Přejít na výpis diskuzí

Jiří Stránský

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, líbí se mi vaše dnešní sebereflexe :). Chovám se často stejně něco plácnu nebo vyvedu a pak bych se neviděl.. Ta podpora Martina Dejdara Miloši Zemanovi byla formulována dost stupidně, já jsem si říkal, jestli to není zaplacené. Tak, že se Vám moc nedivím. I když v některých věcech (v názoru na pana Schwarzenberga), bychom se asi neshodli, tak jste mi sympatický, líbí se mi některé Vaše knížky a pevnost v životních postojích.

Přeji Vám vše dobré a hlavně hodně zdraví
    Tomáš Linhart
  • Agenti Stb v nové době

Vážený pane Stránský,velice si vás vážím za váš celoživotní boj proti totalite.Znal jsem vás jen z vyprávění,kdy jsem byl častým návštěvníkem vašeho bratra Jana.Před třemi lety jsem měl nehodu,která poznamenala muj život a kterou zmanipuloval agent stb Petr Slosar,o kterém byl již dvakrát pořad Na vlastní oči.Dál mnění lidem životy a dělá z nevinných lidí,vinníky dopravních nehod.Dnes je to přesně na den 33měsícu,od nehody,která se stala 22.6.2006 Boj váš byl o mnoho těžší,já nebojuji z vězení,ale věřte,že praktiky které používají dnes k zastrašování,jsou velmi podobné těm starým.Chtěl bych o tomto spiknutí vydat knihu.Bylo mnoho událostí a zvratu v celé kauze,která ještěnení ukončena,přeztože mne Nejvyšší soud v Brně vrátil do hry.Ctyři články v MF dnes,ctyři televizní reportáže,přesto se nedaří tu luzu ze staré doby porazit.Velmi rád bych s vámi pohovořil,nejen o mé kauze.www.nehoda22-06-2006.wz.cz kde jsou zajímavé novinky,fotogalerie ale především návštěvní kniha.Pavel Loukota /autor reliefu rytíře ze stránky /
  • Pane Stránský přestal jsem s vámi souhlasit,nejste demokrat.
  • Pene Stránský,
    konečně jsem poznal názorově člověka, který má na svědomí Zdivočelou zemi. Byl to člověk postižený, dnes vím skautingem, příběhy přikrášlené a až neskutečné.
    Můj otec i dvě tety byly nasazeny po válce do pohraničí jako učitelé a dobovou situaci jste nezvládl. Z jejich vyprávění jsem poznal a posuzuji situaci realisticky. Ještě že se nedožili naši předci zfilmování Vašeho románku. Naše všechny rodiny byly bolševikem po 48-osmém perzekuovány a my děti nesměli studovat. Přesto jsme dostudovali a můžeme posoudit rozdíl mezi kandidáty na presidenta. Na veřejnost neproniká a veřejnost si neuvědomuje co za svi..ka je pan kníže. Můžete si říkat co chcete, jenom sklidíte posměch ze strany soudných lidí.
    Jenom hloupými hlasy jako máte Vy se vůbec dostal tento člověk do druhého kola.
    Je to trouba a je to na něm vidět pořád.
  • Vážený pane Stránský,
    velice si Vážíme toho, že alespoň v tomto případě "pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí" (pokud se jedná o váš postoj k postavě Maděry). *3*
    Omlouvám se za 54,8% z 60% voličů a to ještě máme několik mil. občanů do 18let...
    Bohužel se už zapomělo... na *16*KSČ...
    Ale točte dál s Martinem, on to asi tak nemyslel *1* ...
  • Pane Stránský, to, že jste se nepřizpůsobil společnosti v určité době, je vaše věc. Nemusel jste trpět, a být "mučedníkem". Je to, byla to vaše věc. Kdo se dnes nepřizpůsobí, také je na okraji mísy. Je to vždy a všude tak. Podívejte, takový jste schopný člověk, vás tady chválí, i sám si myslíte, že nejste žádný hlupák, v pořádku, a z čeho jste vzešel ? Dostal jste tu a za bolševika zdravotní péči, vzdělání, měl zábavu a určitou svobodu. Teď ? Určitá svoboda, no budiž, vzdělání na celkově nižší úrovni, zdravotní péče diskutabilní, pokud si ale připlatíte..., vnímáte to ? A představitelé tohoto, nechť promin ou, ale....... Měl jste se raději již nevyjadřovat. Chápu, takové vzepětí se, ale lépe to v sobě zadržet. Nemáte pravdu.
  • s Bubem plně souhlasím a pouze dodávám,že z bočana mi bylo na zvracení
    a z vás jako antikomusty,kterého jsem si vážil je mi nanic.
  • Vážený pane Stránský, zdravím Vás. Dovolte mi prosím abych Vám vyjádřil velký obdiv a dík . Já Vás vůbec osobně neznám i když jsem Vás jednou potkal v malé kavárně u Kulaťáku/ před kostelem CČSH v Dejvicích/. Jste mým velkým vzorem. Jmenuji se Jan Štorkán, jsem z Jaroměře, je mi 55 roků.Více o mě na mých www.janstorkan.com. Moc rád bych se s Vámi sešel.Myslíte, že by to bylo možné?Moc bych si to přál. Navíc jsem také skaut. Odchovanec pana Jiřího Šimáněho z České Skalice /zemřel" záhadnou" smrtí v cihelně/. Nerad bych Vás nějak obtěžoval nebo se vnucoval. Mám Vás rád a velmi si Vás a Vaší práce vážím. Promiňte mi prosím, že jsem se takto, asi možná nevhodně rozepsal. Píšu to , jak to je. Přeju Vám hodně zdraví,hodně dalších krásných knížek a tvůrčí elán.Zdraví v úctě Jan Štorkán z Jaroměře
  • Pan Stránský se projevil... Projevil se jako správný fašistický "demokrat", který nesnáší, když má někdo jiný názor odlišný od toho jeho jediného správného. Na rozdíl od jiných si ho nevážím, nevážím si ani -Dejdara. Asi pan Stránský není tak čistý, jak ze sebe dělá, andílek jeden, ale s čertovskýma rohama, nebo hakenkrejzem? *16* *16* *12*
    • Tak tady je projevil opravdu duševně ubohý člověk který nemá představu co byl komunistický režim. Styďte se! nechtěl byste být v kůži těch lidí kteří přežili koncentrační tábory, výslechy, mučení ani 5 minut. Pokud si myslíte že ano, tak VY byste nepřežil ani 1 den!!!
    • Když si někdo myslí, že rozumí líp než pan Stránský tomu, co se tady dělo v padesátých letech a později, a přitom nedělá rozdíly mezi komunisty a fašisty, má si svoje urážlivé komentáře nechat pro sebe. Jestliže vás pan Stránský ani pan Dejdar nezajímá, proč se zúčastňujete takovýchto diskuzí, kde pomlouváte druhé? Žádám o vysvětlení, kde jste vzal právo na to, připodobňovat ho k nějakému bláznovi, který podle vás nemůže otevřeně vyjádřit svůj názor a ještě k tomu k někomu, jako je pan Stránský přiřazovat hákový kříž, to už je opravdu moc. Jestli toho o panu Stránském a o době ve které žil víte víc než on sám, napište.
  • Dobrý den pane Stránský, velice si cením Vašeho společného prohlášení s Hynkem Bočanem z dnešního dne. Martin Dejdar si sice může říkat a volit koho chce, ale s podporou Miloše Zemana mi vyrazil dech....to si Maděra nezasloužil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit