Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HRůZA

No ja jen pisu, ze je to hruza, tve herecke umeni neni zadne, je to vse strasne umele, proste neumis hrat, pouze se divim reziserum, ze si te obsazuji do filmu, proste jsi divny, hlavne by jsi se hodil do nejakeho ustavu jako predzvest downova syndromu, mas na to typicky ksichtik a mozna by jsi studentum slouzil jako mala ucebni pomucka a vzor. Filmy, kde hrajes, zasadne se svymi kamarady nenavstevujeme a ani se na ne nedivame, proste jsi umely a neumis byt prirozeny a pak ten zjev. Cau, myslim si, ze kritika je zdrava
  • prosim napis mi email! plosim!!!!!!

Dspark@seznam.cz!

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...
  • Cau♥ Jenom te chci podekovat za tu fotku v praze ,na ten den uz nikdy nezapomenu! Byla sem tak stasna!Doufam ze ti jednou zase uvid im!!!!!!! ach jo chtela bych ti neja k poslat tu fotku! doufam ze si me pamatujes! sem anglicanka pamatujes...? mama nas vyfotila! jo a nesmej se na moje Cestinu moc mi to nejde... byla sem v cechach jenom tri roky! a dostala sem 4 s ces tiny .doufam ze pamatujes!

Jo a muj bracha by chtel bejt herec ale newi kde ma zacit! je mu 11 a umi lip Cesky nez ja! a je strasne legracnej...
    on by udelal vsechno aby mohl bejt herec! ...... a mama.... tak ta by byla stasna jak neco!
    nemohl bys mi nejak poradit! Prosiiiim

jo a na ty fotce vypadas skvele!!!!

MTSMR! *14* *14* *14*
    • Re: ♥lowwwe

*4* *14* *14* jiři ja jenom chci ze si hodne hesky kluk pozdravuj sve kamarady *14* *14*
      • Re: Re: ♥lowwwe

Ahoj Jirka si super herec aj s Vojtkom
  • ahojky

ahojky jiřiku pls pls napišmi na email je lenour225@seznam.cz pl pls mam tě mos ráda pls pls *4* *14*
    • ahoj

ahoj Jirko já jsem se narodila s tejně jako ty ve stejným datum,ale v roce ne já jsem v roce1996 a ty 1986 takže tobě je 21 a mě je 11.Kdyby si něco chtěl tak moje číslo je 731319878
  • jiřík:)

nejlepší seš:) *14* fakt ses powedl:)
  • ???

Ahoj Jirko ses fakt super herec, hrozne fajn a srandovni *14* *15* ..........mas email??? napis pls *1* *1* *5* *5*
  • Strasna opice

Jses fakt prdelni ksicht, Jiricku. Neco s tim zacni delat. *5*
  • ahojky

Miluju jirku moc.. *3*
  • jirka

caw jirko jak se mas???jestli budes mit icq a posilas ho ostatnim nezapomen aji na me a posli me ho pliz na email slunicko039@seznam.cz diky mooooooc.
  • :]

Je nejlepsi cesky herec, je super! Je to skoda, ze jsem Americanka a nemluvim moc cesky, protoze Jirka se mi libi!! *3*
    • Re: :]

ses trochu trapna..neumis moc dobre cesky,ale psat ti nejak jde..cim to bude ?????????????*13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit