ty asi nemusim pripominat *3*
  • Ahoooj:D

...zdrawim Jiri...my sme len chceli pozdrawit, sme tie holky zo Slovenskej restiky w Poprade:D...newedeli sme, kam to mame napisat...ale wsetci traja ste boli na predpremiere moooc moc mily *3* ....film bol tiez na jednotku....nech sa wam dari....papaaaa *4*
  • pro Jirku

Ahojky Jirko, ak si pamataas tak autogramiada v Ziline a celkom pekne otazky si mi zodpovedal... ak toto funguje o com naozaj pochybujem tak napiis, mozno si spomenies z toho velkeeho poctu zenskych ktoree sem pisu *4* potesilo by urcite aj nase kino.. *4* . May
  • :D:D

chcem tvoje icq mam par otazok *7*
  • ...

no tady je to hodne zvlastni i kdyz neverim ze ty odpovedi vam pise skutecne on pochybuju ze na to ma cas *13*
    • Re: ...JAJA

AHOJ!!!!!!!!!!!!!!!!! JIRKO PREJU TI VSE NEJ K NAROZENINAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !JSEM TAKY VAHA JAKO TY JA SEM 16 -87 A TY 23-86 TAK ZATIM MOJE RODINA TI FANDI *3*
  • ivca

ahoj urcite bych se s tebou chtela seznamit napis na muj e mail poztdravuj kotkachtela bych na tebe kontakt nebo na vojtu kotka napis teda pa pa
  • Pro Jiirku

čuss Jirko potkaly jsme tě dneska s kámoškou v metru a vlastně jsme na sebe koukaly i na muzeum byl si tam asi s bráškou že?možná pamatuješ *7* *8*
  • No páni

Teda slečny *1* vy kdyvyste mohli tak ho snad utulíte a to ho ani neznáte. Neříkám že neni dobrej herec. Herec je dobrej a svoji roly zahraje vždy dobře a filmy mam moc ráda..ale psát někomu že ho milujete a ani ste ho neviděli na živo *1* ať žije fanatizmus..zajímal by mně věkovej průměr slečen co sem něco píše. Jinak Jiří..koukam že máš z čeho vybírat *4*
    • Re: No páni

nemuzu nic jinyho,nez souhlasit...
  • super

ahojjky ja si myslim ze se vam teen filllmiikk mooooc ppovedl *14* *14* mooc se mi to libylo..i vsem od nas ze tridy..je to mooc fajn film a doufam ze bude i dvojka ale ne aby to bylo jako u kazdych filmu horsi nez 1 ale este lepsi!!tesimm se na to..mvmmmr papapapa a jirko s tim druhym nwm jak se jmeuj *1* byly ste moos fajn!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit