Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší, paní Bohdalová :)
  • Vše nejlepší vipada te strasne dobře ze vam je 83 mam vas rada *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4*
  • love007
    Všechno nejlepší k narozeninám :D *14* *14*
  • Jste úžasná, vážená paní Bohdalová! A nedejte si zkazit náladu hloupými články v bulváru a posléze diskusemi stejně hloupých a závistivých lidí. Přeji hodně zdraví jak Vám osobně, tak i celé Vaší rodině, hlavně super dceři (ta se Vám opravdu povedla *4* ). Hodně pracovních nabídek VÁM OBĚMA *14* .. Lenka
  • moc se mi líbíte jste výborná herečka líbi se mi i vaše nadabované pohádky:křemílek a vochomůrka, rákosníček... *3*
  • já si myslým , že Jiřinka je moooooooc dobrá herečka a vždy se s ní pobavíme . také souhlasím s pravdomluvem a s hafanem !!! *3* *3*
  • souhlasím s pravdomluvem *3* *3* *3* *3* *5* *4* *4*
  • Vážená paní Bohdalová,
    Vážím si Vás, ale přesto:
    je Vás v pohádkách přespříliš ! Už je s Vámi nuda. Pohádky se nám pletou, stále slyším stejně šišlající babu.
    To režiseři nemají na výběr, nebo se jim tam pořád cpete ?
    • čekám, kdy zase něco provede, viz Turecko a balkon.
    • Ta se cpe všude.
    • Co to tady meleš !! Paní Bohdalová je výborná herečka a když jsi nedokázala to co ona tak radši nepiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
  • cože to už jí je 82 já jsem myslela že jí je aspon 65 *8* *8* *8*
  • love007
    Já Jiřince hrozně moc fandím a doufám že se dožije ... 100 let to by jsme si přáli snad všichni !!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší