-
Vážená paní Bohdalová velice jsem se ve Vás zklamal, když jste veřejně podpořila Miloše Zemana na prezidenta České republiky. Je pravdou, že žijeme v demokracii a každý má právo na svůj názor a za něj nesmí být stíhán či či nějak šikanován. Já Vás nebudu kárat ani kritizovat, protože jste několikrát řekla, že to bylo Vaše svobodné rozhodnutí a věřím tomu a máte na to nezadatelné právo.
Čemu, ale nerozumím a nechápu to, že jak ve své knize "Měla jsem štěstí na lidi" (velice rád jsem si ji koupil a přečetl) popisujete mj. nedobré zkušenosti s komunistickým režimem (věznění Vašeho otce a také Vaše)a přece propůjčíte svoje jméno i tvář (včera na tiskovce)na podporu člověka který byl v KSČ (neobstojí argument že vstoupil do KSČ v době Pražského jara, naopak je to projev prospěchu protože se otevíral svobodný svět a společnost)a který se neostýchal "zaklepat" na dveře KSČM a "žadonit" o hlasy, těch kteří "mu údajně" ublížili.
Proto se ptám proč se takto chová člověk, jehož rodina podle Vašeho popisu ve Vaši knize tolik od komunistů vytrpěla. Jsou dvě možnosti, buď se v knize nevyjadřujete přesně (čemuž nevěřím), nebo to děláte pro osobní popularitu, což ve Vašem věku jistě nemusíte na politické scéně získávat, protože Vaše herecké umění je jistě platforma, kde Vaše umění i lidskot neutrpí šrámy jako spojení s kontroversní osobou Miloše Zemana. Omlouvám se za otevřenost a úpřimnost a prosím propůjčete svůj vliv a umění k obnově morálky a lidskosti našeho národa.
Pokud by pan Zeman nebyl tak hulvátský, egoisticky soběstředný,
pyšný, lhář a neměl "vychování" řeznického psa a měl v sobě trochu pokory a moudrosti (on není moudrý je pouze chytrý a vzdělaný, potom , možná bych jej volil i já. Pan Zeman je hmotně skromný, netouží po hmotném bohatství, ale chorobně touží po moci a hlavně prezentovat svoje Já a svoje názory. Věřím, že v určité oblasti jako prezident republiky bude přínosem (vymáhání práva, možná v ekonomice i když tady si nejsem jist, že zadlužování je ta správná cesta). Jako morální autorita a reprezentant naší země je pro mne absolutně nepřijatelný, neboť pro mně je pokora, morálka, pravdomluvnost nade vše. Přeji vše hezké, Pavel P. -
-
Co to píšte, pane Pavle P., za nesmysly ?! Pan Zeman je inteligentní, bystrý, kultivovaný, slušný, vzdělaný a pozitivně žertující osobnost, nikdo mu nesaháme ani po kotníky. Pálí mu to jako nikomu. Není egoista, ani lhář, je čestný, pravdomluvný, moudrý a pokorný. Z Prahy a Moravy 11 VŠ + SŠ, nyní příznivců paní Jiřinky Bohdalové
-
-
Vážení 11 VŠ a SŠ z Prahy nevím kdo z nás píše větší nesmysly já připouštím ve svém příspěvku, že je vzdělaný (možná i bystrý je jen otázka jakým směrem) není moudrý je jen chytrý a chytrost není moudrost, on svoji chytrost dalo by se říci vychytralost používá jen ve vlastní prospěch a popularitu. Je LHÁŘ přečtěte si o příkladech o něco výše. Já osobně toužím po mnoha věcech, ale absolutně netoužím sahat ani pokotníky, ani kamkoli takovému hulvátovi jako je pan Zeman a navíc a to podtrhuji není vůbec kultivovaný ani slušný (všude kouří bez jakéhokoli ohledu na ostatní), je nebetyčný egoista, k čestnosti, pravdomluvnosti, moudrosti i pokoře má hodně daleko. Přeji vše krásné Pavel P.
-
-
Mluvíte mi z duše, takový samilý kláti a bazilišek není a nikdy nebude mým prezidentem!
-
-
-
Plně souhlasím,konečně se projevil,,ANNA PROLETÁŘKA''
-
-
Paní Bohdalová je pro mě nejlepší herečkou nikdo lepší není a nebude *14*
Já myslím že ten kdo ji obdivuje jako herečku tak by se neměl na ni zlobit za to koho volí když máme demokracii
Každý ze dvou kandidátů na prezidenta má něco špatného nemám ráda ani jednoho.
Je to jako kdyby náš životní partner volil opak co my.
U většiny normálních lidí by to nekončilo rozvodem
Paní Bohdalová přeji hodně štěstí a zdraví do dalších let -
Vážená paní skvělá herečko Jiřino Bohdalová,
velice si Vážím Vašeho hereckého mistrovství. UMÍTE.
Od 26.1.2013 můžeme vymazat film Ucho.
Můj syn Vás miluje, tak mám smůlu...
Alespoň, že můžu chodit do divadla na Vaši dceru Simonu Stašovou, která pomalu překračuje Vaše mistrovství...
Máme demokracii a svobodu, každý má nárok na svůj názor, ale vy při své inteligenci určitě víte, jaký vliv na lidi měl Váš krok stát se osobností kampaně pana Zemana.
Mnozí Vaši příznivci volili Vás a ne pana Zemana.
Přeji Vám pěkný den. *4* -
-
bohdalka taky někam kandidovala???? *4*
nedejbože, aby její dcera volila taky Zemana, že jo *2* -
-
Nejsem si jistý, ale mám dojem, že v některých volbách byla na kandidátce do Senátu nebo Poslanecké sněmovny, ale opravdu nejsem si jistý, možná to někdo potrdí nebo vyvrátí.
-
-
-
Vážená paní Bohdalová, včerejší zakončení volby prezidenta mne velmi překvapilo, jak rychle jste se ocitla po boku nově zvoleného pána. Jsem jen o rok mladší než vy, ale na tomto světě jsem moc pěkných věcí (mimo manželství, které trvalovo 55 let) nezažila. Válka, komunizmus a po roce 1989 to byl velký chaoz a zmatek. Chtěla jsem zažít ještě na sklonku života něco hezkého, přátelského, zatím ve společnosti je jen závist a nenávist, neumíme žít moc demokraticky. Já oproti vám volila jinak, protože nemám ráda ironii, aroganci,nevhodné "bonmoty" a alkohol. Těší mne jen to, že sice jsme "prohráli",ale s velkou ctí, protože to bylo jen o necelých deset procent a to o něčem hovoří.Škoda měla jsem vás za jiného člověka.Chodila jsem v Praze na vaše divadelní představení, vždyť jsme byly stejné mladé a teď jsem ztratila všechny iluze.Přeji vám hodně zdraví a štěstí.
-
Dobrý den paní Bohdalová, vždy jsem si Vás vážil jako výbornou herečku ale co jste provedla s tím Zemanem mne zarazilo 10m pod zem.Máte to ve svém věku zapotřebí *13*
Váš bývalý příznivec -
Paní Bohdalová,
vždycky jsem Vás měl moc rád. Navíc, jste narozená ve stejný den, jako můj starší syn. Děkuji Vám, jak jste pomohla panu Zemanovi. -
Jak moc mi paní Bohdalová připomněla svou hlavní roli v pohádce Nesmrtelná teta...
-
Paní Bohdalové jsem si vždycky vážil a měl jsem ji rád. Už je to jinak.
Vždy jsem říkal, že Zemana může volit jen někdo s nízkou inteligencí nebo bolševik. Nevím, kam se Bohdalová zařadí. U mne se stala absolutní krávou (nejraději bych napsal dámské přirození- duševní chuděrka). Kdykoliv se objeví na televizní obrazovce, přepnu to jinam.Jiřina Jirásková by se nikdy k něčemu takovému nesnížila. -
-
Pan "zklamaný" je sprostý stupid, nenechejte se, milá paní Jiřinko, odradit. Vašich 11 VŠ + SŠ přátel z Prahy, někteří jsme narozeni na Moravě
-
-
Plně se ztotožňuji s panem Jiřím Tamistrou z Ostravy. Navíc do vlády "dotáhl" Stanislava Grosse a jak to dopadlo, že!
Vlastík Tulis -
JIRINA BOHDALOVA, 03.05.1931,653527 SEO VOS FMV, 27.01.1973