Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi super

ahoj moc se mi od tebe libil film .......bohuzel mi nejdou zavorky tak tito napisu bez nich rock podvrataku byla bych rada abys mi napsal na muj e-mail.dekuju cau cau *4*
    • Re: jsi super

Ahoj Jirko..! tvuj film rawtaci byl moc penej. zatim cau *3* *3* *9* *15* *8* *16*
  • ahoj

ahoj jirko mam te moc rada *14*
  • Ahoj :o)

Ahoj Jirko,Jsem tvoje VELKÁ faninka!Máš super filmy a "grimase" *1* .Jak jsem viděla ve snowboarďácích, umývat nádobí ti teda moc nejde ale za to je s tebou taková sranda že mě s toho smání bolí břicho a nemůžu popadnout dech... *1* .No, kdybych to měla dát dokupy, tak jsi super klučina,je stebou sranda a máš super grimásky *3* .Určitě mi odepiš na můj e-mail.Přeju mnoho úspěchu a ať se ti ve všen daří! Měj se Áďa *4*
  • Ahoj.

Ahoj Jirko! PROSIM ta napises mi tvoje ICQ cislo na moj mail?budem velmi rada prosiiim dakujem
  • Mám Tě ráda!!!

Ahoj Jirko,Jáchyme,Filipe,Vašku! Jak se máš? Prosím Tě, dostal jsi přání k narozkám od Olgy Moiseevý? Jestli ano, tak jsem moc ráda! Moc Ti fandim a už 7x se mi zdály o Tobě sny! *14* *14* *3* . Tak ahoj,Jirko.Prosím odepiš!!!
  • vino!

zdravim vas jirko! nemam k vam zadny vzkazececek jako tuny vasich fanynek tady, ostatne jsem spise ve veku rezisera vaseho prvniho filmu, takze jste mi spise sympaticky jako clovek (info z medii, he he) a prirozeny herec (z te inscenace o hypnoze). takze zasadni info, ktere chci predat: az nekdy v budoucnu budete menit preference na vino (teenager z vina nic obvykle nema), zkuste vaseho jmenovce. ted jsme tam byli na kostu a moc dobre, navic uz je i castecne prazsky cereblitne provareny - takze mozna nosim sovy do athen a znate ho. www.madlvasvinar.cz s pozdravem jou mailto/atlas.cz
  • znáš moji mamku

Ahoj Jirko jak se máš?Jsem tvoje velká fanynka.Moje mamka pracuje na kožním,na Vltavě, já se vždycky ptám mamky jestli jsi byl v ordinaci.Vím,že máš málo času,ale velmi ráda bych tě poznala osobně.Přeji ti hodně úspěchu v natáčení i ve škole *4* .Teď něco o mě-jdu do 7.C,budu hrát 4.r na keyboard a 2.r na bicí mám na ně skvěleho učitele,ráda -tancuju,jezdím na kole,strašně ráda plavu (v bazénu),hraju s klukama(mám 2 bráchy )teď se mnou hraje jen ten mladší (18)se svými kámoši.Ve fotbale chytám také musím pochválit Míšu(18),že mě učil chytat *3* .Jsem ráda s Mourinkou (miláček číča)je Mourovatá *1* .Mamka řiká,že jsi bezva kluk,neděláš ze sebe náfuku a sláva ti nestoupá do hlavy.Musí to být bezva,když potkáváš kolem sebe tolik známých osobností.Mohla bych se přijít někdy podívat s mamkou na nějakou premiéru tvého filmu?Dal by jsi mi prosím včas vědět?Už musím končit jsem moc ukecaná,že jo? *1* *3*
    • Re: znáš moji mamku

neco tak trapnyho sem dlouho necetla *1* *15* ...booze,sis fakt myslela,ze o tebe projevi zajem?.o malou holku? *7* *9*
  • Itálie-Bibione a nákupy v Berti:-)

Ahoj Jirko, viděli jsme se v Itálii v prodejně s oblečením Berti..Byl jsi tam s bráškou. Chtěla jsem tě požádat o podpis, ale netroufla jsem si narušovat Tvoje soukromí. Zadívala jsem se na Tebe a myslím, že Ty taky ..Vzpomínáš si? Denisa.. *3*
  • ahoj Jirko

potrebovala by som od teba pomoc. Teraz zijem na Floride a buduci rok ked pridem na navstevu domov na slovensko, tak by som rada so svojimi kamaratkami isla na dovolenku do vysokych tatier. mozes mi prosim prezradit presne v akej casti vysokych tatier a na akej chate sa natacalo: Jak se kroti krokodyli. velmi by si mi tym pomohol. vopred ti dakujem. pa a natoc dalsie dobre filmy. zatial boli vsetky super. a prajem vela uspechov v dalsom natacani.papa Luc *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit