-
Tý Tý
Vážení a milý jestli chcete poslat hlas pro pořad paní Švorcové tak můžete na telefon 906 15 09 a text je TT 8 TAJEMSTVI JIRINY SVORCOVE
takže posílejte příznivci vaše Maja *3* *3* -
-
Re: Tý Tý
Milá paní Švorcová,
odpovídám sice na Vaši knihu, protože jsem žádnou jinou diskuzi nenašla.
Velmi hezká, otevřená výpověď, jsme rádi
že můžeme ohodnotit zvláště Váš pevný charakter. Je dobře, že bylo vše uvedeno,
není potřeba litovat že to nemuselo tam být atd. Byl to Váš život a pravdivou výpověď už dnes umí podat jen málokdo.
Moje osobní zkušenost je sice opačná,
ale ve svém konci se shoduje s Vaší.
Vše je totiž otázkou charakteru, svědomí
a lidé, kteří hledají pravdu a činí v pravdě musí být bohužel společností trestáni. Však jsme to vydržely a vydržíme.
Děkujeme Vám za knihu i Vaše občanské postoje.
Zdraví Eva Richterová a Vladimír Relich -
Re: Tý Tý
Hezký den, děkuji za info, hlasovat lze také rovnou přes net, viz.odkaz přímo na Herní formulář: http://www.televize.cz/tyty/hlasova ni-nominace
-
-
prosba
dobrý den,vážená paní napsala jsem vám adresu a těším se na naše setkání.Jsem moc ráda že nás je stále víc.S pozdravem Maja *3* *3* *3* -
-
Re: prosba
Pěkný den,
moc Vám děkuji za milý a pro mne tolik důležitý mail, též jsem Vám odpověděla. Velmi se těším, až se budu moci osobně setkat s paní Jiřinkou a její věrnou zdejší "rodinkou" *3* *3* *3*
-
-
PROSBA
Krásný den všem,
upřímně bych alespoň touto cestou ráda poděkovala paní Jiřince Švorcové za to, jaká je. Její ryzost, lidskost a charakter by měl být vzorem pro všechny lidi, neboť to je to, co dnes tolik moc chybí a tím je pro naší celou rodinu velkým vzorem, proto si jí velmi vážíme. Přeji paní Jiřince Švorcové brzké uzdravení a spokojený život. Mám však velikou prosbu. Protože jsme velkými příznivci paní Švorcové, podařila se mi konečně sehnat i její skvělá knížka. Tuto nádhernou knížku bych velmi ráda věnovala i s podpisem paní Jiřinky Švorcové mé mamince k narozeninám, které bude nyní 2.4. nádherných 81 let a tento dárek by jí udělal velikou radost. Prosím, moc prosím, kdo by mi mohl poradit, jak, nebo kde, bych mohla autogram od paní Jiřinky Švorcové požádat? Na setkání 21.5. velmi ráda přijedu, to si nemohu nechat ujít a bude mi ctí jí květinou poděkovat, avšak pro podpis knížky je to termín pozdní. Naléhavě prosím, pomozte mi prostřednictvím paní Švorcové udělat radost i mé mamince, udělám pro to naprosto cokoliv. Uvítám jakoukoliv zprávu na email: h.kacbudova@seznam.cz Předem děkuji všem a přeji jen krásné dny. H.Kacbudová -
Krásný den
Vše dobré k dnešnímu svátku, štěstí, zdraví, pohodu... *4* -
přání
Přeju paní Jiřině Švorcové k zítřejšímu svátku hodně zdraví a štěstí a mnoho pěkných chvil.maja *3* *3* *3* -
potěšení
ahoj kamarádi,mám příjemnou zprávu,naše paní herečka Jiřina Švorcová zvítězila na TV Barrandov.Získala první cenu za nejsledovanější pořad,hurá,hurá,hurá.Jsme moc rádi a gratulujeme.Těšte se z toho všichni příznivci.maja *3* *3* *3* -
-
Re: potěšení
*1* těšíme těšíme!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
setkání
ahoj,mojí milý fanklubáci,tak vám oznamuji,že setkání s naší milou Jiřinkou se uskuteční 21.května v sobotu ve 14.hodin.Setkání se uskuteční v hotelu U Hvězdy v Malém Břevnově.Těšíme se na vás na všechny.Velice rádi přivítáme další nové zájemce.Maja *3* *3* *3* -
-
Re: setkání
Dobrý večer,už se moc těším. -
*3* *3* supéééér, píšu si a už teď se moc těším!!!! -
Přátelé těším se na paní Jiřinu Švorcovou i na vás. *4*
-
-
kontakt
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli někdo nevíte, kam bych mohla paní Jiřince napsat?
Jinak už se moc těším na plánované setkání! -
Stretávka s p.Švorcovou
MOJI PRIATELIA!
Veru,už pracujeme s Majou na našej stretávke s pani Jiřinkou.Už sme jej dali vedieť,že zas sa chceme s ňou stretnúť a ona sa veľmi potešila.Ale musím sa Vám priznať,že od našej prvej stretávky uplinulo už 2 roky a som rada,že viac a viac ludí sa pridal k nám,aby pár hodín strávil s našou Jiřinkou.Očakávame každého,kto nezabudol na našu Andulku Holubovú a aj v dnešnej dobe má ju rád.Termín stretávky ešte upresníme,ale každopádne bude v Máji,21 alebo 28. Tešíme sa na Vás,a píšte nám ak máte záujem.S pozdravom Sylvia,Maja a pani Jiřinka Švorcová. *3* *14* -
-
Re: Stretávka s p.Švorcovou
Dobrý večer,
na této stránce fanklubu paní J.Švorcové jsem dnes poprvé, ale zcela určitě ne naposledy *4*
Setkání s paní Jiřinkou bych se také velice ráda zúčastnila, a to nejen proto, že právě vysílaný tv seriál "Žena za pultem" je pro mne v dnešní době takovým velice milým pohlazením na duši *4*
Děkuji Vám, paní Švorcová,
Iveta Bakrlíková -
Dobrý den,moc ráda bych se zúčastnila setkání s paní Švorcovou.Za sebe jsem pro 21.Další týden jsem se sborem pryč.byla bych mpc ráda za datum 21.
Všechny Vás zdravím.L.Jíchová. -
Milá děvčata *4*
to je dobře,že chystáte setkání s milou paní Švorcovou, na kterou se nedá zapomenout a myslím,že to,že jsme ji mohli poznat osobně a stisknout ji ruku, pro nás zůstane navždy v srdci.Děkuji Maje a Sylvii,že setkání organizují a paní Jiřince Švorcové přeji hodně sil a pevné zdraví,aby se mohla uskutečnit další a další setkání. Vladka
-
-
setkání
Milý přátelé naše setkání s paní Jiřinou Švorcovou plánujeme na květen a to asi na 21.nebo 28.podle toho jak to bude vyhovovat většině.Prosím ohlaste se kdo máte zájem ať to můžeme upřesnit.Koncem dubna už to musíme vědět přesně abychom informovaly paní Švorcovou.Přátelé moc se na vás těším.Přeju krásný den Maja -
-
se mnou prosím počítejte na 100%, snad v práci vyprosím volno nebo si přehodím směnu! už se těším *3* -
Hurá.... *4* *4* *4* Moc se těším.vladka
-