-
Podle příspěvků Bubo,Jan,Alur atd., se kterými plně souhlasím, usuzuji že tahle společnost neni na tom až tak špatně. Docela mi to spravilo na dnešek náladu.Jak pravil klasik, fanatismus je nebezpečný ve všech podobách! Děkuji.
-
Pan Stránský je nemocný člověk. Antikomunismus mu zcela zatemnil mozek, takže všechny prasárny polistopadového režimu jsou mu ukradeny. Jeho zajímá doba komunismu, ne dnešek. Je to pochopitelné, musí tenhle havlův lžidemokratický režim podporovat, jinak by nebyly scénáře, knihy, projekty, odměny a medaile, zkrátka výnosné kšefty.Takový člověk by měl být uznáván veřejností? Kravina!
-
Pane spisovateli, dámy a pánové. Vzniklá situace okolo volby prezidenta ČR se zdá být lakmusovým papírkem kdo jak na tom s principy demokracie doopravdy je. Mě vůbec neuráží, že např. můj oblíbenec Zdeněk Svěrák podporuje někoho, koho ani vystát nemůžu. Nikdy bych nepociťoval zášť vůči panu Svěrákovi za jeho politické i jakékoliv názory, protože ho prostě respektuji a toleruji. Ale jak to tak v české společnosti bývá, ode zdi ke zdi, kdo není s námi, jde proti nám! a to v jakémkoliv režimu a době. Místo zamyšlení se nad důvody a úmysly toho či onoho pro tu či onu volbu, rychlá odsouzení.
Je smutné, že bojovníci proti jedné totalitě dosud nepochopili smysl hesla "MY NEJSME JAKO ONI". -
-
Jsem rád, že se omluvil. Je to chlap a já si toho vážím. Doufal jsem v to, že to udělá, fakt mě potěšil. Chybu udělá v emocích každý. Řekl, že ho to hrozně mrzí, věřím mu.
-
-
Pane Stránský, mohu si dát k obědu zemáky aniž by tím utrpěla vaše mravopočestnost nade vše?
-
Dejdar si může říkat, co chce. Ale Stránský také...
-
Dobrý den pane Stránský, velice si cením Vašeho společného prohlášení s Hynkem Bočanem z dnešního dne. Martin Dejdar si sice může říkat a volit koho chce, ale s podporou Miloše Zemana mi vyrazil dech....to si Maděra nezasloužil...
-
Pane Jiří Stránský, i díky vám se vracíme před rok 1989, kdy se za svobodně vyřčený názor vyhazoval z práce ....
-
Pane, vracíte se do doby před rokem 1989 ? Hysterie tak znalému člověku jako jste Vy zatemnila myšlenky. Doufám, že každý si může říkat co chce a také může svobodně a bez následků projevit svoji vůli. !!! Vaše jednání má nádech totality - fašismu či komunismu !
-
-
Naprosto souhlasím!!!Kvůli svobodnému názoru,řešit své osobní EGO,není pro mne adekvátní!!
-
-
Neúspěšní lidé jsou neštěstím pro každou zemi. Kupříkladu vy: Podprůměrný spisovatel a ještě demokratické země zavádí totalitní manýry...
Kde jste se je vlastně naučil? Od Malypetra určitě ne - to byl demokrat... Musí se za vás, dědeček, hodně stydět... -
Vážený pane Stráský domnívám se,že není vhodno takovýmto způsobem stranit jednomu z kandidátů.Musím také říci,že poslední díly Zdivočelé země byly též tak trochu jak z pera předsametových scénáristů.Otázka vstupu do CHarty byla položena tak jako by každý uvažoval o vstupu do této organizace,ba že se lidé styděli,že tam nevstoupili a to mi připadalo jako přitažené na vlasy. Jsem dříve narozený a mohu to posoudit.