-
Jiřinko
buďte na sebe opatrná moc se nepřepínejte máte krásný věk,ve zdraví si ho užijte.Přeji hodně hodně zdraví a spoustu krásných chvil... -
Jiřina Jirásková a Jiřina Bohdalová nejlepší herečky.
-
je to skvelá žena.A je mi ľúto že zomrela.Mali som ju moc moc rada.Aj ked SELENU GOMEZ žerem.Ale Jirasová mi bola ako vlastná Babička
R.I.P-J.Jirasová
Uprimnú Sústrasť -
Milá paní Jiřino
K dnešním narozeninám přání hodně štěstí,zdraví!!!! *4* -
prisel si pro vas Brzobohaty a ted prijde pro Bohdalovou. I presto vsechno co jste mu udelala jsem Vas mela rada.
-
-
Bohdalovou nech na pokoji
-
-
Dobrý den milá paní Jirásková!
Kdysi jsem Vám psala, a Vy jste mi odpověděla. Jsem neteř Matky představené - Terezity Marie Kropáčkové z Kutné Hory, Jarmila Mikulenková. Sestřičky z Ročova mi poslaly fotografie a CURRICULUM VITAE tetičky. Ráda bych se s Vámi o fotografie i její životopis podělila, protože stále o ni tak mile mluvíte, že ve Vás rozpoznala herecký talent. Snad by Vás obé potěšilo. Jarmila Mikulenková -
Dobrý den, Pani Jiřinko posilám Vám kopu zdraví a síly. Přejí at se splní to co chcete. *3*
-
Paní Jirásková patří mezi elitu našeho herectví a na tom nikdo nic nezmění. Odpočívejte v pokoji, máme Vás rádi.
-
R.I.P. *9*
-
Dobrý den,ráda bych se chtěla zeptat,paní Jiřina Jirásková kdysi dávno namluvila princeznu Fňukajdu.Bylo to na gramofonové desce,kde s ní byl i Bohuš Záhorský.Bylo by možné tuto pohádku na audio sehnat?Děkuji
-
-
Tak už jsem si to zjistila sama.Ta pohádka je z roku 1973 a jmenuje se Loupežnická historie.Doporučuji k poslechu. *4*
-