Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Jirásková

OSOBNOST 31.12.2006 
65 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní Jirásková , jsem vaším velkým obdivovatelem ,pro Váš šarm a životní moudrost. Nejsem přítelem velkých frází a slov . Díky vám a panu Podskalskému jsem poznal a začal si vážit krásy lidského slova a přístupu.Chci Vám s láskou poděkovat , že pan Podskalský umožnil stát se režisérem panu Smoljakovi ve filmu Kuový blesk. Vím , že se zřejmě nikdy nesetkáme , ale těchto pár vět jsem nucen Vám zaslat a sdělit Vám , že Vy a další Vám podobní dodáváte sílu a optimismus nám , jenž jsou Vám vzdáleni a ve kterých uchováváte krásu a moudrost. Volám na poplach , že tyto vlastnosti v nás upadají a cítíme se Vám stále více vzdáleni. Jen Vám paní Jrásková s úctou Pavel Frank
  • Dobrý den ,paní Jirásková ! Zdravím Vás spolu se svým francouzským buldockem Garpem a boxerkou Bugi, oba z útulku . Pracuji 20 let jako terénní sestra, dříve geriatricka. Moji psi jsou vítanými návštěvníky domácnostech opuštěnych lidi ( již několikátá generace pejsku) a všichni přináší radost a pohodu. Mám Vás moc rada . Jste stejna krevní skupina nás pejskařu , buldočko a boxero miilu. Děkuji Vám za vše , není třeba vypisovat. Naše smečka zdravi Vaši Amalku a Vás . Marketa Nováková
  • Vážená paní Jirásková

Vážená paní Jirásková,
    nevím, jestli občas navštěvujete tyto stránky...ale každopádně bych Vám chtěla říct, že je mi líto, že se s Vámi moje mamka přestala stýkat...možná že to má nějaké hlubší důvody ale stejně...podlě mě je to hrozná škoda, protože, co jsem o Vás slyšela, jste úžasná paní :-) ;-)
    s pozdravem Kateřina Hanzlová
  • narozeniny

Milá paní Jiřinko
    Přání k Vaším narozeninám a přání
    hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • Zdraví

Vážená paní Jiřinko, Doslechla jsem se o Vaších zdravotních problémech a ráda bych Vám pomohla. Zabývám se léčivou silou Aloe-vera. Je to plodina, která se pěstuje v Mexiku za nejpřísnějších ekologických podmínek.Aloe-vera má neuvěřitelné učinky na lidský organismus.Léčí rakovinu,vředy,cukrovku, kožní problémy.Čistí organismus od antioxidantů má vliv na celkovou harmonii a bojuje proti opotřebení a stárnutí organismu. Lidé,kteří nevěřili a přece to zkusili jsou velmi spokojeni a zbavili se spousty zdrav. problémů a na aloe nedají dopustit. Pokud Vás toto zaujalo a chtěla by jste jí vyzkoušet, nebo chtěla ještě více informací ,tak mi prosím napište na e-mail thunovadagmar@seznam.cz hodně zdraví a pohody do Vašeho života *14* *3*
  • Jiřina Jirásková a Jiřina Bohdalová nejlepší herečky.

• Nic a nekonečno.

Drahá paní, mě chytlo něco jiného ve vašem posledním publikovaném intervjú, totiž váš povzdech nad zpeněžněním života. Do bijáku jsem nechodil, na bednu nečumím, zprávy beru z Reuterse a odjinud, sedím na zadku a kazím si smysl pro krásu prací. V 70. letech jsem hodně chodil do divadla, ale to do Haparandy sobě a do Smetanova (na Vinohrady jen výjimečně). Takže Vaše kreace neznám. Seděl jsem za kompem a překládal, mám 6 dětí. Umím 8 jazyků, bylo tedy co dělat. Ještě bych dodal, že je něco jiného vzdychnout nad komercializací všeho, když máte peníze a něco úplně jiného jí být naa utloukán dnes a denně když peníze nemáte. Prosím Vás, proč od Vás ten čék utek? Až Vám bude smutno, tak mi napište a budeme se řehtat i bez toho cognacu. *4*
  • Blahopřání

Vše dobré k dnešnímu svátku a k nadcházejícímu jubileu kopec zdraví, štěstí, pohody...a velký dík za Vaši práci!
  • Jiřince!

Milá Jiřinko, Přejí ještě dlouho hraj. Ty jseš Pani Herečka když ty hraješ je to nádhera. Do dalších dní hodně zdravíčka a štěstíčka. *14*
  • Jiřina Jirásková a Jiřina Bohdalová nejlepší herečky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit