-
Paní Jiřino Bohdalová.
Zvažte ještě prosím svou podporu Miloši Zemanovi.Vždyť se obklopil
bezpáteřními individui viz pan Šlouf a spol. Pokračujme na straně dobra
a nedovolme zlu aby získalo převahu.
Děkuji. -
Paní Bohdalovou jako herečku mám ráda, hrát umí velmi dobře.
-
oprava : rádoby vtipný pořady, kde se herci pořádně neumějí vyjadřovat
-
J. Bohdalová je vynikající herečka. Je skvělá. Chtěla bych vidět všechny ty co ji tu pomlouvají, jk by toho tolik natočili. Televariete je supeeer.je to herečka, která se hluboce zapíše do dějin a kdo ji má rád, tak na ni hned tak nezapomene. Moc si jí vážim.A navíc když byla mladá, byla hezká a ty poředy, které ona provázela, nbo ve kterých hrála jsou mnohem lepší a zábavnější než ty dnešní rádoby ,,vtipný" pořady, kde se pořádně neumí ani vyjadřovat. *10* To jen aby ste si to uvědomili vy, kteří o ní říkáte hnusný věci a nadáváte na ní. Jste akorád pyšní a ničeho si nevážíte.
-
-
Tak má dělat to co umí a necpat se do plitiky.
-
Hlavně že ty se umíš vyjadřovat. Nauč se pravopis a pak se vyjadřuj!!!
-
-
Dlaždiči mají lepší vyjadřování než tato ženská.A ještě k tomu vystavuje své tělo na obdiv světu.
-
Nechápu,jak může být Bohdalová považována za velkou herečku.Především má nemožnou výslovnost.Vladimír Dvořák ji měl z Televarieté vykoupnout,kazila mu úroveň.Ona si mohla všechno dovolit.Za co asi ?Teď si ještě dovoluje uvádět televizní pořady. Na jeden z nich jsem se dívala a uvědomila jsem si ,že postrádá sebemenší náznaky inteligence.Pro peníze udělá naprosto všechno.
-
-
Jak to bylo s tím konfidestvím s STB ?
-
Dávám Vám plně za pravdu. Taky ji nemusím.Máme jiné a hlavně vynikající herečky-např. Janu Hlaváčovou, Janu Štěpánkovou, Ivu Janžurovou a řadu dalších.
-
-
Dobrý den, zveme všechny fanoušky Jiřinky Bohdalové do Hostince U svatého Jána v Horních Bludovicích, kde se 16,07 2012 v 19:00 hod. uskuteční "Jiřina Bohdalová vypraví" posezení a seznámení s bezesporů s jednou nejvýznamnější českou herečkou:)
-
Děkuji moc paní herečce Jiřině Bohdalové za společné vyfotografování se dne 28.6 2012 před divadlem na Jezerce v Praze. Přeji zdraví. Zdraví Kamil Točík
-
Milá Jiřinko, rozdávejte radost a lásku ještě spoustu let. Hodně zdraví, zdraví a opět zdraví. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Paní Jiřinko
Všechno nejlepší hlavně zdraví ať ještě slouží!!! *4*