Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
336 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeji všechno nejlepší. :-)

• Jiřina Bohdalová nic moc jako herečka, s herectvím by měla natrvalo skončit a jít do důchodu!!!!!!!!!!!!!!!§

• Paní Jiřině

Milá Paní Jiřino,vyrostla jsem na Vašich pohádkách a úžasných komediích a chtěla bych Vám touto cestou sdělit, jak moc si Vás vážim, Vaší práce a je úplně jedno,co nějaký ubožák udělá.Přeji Vám pevné nervy a ujišťuji Vás, že vděční díváci Vás budou mít rádi i když proběhla tato nechutná kauza.Hodně štěstí.
  • Osobnosť

Dobrý deň vážená pani Bohdalová,
    aj touto cestou Vám chcem popriať pevné nervy v boji proti paparazzom a iným hyjenám v bulvári. Vy ste za svoj život niečo v ľuďoch zanechali a bolo to len pozitívne ale oni???? Aj na Slovensku stojíme za Vami........
    Nás ich fotky nezaujímaju. Máme Vás radi...... Katarína Žiar nad hronom
  • hurvinkovamorticie9

Jiřinka Bohdalova Má narozeniny mi máme přáni jediný štěstí zdraví♥♥♥♥pro mě Královna

• jste báječná

Milá paní Jiřinko, na dovolené dělám úplně to samé co vy. Vyběhnu na balkon jen tak - pověsit ručníky, vzít si ze stolu knížku.... . Mám jen štěstí, že kdejaký pitomec nezná můj obličej z televize.
    Prokázala jste, jak jste moudrá a sebevědomá, když je nehodláte žalovat. To by celou věc stejně jen rozvířilo a déle by se o ní mluvilo.
    Jste skvělá herečka a to vám žádný ubožák nevezme. Držte se a ono zase bude líp. Přejeme rychlé zotavení.
  • Paní Bohdalová

sleduji s pobavením reakce na Váš "turecký incident" - kdo fotil, zda jde to vhodné či ne a spoustu dalších otázek. Vaše dcera a další herečtí kolegové se pohoršují nad tím, že byla "ponížena největší česká herečka a dáma". No, dáma nechodí nahá, tam, kle ji někdo může vidět, ale to není důležité. Tohle všechno má jednu jedinou příčinu - Vaše chování - ať se na něj někdo kouká s pohoršením nebo pochopením. Každý čin má svůj důsledek. Takže nevím, čemu se divíte, proč se pohoršujete a hrozíte žalobou.
    • Re: Paní Bohdalová

Čeho se na nás dopustili jiní,s tím už se nějak vyrovnáme horší je to s tím,čeho se na nás dopustíme sami.Milá Jiřinko zůstávejte nad věcí,jsou tu statisíce lidí kteří vás milují a mají vás rádi.Nenechávejte se ubíjet nějakým bulvárem na který si za pár let nikdo ani nevzpomene zato vás si poneseme v srdcích navždy.Máme vás moc rádi a přejeme hodně zdraví.
  • Pro paní Bohdalovou

Za paní Jiřinku Bohdalovou vyslovouji díky všem, kteří stojí na její straně. Není možno nezmínit to, že když někdo chce vidět, co mu není nabízeno, vidět to bude. Když budu chodit po bytě neoděn, tedy pouze ve své přirozenosti, budu mít staženy rolety, ten, kdo bude chtít něco vidět, tak si mezeru prostě najde. A propó, komu vadí přirozenost lidského těla? Když onen zpracovatel snímků musel kvůli mravnosti odhánět své děti od okna, jak měl uvést, proč fotil?! Ze stejného důvodu by fotit neměl. Vyšší princip mravní byl potlačen. Opakuji výzvu k paní Bohdalové. Paní Jiřinko, nemějte ostych předstoupit před nás, Vaše diváky. Nemáte pro něj důvod. Jak jsem dříve uvedl, kdo škodit chce, zaškodí, i kdybyste byla oděna ve zlatém hávu, zahalena od hlavy až po paty. Asi by byl moc zlatý na naše malé české poměry. Nebo naopak moc dlouhý, anebo neodstatečně dlouhý atp. Buďte v klidu, jak tak sleduji nejen zde, ale i z poslechu názorů osob z mého okolí, nic se nestalo. Nemohou Vás, paní Jiřinko, srovnávat s někým, kdo očividně stanovená pravidla porušuje s plným svým vědomím. Takže, hlavu vzhůru, pevný pohled na nepřítele a hrdě vpřed. Kdo chce, půjde stejně tak s Vámi, kdo nechce, půjde proti Vám, i když nebude mít žádný důvod. Pěkný den jednak Vám, paní Jiřinko, jednak vám všem, kteří jste souhlasní s mým názorem, za což ještě jednou děkuji.
    • Re: Pro paní Bohdalovou

S tímto nelze nesouhlasit!
      Je to pravda od hlavy až k patě.
  • jiřince

v mých očích,jste pořád dáma jak má být a tou zůstanete.Jste skvělá a ti co vás milují,ti nepřestanou.Mějte se krásně a hlavuvzhůru.Uzdravte se máte 1000x více obdivovatelů než odpůrců!!!!!!!!!!!!!!
    *14* *14* *14* *14*
  • Nahota

Vážená paní Bohdalová. Pokud nemá někdo tolikt taktu, aby ctil cizí soukromí, je to jeho úchylka a musí to být strašně zakomplexovaný či hamižný člověk - prostě NULA. Vy se rozhodně nemáte za co stydět! Je těžké se vžít do cizí kůže, ale spousta lidí Vás podporujte, tak vydržte!Jste skvělá a chytří lidé ví nad kým (!)se pousmát... a nebojte, češi nejsou jen blbci.
    K

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit