-
Leptač
Cau Jirko, pamatuješ, jak si byl malej tak si jezdil za babičkou na chatu do Leptáče u Prachatic.. tak tě tady všichni pozdravujem.. a těšíme se na další *5* -
zdary
Jirko seš jednička ve světě herců a to jako nepřehánim!!! *14* *3* *5* -
jóóóó
Jóóóóóóóó GYMPL je nejlepší!!!!!!! Gyyyyympl je nejlepší!!! *5* *8* *3* -
Ahooj
Ahooj Jirko jak se ti hrálo s Matyášem Valentou v Rafťácích????Jinak seš dobrej herec!! *3* -
Ondra
Ahojky Jirko,asi si na me nepamatujes,ale povidali jsme spolu v internetove kavarne.O Raftacich.Drzim ti palce a hodne stesti cauky Ondra -
ahoj
Ahoj ..jsi moc fajn..nejvíc se mi líbý kde hraješ v gymlu..je to fakt nářez!.Jsi fakt skvělí mladý klučina a doufám že se dostaneš až na vrchol jsi opravdu skvělí kluk!(a taky kus!) *4* -
=*
k sežrání :* *14* *14* *14* -
aooj
aoojjj si moc peknuckyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pre teba
ahoooj jirko...fakt pochybujem ze si toto raz precitas ale sak skusit napisat sem mozem....chcem ti len povedat ze si uzasny herec a mas fakt skvely talent...si mooc mooc popularny aj tu na slovensku...film gympl sa ti naozaj podaril dost spm sa zasmiala ked osm to pozerala a pozeravam to staale uz som ho videla asi 10 krat a hlavne koli tebe to pozeraam...tak sa maaj a vela dalsich uspechov prajem..lili *4* -
pokec
cus jak se mas jsem tvuj fanda videl jsem snoubordaci,raftaci,gympl,rockpodra vtaku byli to fakt hustý filmy jsi fakt dobrej i vojta kotek tak se mej a přeju ti další fakt hustý filmi tak cus -
-
uzasny
Mádl je ten nejkrasnejsi člověk kterýho znam *14* *14* *14* *1* *1*
-