-
Nová zpráva
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.Je mi to velice líto,že se stav nelepší a že musí být v LDN.Kdyby bylo možné zjistit,kde je.Ráda bych ji navštívila.To bych moc ráda a věřím,že i vy ostatní.
Mějte se hezky.Liana. -
-
Re: Nová zpráva
Zcela určitě by nebylo vhodné ji v těchto dnech navštěvovat.Vím jaký je její názor a věřte,že kdyby o to stála,dozvěděli bychom se o tom.Musíme doufat,že se její zdravotní stav zlepší a bude mít sílu.Podpořme ji zatím tím,že na ni nezapomínáme.vladka -
Ahoj,nevím zdali by paní Jiřinka stála o návštěvu.Nepřála si aby ji navštívil i její přítel v nemocnici.Zřejmě si nepřeje abychom ji takhle viděly.Její přání musíme raspektovat.Jak budu něco vědět určitě se s vámi o to podělím.Ano toho se bála,aby se nemohla sama o sebe postarat.Bohužel tohle si nikdo z nás nemůže naplánovat.Já si moc přeju aby se její stav natolik zlepšil aby mohla domů.Posílám jí energii a přeju si aby ji dostala a tělo se začalo zotavovat.Maja -
-
Re: Re: Nová zpráva
Ahoj vsetci, zial zivot prinasa aj smutnejsie spravy, napriek tomu verim, ze pani Jirinka sa zotavi, myslim na nu a posielam jej energiu..a verim,ze my vsetci priaznivci tiez... Zdena
-
-
-
smutná zpráva
Dnes se objevila v tisku smutná zpráva,že paní Jiřinka je v LDN.Je mi to velmi líto,protože vím,že si hodně přála být soběstačná až do konce života.Ona pro mě a jistě i pro spoustu lidí znamenala naději a lidskost.Víru v člověka.Budu na ni stále myslet a pokusím se ji podpořit dopisem.Doufám,že jí bude předán.Přeji všem dobrý den a zdraví.vladka -
paní Jiřinka
Milá paní Jiřinko.
Moc mi připomínáte moji maminku. Mám Vás moc ráda. Držím palce. Jste úžasná žena.Nejraději bych se o Vás postarala, abyste nemusela do LDN. -
zpráva
Ahoj,píšu ne příliš dobrou zprávu o naší Jiřince.V dnešním Aha se píše,že už není ve Vojenské nemocnici,ale prý je někde na LDNce.Lékař píše,že oni už víc dělat nemohli.Dále se tam píše,že už se zřejmě sama nedokáže o sebe postarat.Je to moc smutná zpráva a já jsem z toho zdrcená.Je to sice bulvár,ale jinak o ní nikdo nepíše takže nevím jestli je to všechno pravda.Moji milý přeji vám krásný den a myslete na Jiřinku.Maja -
-
Re: zpráva
Děkuji za informaci, to je opravdu smutné, moc smutné....! Přeji všem pěkné léto a víru v uzdravení vážené a ctěné herečky paní Jiřiny Švorcové!!!
-
-
Paní Jiřinka Švorcová
Dobrý den všem,kteří stále myslíte na paní Jiřinku Švorcovou.Také veřím,že se s paní Švorcovou setkáme.Já jsem to štěstí měla a byl to pro mě velký zážitek a pocta,že jsem ji mohla poznat osobně.První setkání jsem s ní prožila jako malá holka před 30ti lety a další v loňském roce.Stále na ni myslím a každý den očekávám nové zprávy.V těchto dnech je vidět kdo ji má doopravdy rád a alespoň vzpomínkou ji podpoří.Musíme věřit a vydržet.Milá paní Jiřinko hodně sily a zdraví.vladka -
Nová zpráva
Milá Májo,moc Tě zdravím a také samozřejmě všechny příznivce.Vidíš,jak nás přibývá.To je dobře.Chtěla bych se Tě zeptat,zda náhodou nepřišla nějaká odezva na dopis pro paní Švorcovou do nemocnice.
Všechny zdraví Liana. -
-
Ahoj,zatím nemůžeme čekat že se nám ozve protože já to posílám po rodině a to je trochu zdlouhavé.Zatím ani nevím nic nového.V dnešním Týdnu je na první stránce její foto,ale o dnešním stavu se nic nepíše.Takže čekám jestli mi něco zdělí její rodina,ale jestli si to Jiřinka nepřeje tak musíme to respektovat.To víš že bych hned napsala co a jak.Trpělivost přináší růže.Počkáme.Zdravím Maja
-
-
Mám Vás ráda milá paní Švorcová!
Je mi velmi líto, že paní Švorcová je vážně nemocná, přesto věřím v její uzdravení! Vždy jsem ji měla ráda jako vynikající herečku, byla velmi hezká!
Určitě jí bylo ublíženo a ukřivděno pro její politické cítění! Věřím, že byla poctivě smýšlející politička, která zůstala věrná své ideologii. Mnoha hercům pomohla v tíživých situacích, ti však od ní odvrátili tvář, když se změlo politické zřízení. Vážím si paní Švorcové, však jsem jí své vyznání i napsala v dopise. Nikdy jsem se s ní nesetkala, avšak mám její knihu, CD, DVD seriálu " Žena za pultem ", film "Král Šumavy". Kdybych aspoň jednou měla možnost tuto velkou osobnost poznat a podat jí ruku, byla by to pro mě čest a prožité štěstí! Děkuji Vám všem, kteří ji máte také rádi a dáváte jí lásku najevo! Prosím o sdělení, pokud bude možné se s paní Švorcovou sejít, ráda, moc ráda za ní přijedu do Prahy kamkoliv!
Vážená paní Švorcová, prosím, uzdravte se pro nás, co Vás milujeme! Dana -
-
Já se vám fakt divím... To jsou vám všechny oběti komunismu k smíchu? A ještě této ohavné popíračce zločinů ještě ohavnějšího režimu píšete ódy? Je mi z vás blivno, styďte se!!!
-
Re: Mám Vás ráda milá paní Švorcová!
Proč tam není naše Jiřinka? Napište do diskuze pod článek i na jejich mejl, aby ji tam dali.
http://bijak.blesk.cz/clan ek/bijak-filmove-hvezdy/156590/zvol te-nejlepsi-ceskou-herecku-prinasim e-50-nominaci.html -
Re: Mám Vás ráda milá paní Švorcová!
Dobrý den,jsem velice potěšena,že se stále najdou lidé,kteří mají paní Švorcovou rádi.Můžu Vám říct milá paní,že setkání s ní je ohromný zážitek a že je to milá a kultivovaná dáma.Já se s ní setkala několikrát a jsem moc ráda.Letos jsme plánovaly to setkání také,ale paní Jiřinka onemocněla.To jsme pořád doufaly,že to zvládne a setkání se uskuteční.Bohužel její zdravotní stav se zhoršil a my musely setkání zrušit.Stále ale věřím, že se nám to ještě podaří.My všichni co ji máme rádi pořád doufáme,že její zdravotní stav se natolik zlepší,že to bude možné.jsem velice rádá,že jste se přidala k nám.Zdravím Maja
-
-
čekání
Milý přátelé stále čekáme na nějaké příznivé zprávy ale nic se nepíše.Nevíme zatím nic víc než co píšou noviny a ty teď nepíší nic.Věřím,že zdravotní stav paní Jiřinky se stále lepší.Budeme čekat na zprávy.Zdravím Maja -
dopis
Milý přátelé,za nás za všechy jsem napsala paní Jiřince dopis a poslala jsem ho do nemocnice.Chceme všichni aby věděla,že na ni myslíme a přejeme ji brzké uzdravení.Věřím že ji uděláme tím radost.Zdravím Maja -
-
Re: dopis
Pozdravení pro příznivce paní Švorcové.
Stále na ni myslím a čekám na nějaké zprávy.
Májo,děkuji určitě za všechny ohledně dopisu,který si poslala paní Švorcové.
Všechny zdravím a snad se společně někdy sejdeme.Liana.
-
-
Nová zpráva
Zdravím všechny příznivce paní Jiřinky Švorcové.Také i já na ni stále myslím a čekám na nové zprávy.Moc držím palce,aby vše dobře dopadlo.Jsem ráda za alespoň tuto zprávu.
Myslíte,že by bylo vhodné ji poslat do nemocnice alespoň pozdrav,aby věděla,že na ní myslíme?