Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Jiřino,
    k dnešnímu pořadu Televarieté alespoň toto:
    Tenkráte jsme sice neměli hajzlpapír, ale měli jsme velkolepé hudební pořady - dnes máme hajzlpapíru neurekom, ale hudební pořady ž á d n é .
    eva
  • Jiřinko, jste úžasná...ted jsem vás viděla barandově...jste mladá holka...hodně zdravíčka!!!!!!!!
  • Opatrujte svých 85 let jako vzácný květ, neboť nikdy v životě nevrátí se zpět. Až budete na své narozeniny číši pozvedat vzpomeňte si ,že i mi Vám chceme štěstí, zdraví, a lásku přát.
  • všechno nejlepší hodně štěstí a zdraví mě se líbilo jak hrála v seriálu chalupáři ale i ostatní role jí šli dobře *1*
  • Kdy budete mit koncert prosim třeba v usti nad orlici 22.12.2015 a vemte s sebou dceru a ewu farnou mam rada slavny lide
  • Budoucí ministryně financí.Stropnický už ministr obrany je,tak ještě pana Sobotu na spravedlnost a pana Náhlovského na ministerstvo vnitra a divadlo semafór je kompletní *15* *15*
  • Vše nejlepší k svátku.
  • Taky bych se chtěl přidat ke gratulacím kterých jistě máte plno, ale já bych se spíše chtěl věnovat Vašemu programu na TV "Hobby naší doby". Proč se tam snažíte vařit jako někde ve špičkové restauraci, vařte tak jak se vařívalo klasicky v Čechách nebo spíše na Moravě (bramb.salát, řízek, živánská, špízy apod.)
    Váš fanoušek Dýčka Laďa
  • dobra herecka hlavne se mi libi v chaluparu
  • Vše nej!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit