-
souhlasím s pravdomluvem *3* *3* *3* *3* *5* *4* *4*
-
Vážená paní Bohdalová,
Vážím si Vás, ale přesto:
je Vás v pohádkách přespříliš ! Už je s Vámi nuda. Pohádky se nám pletou, stále slyším stejně šišlající babu.
To režiseři nemají na výběr, nebo se jim tam pořád cpete ? -
-
čekám, kdy zase něco provede, viz Turecko a balkon.
-
Ta se cpe všude.
-
Co to tady meleš !! Paní Bohdalová je výborná herečka a když jsi nedokázala to co ona tak radši nepiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
-
-
cože to už jí je 82 já jsem myslela že jí je aspon 65 *8* *8* *8*
-
Já Jiřince hrozně moc fandím a doufám že se dožije ... 100 let to by jsme si přáli snad všichni !!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vážená paní Bohdalová,moc si vážím Vašeho hereckého umění.Obdivuji Váš životní optimismus a pracovní elán.Přeji Vám hodně zdraví.Vaše stálá fanynka.
-
Všechno nejlepší!! :)
-
Dobrý den paní Bohdalová! Chtěl bych vám popřát všechno nejlepší, hodně štěstíčka a zdravíčka. Na svůj věk vypadáte neuvěřitelně dobře :D
-
Sakra přestaňte už řešit kdo koho volil už je po volbách.
Já taky nevolil Zemana ani knížete , máme demokracii tak ji už nechte -
Jiřinka je skvělá herečka. Myslím, že je snad jedno kohovolila, 1 hlas nic nerozhodne. Její talent je velký. Moc si jí vážím. A navíc byla tak krásná, když byla mladá. Kdyby na stará kolena tak nepřibrala, tak by byla pěkná i teď. Navíc dokáže zahrát téměř cokoliv a obdivuji jak je čiperná i v takhle vysokém věku.
-
-
...A navíc byla tak krásná, když byla mladá. ...
To je blboučké !!!
To víte, mládí zdobí krása a ta je pomíjivá !
A je čiperná nebo spíše hrabivá. V pohádkách už je otravná !
-
-
Dobrý večer paní Bohdalová, asi toho máte po posledních dnech dost, určitě byly náročné. Píši Vám sem, protože se mi nepodařilo jinde najít kontakt na Vás, i když bych radši psal soukromě. Chci se Vás touto cestou zeptat na Vaši podporu prezidentského kandidáta Miloše Zemana. Z několika rozhovorů jsem vyrozuměl, že k němu máte pro jeho vlastnosti kladný vztah. Chci Vás touto cestou požádat o otevřenou odpověď, zda jste za tuto podporu cokoliv dostala nebo získala.
Předem díky za odpověď s pozdravem Ondřej Dočekal