-
víra
ahoj,i já stále čekám na nějakou příznivou zprávu.Zatím nic nového nevím jenom to co se objeví v novinách.Věřím že se stav paní Švorcové zlepší a budeme s radostí čekat na zprávy,které budou jenom lepší a lepší.Držím palce a přeju paní Jiřince sílu aby to zvládla.Já vím že to zvládne,teda pevně věřím.všechny vás srdečně zdraví maja -
priatelia
dufam, ze nezabudame na p. Jirinku. Zelam Vam vsetko dobre. z -
-
Re: priatelia
Stále čekám na nějaké nové dobré zprávy o zdravotním stavu paní Jiřinky,ale bohužel zatím nic nového není.Zdravím všechny její příznivce.
-
-
prajem
pani Jirinke skore uzdravenie, kazdy den na nu myslim. -
-
Re: prajem
Přátelé, napište mejl a zeptejte se všichni redaktora Lukáše Vltavského, proč píše takovéto lži:
http://www.ahaonline.cz/cl anek/zhave-drby/60493/nejblizsi-oko li-jiriny-svorcove-tvrdi-cekame-na- jeji-smrt.html
Moje sestra pracuje v nemocnici, kde leží paní Švorcová a nic z toho, co je uvedeno v článku, není pravda. Ať nám pan redaktor sdělí, kdo z nejbližších mu takové lži řekl.
E-mail: aha@ahaonline.cz¨ -
-
Re: Re: prajem
Dobrý den, jsem znechucená, jak se vůbec někdo může tak bezcitně dotknout lidského života, navíc veřejně, jen aby si zvýšil sledovanost a popularitu. Copak už doopravdy patříme do tak konzumní a byrokratické společnosti, kde se naprosto ztrácí pojem a význam úcty člověka k člověku? Copak se už i pacient stává předmětem "byznysu" a člověk (živá bytost) ztrácí důstojnost osobní identity? Jen krutí a zlí lidé dokáží významně zraňovat a poškozovat důstojnost druhých lidí, pronikat necitlivě do jejich soukromí a záměrně je ničit. Ten, kdo se chová zbaběle, nebo je k druhým lidem krutý a zlý, ztatil již svou sebeúctu, ale i úctu ostatních a nemůže se proto divit, že bývá zavržen. Naštěstí je ještě mnoho lidí, kteří mají Paní Jiřinku Švorcovou velmi rádi. Paní Švorcové přejeme hodně té tolik důležité životní energie a síly potřebné k uzdravení a co nejdříve se na ní těšíme. Hanka -
-
Re: Re: Re: prajem
P.Hano opravdu moc krasne napsano.....Taky cekame a prejeme p.Jirine Svorcove brzke uzdraveni Takovych lidi jako je p.Svorcova je bohuzel dnes uz moc malo Prejem ji HODNE ZDRAVI -
Re: Re: Re: prajem
Ahoj,bohužel máte pravdu,bulváru není nic svaté a píšou jenom aby měly větší prodej.My všichni víme že to je třeba brát s rezervou.Mně mrzí,že se najdou lidé,kteří dokáží urážet a nic jiného.Paní Jiřině Švorcové přeju moc a moc síly aby se uzdravila a my se s ní mohly zase sejít.My kteří ji známe osobně víme že to je velice sympatická a milá dáma,od které neslyšíte nic co by mohlo někoho urazit.Přeju vám hezký den,Zdravím Maja -
-
Re: Re: Re: Re: prajem
písala som mail p. Vltavskemu a pytala som sa co ho opravnuje spravat ako sa hyena. Zatial bez odpovede. Zial aj taki "demokrati" ziju medzi nami. Pani Jirinke prajem skore uzdravenie a vsetkych fanušikov zdravim. Zdena
-
-
-
Re: Re: prajem
Dobrý den paní Hano,děkuji za uklidňující zprávy.To co se píše v bulvárních denících musíme brát s rezervou a nadhledem.Buhužel žádné jiné zprávy a hlavně pravdu nám v současných dnech o paní Švorcové asi nikdo neřekne.Musíme tedy čekat a doufat,že se s ní opět spojíme osobně až to její zdravotní stav dovolí.Paní Jiřince přeji hodně zdraví
-
-
-
Přání
Dnes v televizi v pořadu Top Star magazín proběhla reportáž o zdravotním stavu paní Jiřinky Švorcové.Potěšilo mě vyjádření pana Přeučila,který jí stejně jako my přeje brzké uzdravení a ještě hodně spokojeně prožitých let.Krásný den všem a hodně přeje vladka -
je to dáma
jiřinka švorcová je jeda z málo z řen.která to myslela s lidmi a podmínkami jejich života upřimně. Dneěšní hijeny,kterí sají z lidí to poslední co v nich zůstalo je ůplný hnus. a to jsou právě ti,kteří ji kritizůjí.Stýdím se za tu dněšni dobu. -
Držím palce
Moc držím paní Švorcové palce,aby vše dobře dopadlo a mohli bychom se s ní sejít.
Hodně zdraví,paní Švorcová. -
J.Š.
Ale také na paní Švorcovou myslím a přeji brzké uzdravení jen málo píšu.A dnes má být něco na Primě v TopStáru.Všechny vás zdravím. -
Držím palce
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové!
Paní Švorcové držím moc palce a velmi se těším na každou lepší zprávu.Moc přeji brzké uzdravení a přeji si,abychom se sešli a všichni si popovídali.Věřím,že to bude brzy.
Hodně zdraví. -
Věrným fanouškům
Dobrý den všem,kteří mají rádi paní Jiřinu Švorcovou a děkuji,že se jí zastali v této chvíli,kdy se sama nemůže bránit.Je to velmi milá žena a čestný člověk,kterého si velmi vážím.Přeji jí znovu zdraví a sílu.Věřím,že vše dobře dopadne. -
Hurááááá
Veľmi sa teším. Každý deň som sledoval internet či sa neobjaví nejaká pozitívna správa, a je to tu. Držím pani Jiřinke prsty a prajem jej veľa síl a hlavne zdravia. :-)))))))))))