-
*1* *2* *15* A už mám referát
-
Úžasné,lepší než wikipedie. *4* *14*
-
*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *12* *16* *11*
-
:)) pěkný ;D)))
-
Taky se inspiruju, hodně zajímavostí. Díky, je to skvělé *1*
-
Jiří z Poděbrad
Jiří z Poděbrad část(1): Po smrti Albreta Habsburského zpravovali zemi LANFRÝDY=zemské směny složené ze šlechty a měšťanů. V čele východočeského lanfrýdu stál JIŘÍ Z PODĚBRAD. Předešel sporům s katolickými Rožmberky tím, že vojensky obsadil Prahu a prohlásil se zemským správcem (zvolen byl r.1452):OBNOVIL TĚŽBU STŘÍBRA, OBNOVIL BEZPEČNOST V ZEMI, OBNOVIL FUNGOVÁNÍ ÚŘADŮ.
*15* *1* *8* *8* *14* *14* *14* -
-
Re: Jiří z Poděbrad
*3* *3* -
-
Re: Re: Jiří z Poděbrad
*14* *15* *8* *16* *5* -
-
Re: Re: Re: Jiří z Poděbrad
*7* -
-
Re: Re: Re: Re: Jiří z Poděbrad
žčšýřá -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jiří z Poděbrad
ýz
-
-
-
-
-
-
mno lolec! *7* *6*
-
-
:D *2*
-
-
je to fajn stránka *5* *12* *5* *5* *5* *5* *1* *15* *2* *4* *5*
-
blbá stránka, ta fotka je nemožná, Jiří s Poděbrat tam vypadá jak ichtyl. Je tam taky spousty gramatickych chyb a hystoryckých nejasností
-
-
Soudruhu, Ty jedeš přez Poděbraty-nebo Poděbrady ? Ty nevíš, že Jiří měl částečně znetvořenou tvář???Mohl jsi autor. půjčit Tvé lepší fotto! asi na Tebe platí píseň: Hlupá.u najdu Tě, tváříš se nadutě ! Já bych osobně -přejmenoval letiště -na letiš. Jiřího z Poděbrad !!!!.Zasloužil by si více úcty od národa za který už ve 14 letech bojoval u Lipan !!!!Vyplývá z Tvého chování-že umíš jen kritizovat!a bořit !! to umí jen ICHTYL !!! COOLY - čti si radši v písance -pro 1 třídu !!!! Ostudo! čr.
-
historycke s tvrdym y hlavne ze upozornujes na chyby v textu :DD
-
Možná tak jediný ichtyl jsi ty *1* *1* *16*
-
-
historyk divnavna prezdivka ale odbocila jsem moc hezky nebyl ta fotka jse mi moc nelibyla jinak dobry. *8* *12* *1* *5*