Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
336 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji moc paní herečce Jiřině Bohdalové za společné vyfotografování se dne 28.6 2012 před divadlem na Jezerce v Praze. Přeji zdraví. Zdraví Kamil Točík
  • Milá Jiřinko, rozdávejte radost a lásku ještě spoustu let. Hodně zdraví, zdraví a opět zdraví. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Paní Jiřinko
    Všechno nejlepší hlavně zdraví ať ještě slouží!!! *4*
  • Vše o Jiřině dobré,ale příliš za ta léta zpychla,když jsme ji chtěli před léty na Babiččinu krabičku,ani se neráčila ozvat,a nyní myslím,její pořady za vstupné 250.-Kč,myslím,si že by mohla žrát v 80 méně a umožnit více i chudším lidem ji vidět,ale co naplat,ona sláva bolí a taky dobolí. *16*
  • Paní Herečka Jiřina Bohdalová. Vynikající, naprosto vynikající herečka, která i přes vysoký věk je neskutečně vitální, víc než lidé o třicet let mladší než je ona. Miluji ji jako herečku, až zemře, zbude po ní nezastupitelné místo. Podle mého se skutečně takoví herci nerodí (nebo jsou špatné filmy???). Jak je paní Bohdalová geniální herečka, tak je mi neskutečně nesympatická při soukromých vystoupeních - dle mého je to vulgární domovnice. Ale herečka excelentní.
  • Milá paní Bohdalová,žena a herečka jako jste Vy je na světě jen jediná a jmenuje se JIŘINA BOHDALOVÁ ,děkuji Vám za vše krásné a lidské,moc si Vás vážím . *14*
  • FANY

Jiřinko,drama FANY je úžasné celý film sem opravdu probrečela FANY a Pan Divoký ...Vy hrajete skvěle a nejvíc mě zarmoutilo jak jste nemohli odjet za tetou do Brna a vybírali ste s panem Divokým peníze.A nebo ty děti jak ste běžela a zakopla a ty děti se Vám vysmívali..No nádhera.. *9*
    • Re: FANY

Nebo Vy jste chtěla pomáhat a nevěděla ste že tím ostatním ubližujete v tom filmu jste byla úžasná..A strašně moc bych Vám chtěla napsat něco dopisem a poslat fotku....Ale nemám Vaší adresu.. *3*
      • Re: Re: FANY

tak si řekněte bulvárním novinám o adresu. Oni Vám ji určitě pošlou i s fotkami paní Bohdalové z Turecka. *3*
        • I ty hlupáčku.
  • Souznění

Milá paní Jiřinko! Po včerejšku, kdy jsem viděla váš program, tak aspoň dodatečně hodně zdravíčka do toho vašeho elánu do dalších let. Nedá mi to, každý rok v den narozenin na vás myslím. Bez médií. Já jsem totiž mladší "jen" o 10 let a l den. Dobré, ne? Chechtat se umím podobně jako vy (včera jsem si to znovu ověřila). I když jsem vykonávala úplně jinou profesi, přesto máme hodně společného. Hlavně tu lásku k rodině, dětem a vnoučatům. Ti všichni jsou u mne na 1. místě. Tak se mějte krásně! Vaše Libuše *8*
  • narodeniny

Vazena pani Bohdalova,chcela by som Vam spolocne aj s mojou mamou dodatocne srdecne zablahozelat k Vasim prekrasnym narodeninam,popriat vela zdravia,stastia,radosti v osobnom aj profesnom zivote,aby ste mohli este dĺĺĺĺho este rozdavat radost okolo Vas... *4* *14*
  • Gratulace

Co to slyšíme za noviny,
    že prý slavíte osmdesátiny?

Je to hrůza, vážení,
    v břiše zvláštní mrazení.
    Včera to tak nebylo,
    let Vám zase přibylo.

Žijte podle svého,
    mějte pevné zdraví,
    narozeniny oslavte tak,
    jak se slaví.

Slavte, slavte, vážení,
    mládí bylo, už není.
    Na oslavě hlt si dát,
    každý si přec ťukne rád.

Je to tady, vážení,
    slavíme osmdesátiny.
    Do stovky není daleko,
    ještě dvacet a je to!

S přáním pevného zdraví a spokojenosti do dalších let přeji DODATEČNĚ *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit