Přejít na výpis diskuzí

Jiří Mádl

OSOBNOST 31.12.2006 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosim prosim

Jirko ses uplne uzasnej v Raftacich na tebe Vojta Kotek nema narok jestli si ty odkazy ctes tak nezapomen na me a posli me neci na email pls diky mej se dobre.
    • Re: prosim prosim

nojo díky
  • sympatak

jirko a jestli mas icq a davas ho tak me ho muzes taky poslat dekuju a ajk ses mel v italii???a at se ti dari dalsi novy filmy zatim byly vsechny super a dost vesely tak v tom pokracuj. *3* *14*
    • Re: sympatak

no icq nemám, a v itálii sem se mnel fajn. a díky , ze se ti líby *3*
  • sympatak

jirko a jestli si ctes nase vzkazy tak muzes me neco napsat na email diky rada si s tebou pokecam.......... *3* *14*
  • jirka

ahojky libi seme jrka jako kluk je proste nadhernej a fajn newite nekdo kontak na nej jestli jj tak me ho poslete na email a nebo jestli mate naky jeho fotecky tak taky jj diky moc... *14*
  • ahoj jiri.nevie dobre po cesky tak budem pisat po mojo.chcela som sa ta opytat cim si chcel byt ked si bol majinky smudla?hi:-) *1*
  • sympaťák

*7*
  • no....tak jak tak na to koukám jste z Jirky všichni pryč :o) Ano,mně se taky líbí ale abych mu psala že ho strašně miluju a pod... když to čtu,musim se smát *7*
  • *14*
  • Ahoj Jirko...Máš úžasný filmy...teda je na nich úžasnýho něco jinýho kdy bych byla upřímná:) *4* Já bych se tě chtěla zeptat jestli máš motorku??moc ti děkuju jestli mi odepíšeš měj se hezky mail:vocko.terka@centrum.cz tak se měj hezky zatím *4* *4*
    • Re:

reknete mi,ale uprimne...pisete to ze srandy nebo si vazne myslite,ze vam odpovi
  • ahoj

ahoj jirko si super mam te moc rada *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit