Přejít na výpis diskuzí

Jiří Stránský

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Pavel loukota:
    Chlapče, co jsi komu udělal??? Trochu jsem si početl o tvém příběhu. Máš určitě v pozadí zdatného nepřítele, když dokázal že "otáčení" je povoleno. Každého jiného by to stálo papíry. Tušíš aspoň které vlivné osoby a proč jsou v pozadí? Něco ukazuje i tvoje návštěvní kniha. Je zde 164 dlouhých stránek popsaných nesmysly a odkazy na p...o. Dalo to asi hodně práce tuto diskusi "vymazat". Někdo tě asi velmi miluje
    Zdravím Dalibor.
  • Omlouvám se panu Stránskému že muj poslední příspěvek byl mimo téma, ale nedalo mi to.
    Jinak jsem počítačový amatér ve věku 60 roků a kvuli stažení Zdivočelé země jsem si pořídil PC a naučil se s ním pracovat a i stahovat a seríál Rozrušená země byl první uložený soubor. Významné dílo které se již zapsalo do historie. Děkujeme za něj.
    Dalibor.
  • Jste pseudodemokrat, pane Stránský. A nevymlouvejte se na věk!
    J.Labin
  • Dobrý den pane Jiří.Ahoj - Šedý vlku.Nevím zda si vzpomeneš kdo měl tu čest tě takto nazývat.Nějaký čas jsem ti na Borech dělal seřizovače a údržbáře.Moje přezdívka byla - hasič.Celou dobu po revoluci,kdy ses začal sem tam objevovat v TV,se chystám ti napsat.Hlavně tě chci moc a moc pozdravit a popřát pevného zdraví.Pokud si nevzpomeneš,nic se neděje.Chceš li si však pár slov se mnou vyměnit - nejsem žádný psavec a pro samou práci nemám mnoho času - tak autodolezal@centrum.cz.Rád zavzpomínám.Já si žiji celkem dobře,jsem ženatý a mám dvě děti - již dospělé.Mám malou firmičku na opravu aut.Hodně se věnuji motorkám a veteránům.
    Ještě jednou tě zdravím Honza Doležal
  • Vážený pane Stránský, nedivím se Vám, v mých očích Dejdar také klesl o 100%. Bylo to vcelku nešťastně prezentováno a médii rozněcováno, ale i tak máte můj obdiv, že jste se dokázal omluvit. Na kritiky se vykašlete, schytává to v těchto dnech kde kdo, smůlu mají Ti neanonymní, jako jste Vy, moderátor V. Moravec, apod. Zemanovo stoupenci alias česká lůza se činí ve všech diskusích (snad kromě Facebooku, kde nestíhají...), plně se ztotožňuji se slovy M.O. Váchy, které napsal o zrcadlení Zeman-jeho voliči, je to vskutku přehled lidské malosti, zapšklosti, zloby...(podle výzkumu prezentovaném MF Dnes se jedná ze 70% o lidi bez maturit, z chudších krajů - zkrátka nešťastníci k politování).
    Držím Vám palce pro další práci, (osobně doufám, že bez Dejdara:-).
  • Hezky den pane Stránský, jsem hrozne rad, ze v teto zdivocele zemi jeste existuji tak slechetni lide, bohuzel malo. Preji Vam hodne moc zdravi. Konvalina
    jen jeste poznamka, premyslim o tom, co si rikate, ze pan Dejdar se vyjadril, ze bude volit Zemana.
  • Vy jste se asi zbláznil.
    Pan Dejdar Vám to snad už vysvětlil ve svém prohlášení !!!

Demokracii zdar a s Vámi obzvlášť
  • Vážený pane spisovateli,
    právě jsem si přečet váš postoj k panu Dejdarovi s volbou prezidenta.Tímto činem jste ze zařadil mezi ty co využívají praktik komunistů.Chováte se stejně jako ti proti kterým jste bojoval.Je mi to líto,opět o jednoho demokrata méně.
  • Vážený pane Stránský,
    omlouváte se,že se Vám ve vztahu k prezidentovi jaksi nedostává laskavosti. A máte pravdu v tom,že on sám toto slovo nezná. Přesto jsem přesvědčen,že vy sám byste mohl z laskavosti skládat doktorát,vaše dílo je i přes drsná témata laskavé. Z části komentářů k tomuto článku je naopak zřejmé,že je nepsali lidé laskaví. Jak si můžete dovolit urážet našeho pana prezidenta? Méně laskavě bych těmto názorům oponoval prostým faktem,že náš prezident je nenávistný,samolibý bolševický šmejd. O tom svědčí už jenom to,jaké má /a měl/ nejbližší spolupracovníky a jaké lidi vyznamenává.Nelze, než citovat agenta chodce Otu Rambouska: "Já nikdy neměl rád komunisty,a vždycky jsem říkal - tomu dobrému utrhnout nohu a toho špatného s ní umlátit." Já vím,toto není laskavé.
    • Podívej černnej pse, kdo je tady myslíš zvědavej na urážení prezidenta, co ? Jsi, jako ti všichni tací, no neuvědomuješ si jedno - prezident Zeman dostal tolik hlasů, že vyhrál a stal se prezidentem. To znamená, že za ním stojí velká část společnosti. A ty, svými plky, nerespektuješ tuto většinu a chudomyslně tady šíříš svůj vztek, nesmiřitelnost, neschopnost kolektivního rozhodování. Chtěla ho většina, tak respektuj. Urážení je nízké a ubohé. A p. Stránský ? Víc zhrzený stařec, než spisovatel.....
  • Vážený pane Stránský,děkuji Vám za Zdivočelou zemi.Osudy, které popisujete,mi připomínají mnohé z příběhu mého otce,západního vojáka a posléze mukla Miroslava Schneidera.Jeli možné,že byste se setkali,dejte mi ,prosím,vědět.Děkuji a pevné zdraví.J.schneider56@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit