Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Bohdalová

OSOBNOST 31.12.2006 
336 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Průměrná herečka.

• hurvinkovamortis15

je boži

• Průměrná herečka.

• Milá Jiřinko

Pani Jiřinko, já mít takovou krásnou sexi figuru ve vašem věku jako vy tak se ukazuju schválně. Mě je 48 a kam se za Váma hrabu!vybodněte se na pitomce a buďte v pohodě. Nemáte se za co stydět. Já chodím na zahradě nahá z bazénu pořád a nikdo mě ne ane vyfotit! Opatrujte se ať nám můžete ještě dlouho rozdávat radost!
  • Průměrná herečka.

• přání

Milá Jiřinko,jsem mladší vaše obdivovatelka o to víc s váma moc cítím co se vám stalo.Je mi zle za člověka který zmáčkl fotoaparát a následně vůbec fota dal dál.Doufám,že budete brzo v pořádku.Jste velmi krásná žena a já si jen můžu přát vypadat a mít tolik elánu jako vy ve vašem věku.Držím pěstičky a plno lásky kolem sebe.Marta
  • bude líp

Milá paní Jiřinko, chtěla bych Vás moc pozdravit a popřít Vám hodně síly a zdraví na překonání této nechutnosti. Národ si Vás váží, máme Vás rádi a věřím, že pár úchylných rádobypisálků a rádobyfotografů nemůže nic změnit na rozumném uvažování většiny lidí.Inteligentní člověk, kterým Vy pro mě jste, se určitě nenechá zdeptat nějakou závistivou nulou.Hodně zdraví, štěstí a vše nej. *15*
  • Nekupovat

Jiřino Bohdalová ,řekněte do medií,že kdo s Vámi soucití aby si minimálně na týden,přestaly kupovat aha nebo na delší dobu nebo úplně.
    Myslím že to bude pro mě dobrý trest.
    • Re: Nekupovat

NEVIDÍM DŮVOD, PROČ LITOVAT PANÍ BOHDALOVOU, ALE MYSLÍM SI, ŽE JE SNAD VE SVÝCH LETECH DOSPĚLÝ ČLOVĚK, A VÍ, JAK SE MÁ CHOVAT. COŽPAK TADY U NÁS DOMA BY SI DOVOLILA CHODIT NAHÁ PO BALKONĚ ?
      • Re: Re: Nekupovat

A z jakého důvodu by si to nemohla dovolit ?
      • Re: Re: Nekupovat

K politování jsou spíše ti, kteří se tak hluboce sníží k tomu, aby si vydělávali peníze špinavým způsobem ať už jsou to novináři nebo náhodný turista - to je ještě horší (kéž by se jeho hamižnost pomstila). Mimochodem, vyběhnout pro něco na balkón "jen tak" mi vůbec nepřipadá nenormální ani nemorální. Prostě, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde. Ale lepší by bylo, kdyby si každý raději zametal před svým prahem.
  • Sakra přestaňte už řešit kdo koho volil už je po volbách.
    Já taky nevolil Zemana ani knížete , máme demokracii tak ji už nechte
  • Vážená paní Bohdalová

Vážená Paní Bohdalová, chtěla bych Vám jen říct, že to co se stalo, byla normální věc, bohužel se našel někdo, kdo už neví, jak si pomoci, tak to udělal tímto ubohým způsobem.Ale je to jako v té pohádce,- V nesmrtelné tetě, ve které Vás moje dcera miluje, je to jen a jen ZÁVIST !!!! Nic si z toho nedělejte, my Vás máme rády. Mějte se pěkně a užívejte léta... nashledanou L *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit