-
AHA -fotky
Dobrý den,
paní Jiřinko, nic si nedělejte z toho co se děje kolem Vás, Ti se Vámszaží ubížit si to ponesou sebou, a nebude jim z toho jednou moc dobře na srdíčku, doufám, že si jednou uvědmí, co všechno jste udělala, nejenom pro nás, tehdy ještě děti(když jste namlouvala a natáčela různé pohádky), ale i pro dospěláky, a to nemluvím o zásluhách na programach, které natáčíte v současné době. Proto VÁM přeji hodně, ale opravu hodně pevné nervy, a hodně úspěchů v osobním ale i pracovním životě.
Vaše
Lenka Sentlová
Jalubí *3* *14* *14* -
Vážená paní
dnes jsem si noviny, které nechci jmenovat, nekoupila. A už je nikdy nekoupím.Věřím, že slušní lidé, kteří v naší zemi jistě ještě zbyli, jednají a budou jednat stejně. A na mínění těch neslušných a hyenismem potrefených, nám nemusí záležet.Patříte k nejlepšímu, co naše země má. -
Nic moc jako herečka,nemusím jí
-
Dovolená v Turecku
Dobrý den paní Jiřinko, jsem 45 letá úplně normální ženská. Fotky v dnešním deníku AHA jsem viděla u kolegyně, která je čtenářkou tohoto bulváru, ale můžu Vám upřímně říci, že se vůbec nemáte za co stydět, protoože na ty roky, které máte vypadáte pořád super, jediný kdo se může stydět, je právě bulvár AHA. Taže vám přeji ještě hodně dlouho stálé zdravíčko, hodně vitality a radosti a smíchu, který kolem sebe rozdáváte. -
-
Re: Dovolená v Turecku
Plně souhlasím!!! Spros´ták není ten, kdo chodí doma nahý, ale ten, kdo toho zneužije!!!
-
-
Fotky
Paní Jiřino,
držím palce a doufám, že budete brzy v pořádku a že ty prasata zažalujete.
Držte se a moc Vám fandím.
S pozdravem Zuzana. *4* *3* -
nic moc jako herečka nemusím jí.
-
Jste úžasná, vážená paní Bohdalová! A nedejte si zkazit náladu hloupými články v bulváru a posléze diskusemi stejně hloupých a závistivých lidí. Přeji hodně zdraví jak Vám osobně, tak i celé Vaší rodině, hlavně super dceři (ta se Vám opravdu povedla *4* ). Hodně pracovních nabídek VÁM OBĚMA *14* .. Lenka
-
nic moc jako herečka nemusím jí
-
Všechno nejlepší, paní Bohdalová :)
-
Já vám moc fandím.
Paní Jiřinko !
Chápu Vaše první pocity, ale hoďte na to bobek. Já sama jsem se na balkonu - i ve vlastním bytě produdírovala nahatá - a to na Vás, byť jsem o dost mladší nemám. A nebylo to z nějakého exhibicionismu, ale protože jsem tam tj. na to balkoně chtěla něco pověsit atd. I když je Vám to nepříjemné, nemáte se za co stydět. Stydět by se měl ten blbec, který si myslí jak je "in", že Vás vyfotil. Je to ubožák. Na Vás nemá ani 1%. Zdravím i Vaši dceru a udělejte všechno pro to, aby o Vás nemusela mít - kvůli takové blboti - strach. Obě jste skvělé. AHA je chlív. A to úmyslně píši chlív, protože chlév je něco úplně jiného. Ta zvířátka jsou mi tam milejší než ti, co ty Vaše fotky zveřejnili.