Přejít na výpis diskuzí

Jiřina Švorcová

OSOBNOST 31.12.2006 
761 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kekeska

Mirka

Ahoj,jsme velice potěšení,že i v Polsku znáte pořád naši Jiřinku.Jestli chcete znát více o ní tak klikněte na Google Jiřina Švorcová a tam vlevo jsou fotky,video a jiné věci.Stačí na to kliknout a otevře se to.Zdravím maja *3* *3* *3*
    • Re: Mirka

Ahoj Kekeska!!! ja już patrzyłam w Google i przeczytałam wszystko co tylko się da o Pani Jirina Svorcova *4* .Pisala sem do VLASTA po rozhovor s pani Svorcovou ale mi ne odpisali.Chce bardzo przyjechać na spotkanie do hotelu U Hvezdy tylko daj mi znać dokładna datę ,Jsem velmi ráda, že mohu vám napsat zde. Jsem ráda, že paní Jiřina je zdravé, i přes bolest v nohou, a že budeme moci vidět,Już se tesim na setkani!!!!Zdravím všechny vítám
  • kekeska

připomínka

Milý přátelé dnes vyšla Vlasta a tam je pěkný rozhovor s paní Švorcovou.V pondělí bude v Blesku pro ženy a asi i v Rytmu života.Nezapomente si to koupit.ahoj maja *3* *3* *3*
    • Re: připomínka

Ahoj!Chciałabym wiedzieć ,gdzie mieszka Pani Jirina albo gdzie można ją spotkać> Jeśli ktoś może podać mi te informacje, to bardzo proszę!!!Dziękuję.
    • Re: připomínka

Ahoj.Jestem Mirka ,mieszkam w Polsce i uwielbiam Pania Jirine !!! u nas teraz są w tv powtórki ,,Żena za pultem,, i ja ten serial kocham!!! chcialabym wiedzieć więcej o Pani Jirinie ale nie mam z nikim kontaktu dlatego dziś poszukalam w internecie troszkę wiadomości.Czy Pani Jirina ma faceebook??? Bardzo proszę o podanie stron lub linków na których mogę Pania Jirinę znalezc zależy mi bardzo.Pozdrawiam Wszystkich!! Mirka
  • kekeska

info

ahoj,asi ten rozhovor vyjde v Rytmu života.Včera v Blesku vyšel článek s paní Jiřinkou.Já jak se něco dovím nového budu vás informovat.zdraví Maja *3* *3* *3*
  • vladka65

Paní Jiřina

Přátelé a fanclubáci to je vskutku dobře,že vznikl pořad o paní Jiřině Švorcové/Tajemství Jiřiny.../a je mi líto,že tak krásný hlas a talent nebylo možno vidět na obrazovce tak dlouho.ˇAž teď v době internetu,DVD máme možnost se radovat a opět sledovat naší milou a oblíbenou herečku a slušného a rovného člověka.V tomhle světě,kde už je tak málo laskavosti si musíme takové lidi chránit a hýčkat.Zdravím Vladka
  • kekeska

přátelé

Milý přátelé fanklubáci,musím vám oznámit,že nejsledovanějším pořadem televize Barrandov byl pořad Tajemství Jiřiny Švorcové a Žena za pultem.To je veliký úspěch.Kniha se taky dostala do první 20 nejprodávanějších knih.Mám obrovskou radost a moc to přeju Jiřince.Myslím že my všichni.Krásný den přeje Maja *3* *3* *3*
    • Re: přátelé

Hezký den,
      pořad Tajemství Jiřiny Švorcové jsem neměla možnost shlédnout a velmi mě to mrzí. Marně jej hledám na netu, ale nikde tento pořad není, dokonce ani v archivu na TV Barrandov. Nevíte prosím, kde bych tento pořad o paní Jiřince mohla shlédnout? Děkuji, H.Kacbudová
  • kekeska

setkání

Setkání chystáme zase na květen,pokud do toho nic nevejde.Přesný termín upřesním.Musíme se napřed domluvit s paní Jiřinkou a záleží to na ní.Těším se na vás na všechny.Pravděpodobně to zase bude hotel U Hvězdy,Malý Břevnov.Zdravím maja *3* *3* *3*
    • monna1981

Re: setkání

Zdravím! *3*
      Já bych se s dovolením na setkání také ráda vnutila *14* , pokud budu mít možnost se tam nějak dopravit.
    • Re: setkání

Bardzo bym chciała też spotkać się z Wami!! to w kwietniu? proszę o dokładny termin bo mam sporo kilometrów,do Was *3* Pozdrawiam
  • monna1981

Jiřinka

Je to obdivuhodná bytost!
    Vadí mi, že ji lidé odsuzují za její politické názory, které mě osobně absolutně nezajímají. Já ji vnímám jako milého člověka a výbornou herečku *3*
    • Re: Jiřinka

úplne súhlasím. ja som si kúpila DVD so ženou za pultom a pozerám ju neustále. boli to fajn časy. a pani Jiřinka tam bola skvelá a vôbec, všetci českí herci, ktorí tam hrali a už nie sú medzi nami. milujem tento seriál a tiež pani Jiřinku.
    • vladka65

Re: Jiřinka

Ano máte pravdu paní Jiřina Švorcová je velmi milý,moudrý člověk s krásným hlasem a je veliká škoda,že její hereckou osobnost nevidíme na obrazovce častěji.Chybí mi a ráda bych ji viděla i slyšela častěji. *4*
  • kekeska

připomínka

ahojte,chci vás příznivce paní Jiřiny Švorcové upozornit na týdeník Bles pro ženy.Bude v něm rozhovor s Jiřinkou a vyjde asi 24.ledna.Kdo máte zájem nenechte si to ujít.Zdravím všechny.Maja *3* *3* *3*
    • vladka65

Re: připomínka

Děkujeme za upozornění na rozhovor v týdeníku Blesk pro ženy.Už se na něj moc těším.Přeji všem v novém roce hodně zdraví,síly a klidu.Doufám,že se na jaře spolu opět setkáme.Vladka
  • kekeska

přání

všem příznivcům paníŠvorcové přeju v novém roce 2011 hodně zdraví,štěstí a úspěchů v osobním i pracovním životě přeje Maja *3* *3* *3*
    • Re: přání

Opožděně se připojuji k PF2011, všechno dobré!
      Pod stromečkem jsem našla knížku rozhovorů, určitě víte kterou *3* , ještě jsem nestačila přečíst, co vy na knížku říkáte?
  • Prosba

Zdravím obdivovatele paní Jiřiny Švorcové.Já bych chtěl na profil paní Švorcové dát jinou fotogragii.Tu,když si napíšete na internetu Jiřina Švorcová-obrázky a dáte dole stranu 5.A je to 2 druhý obrázek v 2 řádku na straně 5 děkuji.
    • kekeska

Re: Prosba

dobrý den,nevím přesně který obrázek myslíte,ale nám se ten,který tam je líbí a nechceme ho změnit a navíc nejste ani registrovaný a vůbec nic o vás nevíme.Jenom chcete něco měnit.Nám se obrázek na profilu líbí.Toť naše odpověď.Zdravím Maja

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit