-
fotky v AHA
Paní Jirino, preji Vám hodně brzké uzdravení a zlepsení psychického stavu - vůbec si nic z nějakého bulváru nedělejte - je to stejně jen navoněná mršina která už dávno zdechla :-) a žádná mršina ani ta navoněná vám nestojí za to abyste se kvůli ní jakkoliv trápila (bulvár nekupuji ale tato zpráva se na internetu přehlédnout opravdu nedala) Majka -
držím palce
Dobrý den, paní Jiřinko, držím moc palce.V Aha jsou fakt hulváti, že tyto fotky nechaly vytisknout a ten člověk, který fotky poskytl asi není normální, hlavně ten text který poskytl.
Moc Vám fandím a doufám, že je zažalujete
Terka *3* -
Milá p.Bohdalová
Mila p.Bohdalova! bulvarni casopisy nekupuji, ale neslo prehlednout skandal s fotkami v Aha! Fakta: 1. jste uzasna herecka, osobnost, clovek 2. jste hezka zena a nahota je prirozena soucast cloveka, ja bych take nechtela , aby me nejake hovado vyfotilo a pak videl me fotky cely narod, ale vy se nemate za co stydet, stydet by se meli ti druzi! Za 3. Denik Aha! je ubohost sama, jeji redaktori jsou lidske nuly a jedinym jejich trestem by bylo, kdyby si lide jejich noviny nekupovali- vyhlasuji na vasi podporu tyden nekupovani deniku Aha! Drzte se, zkuste myslet pozitivne a na to, ze cas vse zahoji, pokud budete citit, ze je chcete zazalovat, tak to udelejte anebo at je vasi kamaradi nakopou do..... S pozdravem a pranim pevneho zdravi Vladka -
😍
-
Paní Bohdalové jsem si vždycky vážil a měl jsem ji rád. Už je to jinak.
Vždy jsem říkal, že Zemana může volit jen někdo s nízkou inteligencí nebo bolševik. Nevím, kam se Bohdalová zařadí. U mne se stala absolutní krávou (nejraději bych napsal dámské přirození- duševní chuděrka). Kdykoliv se objeví na televizní obrazovce, přepnu to jinam.Jiřina Jirásková by se nikdy k něčemu takovému nesnížila. -
-
Pan "zklamaný" je sprostý stupid, nenechejte se, milá paní Jiřinko, odradit. Vašich 11 VŠ + SŠ přátel z Prahy, někteří jsme narozeni na Moravě
-
-
Jiřina Bohdalová jedna z nejlepších českých hereček
-
Hlupáci ať se jdou vyfotit.
Nazdar! Stojíme za Vámi Jiřinko, jste osobnost a máte barevný život. Bulvár je ubohý a já jej nekupuju, kvalitní informace jsou k nalezení i na internetu a zdarma! Na intimitu má právo každý člověk, jen bohužel - kdyby nafotili mne tak je jim to k ničemu. Nejsem nudista ale já si na sebe neberu 3 vrstvy oblečení když třeba přejdu ze sprchy do postele, ve vlastním bytě nebo pokoji si snad můžu dělat co chci a to je můj názor. Vy se teď hlavně seberte a držte! No a lidi kteří by Vás snad odsoudili Vás tak ti ať se jdou vyfotit do bulváru! Máchněte nad takovýma rukou a jen se usmějte, chce to trochu času a nikdo si na nic nevzpomene, to zase bude "v kurzu" něco jiného *3* Jiřinko mějte se krásně Vy i všichni čtenáři, čau Aleš -
Bohdalovú vôbec nemusím. A TV absolútne nesledujem
-
Děkuji moc paní herečce Jiřině Bohdalové za společné vyfotografování se dne 28.6 2012 před divadlem na Jezerce v Praze. Přeji zdraví. Zdraví Kamil Točík
-
Přestaňte kupovat bulvár!!!
Dobrý den,myslím,že jediná obrana,jak dát najevo,že už opravdu nechutně překračují meze slušnosti,je přestat kupovat bulvár!!!!
Musím se přiznat,že jsem zhnusená!!!
Paní Bohdalová,myslím si,že lidé,kteří Vás uznávají jako naší Herečku a mají Vás rádi,tak si určitě AHA nekoupili!!!