-
Pro paní Bohdalovou
Za paní Jiřinku Bohdalovou vyslovouji díky všem, kteří stojí na její straně. Není možno nezmínit to, že když někdo chce vidět, co mu není nabízeno, vidět to bude. Když budu chodit po bytě neoděn, tedy pouze ve své přirozenosti, budu mít staženy rolety, ten, kdo bude chtít něco vidět, tak si mezeru prostě najde. A propó, komu vadí přirozenost lidského těla? Když onen zpracovatel snímků musel kvůli mravnosti odhánět své děti od okna, jak měl uvést, proč fotil?! Ze stejného důvodu by fotit neměl. Vyšší princip mravní byl potlačen. Opakuji výzvu k paní Bohdalové. Paní Jiřinko, nemějte ostych předstoupit před nás, Vaše diváky. Nemáte pro něj důvod. Jak jsem dříve uvedl, kdo škodit chce, zaškodí, i kdybyste byla oděna ve zlatém hávu, zahalena od hlavy až po paty. Asi by byl moc zlatý na naše malé české poměry. Nebo naopak moc dlouhý, anebo neodstatečně dlouhý atp. Buďte v klidu, jak tak sleduji nejen zde, ale i z poslechu názorů osob z mého okolí, nic se nestalo. Nemohou Vás, paní Jiřinko, srovnávat s někým, kdo očividně stanovená pravidla porušuje s plným svým vědomím. Takže, hlavu vzhůru, pevný pohled na nepřítele a hrdě vpřed. Kdo chce, půjde stejně tak s Vámi, kdo nechce, půjde proti Vám, i když nebude mít žádný důvod. Pěkný den jednak Vám, paní Jiřinko, jednak vám všem, kteří jste souhlasní s mým názorem, za což ještě jednou děkuji. -
-
Re: Pro paní Bohdalovou
S tímto nelze nesouhlasit!
Je to pravda od hlavy až k patě.
-
-
jiřince
v mých očích,jste pořád dáma jak má být a tou zůstanete.Jste skvělá a ti co vás milují,ti nepřestanou.Mějte se krásně a hlavuvzhůru.Uzdravte se máte 1000x více obdivovatelů než odpůrců!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* -
Nahota
Vážená paní Bohdalová. Pokud nemá někdo tolikt taktu, aby ctil cizí soukromí, je to jeho úchylka a musí to být strašně zakomplexovaný či hamižný člověk - prostě NULA. Vy se rozhodně nemáte za co stydět! Je těžké se vžít do cizí kůže, ale spousta lidí Vás podporujte, tak vydržte!Jste skvělá a chytří lidé ví nad kým (!)se pousmát... a nebojte, češi nejsou jen blbci.
K -
Průměrná herečka.
-
je boži
-
Průměrná herečka.
-
Milá Jiřinko
Pani Jiřinko, já mít takovou krásnou sexi figuru ve vašem věku jako vy tak se ukazuju schválně. Mě je 48 a kam se za Váma hrabu!vybodněte se na pitomce a buďte v pohodě. Nemáte se za co stydět. Já chodím na zahradě nahá z bazénu pořád a nikdo mě ne ane vyfotit! Opatrujte se ať nám můžete ještě dlouho rozdávat radost! -
Průměrná herečka.
-
přání
Milá Jiřinko,jsem mladší vaše obdivovatelka o to víc s váma moc cítím co se vám stalo.Je mi zle za člověka který zmáčkl fotoaparát a následně vůbec fota dal dál.Doufám,že budete brzo v pořádku.Jste velmi krásná žena a já si jen můžu přát vypadat a mít tolik elánu jako vy ve vašem věku.Držím pěstičky a plno lásky kolem sebe.Marta -
bude líp
Milá paní Jiřinko, chtěla bych Vás moc pozdravit a popřít Vám hodně síly a zdraví na překonání této nechutnosti. Národ si Vás váží, máme Vás rádi a věřím, že pár úchylných rádobypisálků a rádobyfotografů nemůže nic změnit na rozumném uvažování většiny lidí.Inteligentní člověk, kterým Vy pro mě jste, se určitě nenechá zdeptat nějakou závistivou nulou.Hodně zdraví, štěstí a vše nej. *15*