-
Benátská noc:))
No tak zase otravuju:D *1* *1* Prostě v noci z pátka na sobotu jsem byla na festivalu Benátská noc.No a byl tam jeden kluk co vypadal jak JIrka:D *14* Jen sundat ty brejle,co ten kluk měl a je to Jiřík. *3* Ale jako fakt!:) *3* *14* -
-
Re: Benátská noc:))
kde to mělo bejt?-kdy?
-
-
Videjka:)
Tak,koukám,že fotky,co jsem se včera vožila,byli jiř schválené.Dnes sem přidala asi 5-7 novejch videí z youtube.com,které tu nebyli.:)Opět doufám,že budou brzy schváleny aby Jirka věděl,že v našich srdcích žije dál! *3* -
Foto:)
Ahojky všichni fandové Jirky:)
Teď jsem načetla pár novejch fotek,tak doufám,že budou brzy schváleny a vy si je budete moci prohlédnout:):):) *14* -
achjo
ahojky, bohuzel nez sem jirky poznala, tak uz byl po smrti.
sem se taky mohla narodit driv *9*
strasne mocinky moc ho zboznuju a take jeho pisne *14* -
výročí
Ahoj,jenom připomínám,že dnes by Jirka oslavil 58.narozeniny,takže zapalte svíčku a lidi z Prahy a okolí,běžte položit kytičku na hrob.Dík -
-
Re: výročí
ahoj mzu se vas prosim zeptat, jde nekde stahnout diskografie tohoto užasneho zpevaka? dekuji za odpoved, posledni dobou jsem vice a vice unesen jeho hlasem a pisnemi jako takovymi dekuji.... skoda ze se nenarodil 8.3. *5* *1*
-
-
Jiří Schelinger
Jirku jsem ráda poslouchala
chodila na jeho koncerty
Byl skvělý i jeho hlas se mi
vryl do paměti.Jsem prý blázen jen,
Holubí dům,Jahody mražený,
Co takhle dát si špenát a atd.
Spolupráce s Františkem Ringo
Čechem,s Karlem Šípem.
Je ho škoda. S Úctou!
Nezapomenu!
Ještě , že jeho nahrávky jen tak
nezmizí z rádií,gramofonové desky
LP a SP,CD,DVD. -
Klip
Dekuji Male Havranici za ty klipy ...je to super...DIIIIIIIIK *4* -
-
Re: Klip
Není zač. :) Já jsem je sem i na Youtube dala ráda. :) Jen je škoda, že těch klipů nestihl udělat víc. :( -
-
Re: Re: Klip
jo jo,to mas pravdu,ale aspon ze tech pisni ma hodne.. *4*
-
-
-
Pisen
Ahoj..jaka je podle vas nej.pisen od Jirky? *7* -
-
Re: Pisen
ptají se lidé *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Pisen
JO Jo..taky dobra pisen *3*
-
-
Re: Pisen
Mám rád všechny písničky i ty převzaté a méně známé...
Lucrezia Borgia, Báječní muži, Šípková Růženka, Pohřeb přítele... -
-
Nebude nějaký koncert,vždyť který zpěvák 30.let po smrti je stále tak populární? Pište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!Již by to chtělo něco naplánovat,13.4.2011,ať se to stihne?!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Pisen
Kdo se toho chopí? -
-
Re: Re: Re: Re: Pisen
tak makejte,čas kvapí,když né jinak,tak
musíme totó urobovat,pište a aktivujte!!!!!!!!!!!!!!!! j. -
tak makejte,čas kvapí,když né jinak,tak
musíme totó urobovat,pište a aktivujte!!!!!!!!!!!!!!!! j.
zaatím to je *4 veta *13* *13* -
SNAD HO NEKDO ZASTUPUJE,JSEM SLYSEL -
Zdravím Rudu!To je trochu problém,ale každý problém je řešitelný *3* *3*
-
-
Re: Re: Re: Pisen
Kdo se toho chopí? -
-
IM MEMORIAL
Tak vážení,dobrý večer!
Velmi ráda bych věděla,kdo nám založí
účet,abychom tam mohli zasílat peníze,pár týdnů se překulí.Jirka by slavil 60-let. Měli bychom mu nechat udělat
,,ZLATÉHO SLAVÍKA" IM MEMORIAL http://img.osobnosti.cz/smiles/11.gif_-))))))))))http://img.osobnosti.cz/smiles/11.gif
SUTEČNĚ SI HO ZASLOUŽÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DĚKUJI ZA ODPOVĚDI! .-)
*4* *4* *4* *9* *4* *5* *3* *3* *3* -
-
Re: IM MEMORIAL
musíse to udělat,nešlo by to přes ten ,,HOLUBÍ DŮM",TAK,AŤ NÁM SEM NĚKDO NAPÍŠE CO,A JAK? LEA -
Re: IM MEMORIAL
tak ten napad,super a co dal?
je jiz takova cena? vim,ze se hraje,asi
musel bejt fakt dobrej,ja ho nezazil,
ale moc zajimave:-) *14* *15* *14*
-
-
-
-
Pekny pisne jsou i soukrome nahravky Jirky..tam je to super.. *8*
-
-
-
tricko
Nema nekdo na prodej tricko J.S. *13* -
komousi
nebyt komunistu mohl tu byt stale s nami..a tech pisni co by do ted mel..stokrat skoda. -
-
Re: komousi
nemůžu jen s tebou souhlasit. byl víc a víc dokonalejší a myslím, že oživil naší hudební scénu. -
Re: komousi
No komunisti se podepsali na více lidech, ale Jirka do té Dunaje skočil dosud z nevyjasněných důvodů...ano písní by ZAZPÍVAL ještě dost, ale většina textů je od skladatelů: Jaroslav Uhlíř, Zdeněk Svěrák, Stanislav Kalous, Karel Šíp, František Ringo Čech, Jiří Grossmann, Václav Zahradník, Karel Svoboda, Angelo Michajlov, Petr Markov, Jiří Stárek, Stanislav Kubeš, Jan Kavale, Milan Schelinger. Jirka se podílel na textech: Evženie, Já se mám, Holka bláhová, Tréma, Mám rád lidi, Lucrezia Borgia, Kartágo, Nám se líbí, Bral jsem to vážně, Zima, Stavros Niarchos. -
-
Re: Re: komousi
V knize o Jirkovy se doctes ze na jeho odstraneni mela velky zajem STB..protoze byl Jirka popularni u lidi..atd *5* -
-
Re: Re: Re: komousi
Pravdou ale je,že se stejně nikdy nedovíme,co se v té Bratislavě tenkrát stalo.Všechno jsou to jen dohady a důkazy,jak to tehdy skutečně bylo neexistují žádné,jen jedno svědectví nevěrohodné svědkyně.Takže ho klidně mohli odstranit komunisti a nebo to taky mohlo být úplně jinak,bohužel je to už příliš dlouho na to,aby se Jirkova smrt někdy mohla objasnit. -
-
Re: Re: Re: Re: komousi
http://www.pryncypall.cz/Pop/scheli nger/data/Jak%20zemrel%20Jirka%20Sc helinger%20Ring%201993.jpg
-
-
-
-