-
setkání
ahoj,milý přátelé,již se nám blíží den našeho setkání.Pouhé dva týdny a už tady bude náš den.Těším se na Vás na všechy a hlavně na naši paní Švorcovou.Takže 15.5.2010 v hotelu U Hvězdy nashedanou! *14* -
setkání
A ještě více upřesnuji setkání-Praha 6 - Břevnov , Bělohorská 151 ,tram.stanice-Malý Břevnov *3* *8* *15* salonek U Rudolfa *1* -
-
Re: setkání
Díky,Jaromíre jseš hodný,že to tak upřesňuješ.My mimo pražští to tak dobře neznáme.Jseš fajn.Ještě jednou dík. *3*
-
-
příznivci
ahoj všichni příznivci paní Švorcové,už se nám blíží termín našeho setkání a to je ještě jednou připomínám 15.května ve 14 hodin v salonku hotelu U Hvězdy.Moc se na vás všechny těším. *3* -
-
Re: příznivci
Čakáme Vás všetkých,ktorý ste mali radi seriál :Ženu za půltem a v nej hlavnom rolí našu oblúbenú p.Jiřinu Švorcovú.Teraz máte príležitosť,aby ste sa stretli s nou a pár hodín strávniť v jej blízkosti.Dakujeme za vašu účasť!
*4*
-
-
příznivci
ahoj,velká omluva hotel se jmenuje
U HVĚZDY nikoli Pod Hvězdou.Jak se bude blížit čas setkání tak vše upřesním.Ahoj
všechny zdravím Maja -
příznivci
ahoj,zdravím všechny příznivce paní Švorcové.Mám dobrou zprávu a to že v květnu 15.5.2010 ve 14 hodin se setkáme s naší milou paní a to v hotelu Pod Hvězdou v Malém Břevnově.Všichni jste srdečně zvání.Všichni kdo máte rádi naši paní Švorcovou.Věřím,že tohle čtou jenom její příznivci.Velice se těším,že zase uvidím Vás všechny,kteří jste tam byly v loni.A určitě to bude ještě příjemnější a to proto,že nás tam bude vic.Těšíme se Maja a Sylva.
PS.Kdo má nějaký dotaz ať se ozve,rádi vše upřesníme.http://img.osobnosti.cz /smiles/11.gif -
-
Moc vsechny zdravim,s internetem jako takovym se teprve seznamuji a jsem moc rada, ze jsem nasla tyto stranky a soucasne lidi, kteri maji tuto PANI herecku take moc radi. Zatim jsem mela pouze jednoho kamarada,se kterym koukame na Zenu za pultem porad dokola... Bylo by mozne, abychom na Vase setkani prisli take? -
-
Re: Re: příznivci
Ahoj,přivítáme všechny příznivce paníJiřiny Švorcové.Každý kdo přijde v dobrém úmyslu může přijít na naše setkání.Těšíme se na dobré přátele. *14*
-
-
Taky se na všechny těším *4* a třesu se, aby mi to vyšlo, doufám, že nebude vadit, když se mi podaří zastavit se třeba jen na chvilku.
Jo a děkuju organizátorkám
*3* -
Ahoj,už se nemohu dočkat.Těším se na setkání s paní Švorcovou i lidmi,kteří ji mají rádi.vladka
-
-
Přání k svátku
Vážená paní Jiřino Švorcová přeji Vám k zítřejšímu svátku vše nejlepší,hodně zdraví,radosti a spokojenosti. -
-
Re: Přání k svátku
Milá p.Jiřinka Švorcová!
Prajem Vám k Vaším meninám veľa zdravíčka,spokojnosti,lásky a všetko-opravdu -to všetko najlepšie,čo život môže Vám dať.So srdca S.L.
-
-
k neuvěření
Ahoj,jsem ráda,že stále jsou lidé,kteří dokáží ocenit dobré herectví,lidskost a osobnost.Paměti pani Jiřiny Švorcove si právě čtu,ale mám je z knihovny.Zkuste zda by vám je nesehnaly na objednávku v knihkupectví.Přeju hodně štěstí *4* -
-
Re: k neuvěření
Bohužial,knihu Býti Švorcovou už nikde nedostanete.Kniha bola vydaná v roku 2000. a vydalo sa z nej 7000 kusov.Jedine v antikvariátoch,ale aj to je neisté.A knihu vydalo vydavateľstvo Erika.Napísal:JIří Zapletal so spoluprácou p.Švorcovej.
A ešte chcem len toľko dodať,že kým my,jej obdivovatelia budeme o nej písať len to najlepšie a a budeme jej herecké zdatnosti jej ľudskosť chváliť, mať ju rádi ona NIKDY NEBUDE SAMA.My vždy budeme stáť na jej boku.
-
-
K neuvěření
Jsem mile překvapen, kolik se zde sešlo příznivců jedné z největších českých hereček, která byla díky zbabělosti svých kolegů vyhnána z divadla, ale nebude zapomenuta a díky spoustě jejich obdivovatelů nebude ani sama. Rád bych si koupil její paměti. Kde se dají sehnat? -
všem
ahoj.Zdravím všechny příznivce naší paní Švorcové.Pokud čtete příspěvky,které se objevují na některých stránkách podivných novin tak víte co se tam píše.My kteří známe paní Švorcovou víme jaká to je paní a jaká byla skvělá herečka.V mládí to byla krásná žena a dnes je to milá starší dáma,která zůstala svou přes všechno osočování a pomlouvání.Velice si ji proto vážím a myslím,že každý kdo zná její role a krásný hlas ví své.Nedáme na řeči nějakých pisálků.Přeji paní Švorcové hodně zdraví a naše přátelství a podporu.
Budtě všichny nad věcí!Ahoj -
Vždyť je demokracie
Proti paní Švorcové nic nemám. Stojí si za svým přesvědčením, ač je zesměšňována, kde to jenom jde. Byla krásná, a jak o ní hovořili její kolegové i hodná žena. Hrála ve filmech a serálech minulého režimu jako všichni osatní. Všeobecně panuje v současně době neúcta ke stáří. Přeju paní Švorcové zdraví a ať jí už dají všichni pokoj. Posmívat se mohou jen pitomci. -
-
Re: Vždyť je demokracie
Ďakujem Ti za krásne slová a som rada ,že zas sa objavila jedna osoba,ktorá uzná herecké zdatnosti a osobné hodnoty p.Švorcovej.Ano,p.Jiřinka Švorcová je veľmi dobrá a srdečná žena.A nech sa hambia tý,ktorý nevedia čo je to umenie a neuznajú tých ludí,ktorý už v živote niečo dokázali.
-