-
Vážení příznivci herečky Jiřiny Švorcové,
přeji Vám všem radostné prožití léta. V srpnu se uskuteční další vzpomínkové setkání v Praze k příležitosti 1. výročí úmrtí národní umělkyně Jiřiny Švorcové. Máte-li zájem, napište mi do schránky,
sdělím Vám podrobnosti v červenci.
Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *4* -
Vážení příznivci herečky paní Jiřiny Švorcové, nová informace:
http://www.rozhlas.cz/praha/radiozpravy/_zprava/prapory-jiriny-svorcove--1071867
Jsem zvědavá, v jaké podobě Jiřinu Švorcovou Český rozhlas představí...
Vážení příznivci herečky Jiřiny Švorcové, moc se těším, 2 CD Věc Makropulos mám objednané...
http://www.topvip.cz/alba/jirina-svorcova-ozila-jako-nesmrtelna-emilia-marty
Nejsem příznivec komunistů ale nejsem příznivec ani pravicový, už brzy bude svět bez ideologiií a nenávisti , nikdo z nás není dokonalý !
*14* -
konstruktivní? až budeš dokonalý můžeš soudit ostatní , ale to moudří nedělají , kdybys byl na jejím místě a v její situaci možná by si byl daleko horší , tak nesuď ostatní .Nejrozšířenější nemoc je nenávist , a budoucí a velmi blízký svět už bude bez ideologiií a bez takových jako si ty !
-
Snažila jsem se mnohokrát na těchto stránkách i e-mailem panu Andre011 dokonce přátelsky vysvětlit potřebnou toleranci každému z nás, kdo vyjadřuje myšlenky, které z našeho nitra vychází upřímně! Tyto stránky patří jednotlivým osobnostem bez rozdílu politické příslušnosti, bez zloby a nenávisti. Na těchto stránkách má místo i herečka Jiřina Švorcová. Nikdy jsem nebyla příslušnicí jakékoliv politické strany a nejsem. Ve svém věku mám nárok na názor, vyjádření pohledu na politiku, zvlášť tu dnešní, ve které žiji a k té jsem proto zvláště kritická. Herečku Jiřinu Švorcovou budu hájit stále a šířit její čestné jméno, moje cítění, můj názor nebudu měnit, protože mně svobodu slova chce upírat nějaký Andre011. Žiji v lásce s potřebou hájit člověka, nikdo nemá právo mi vnucovat jeho myšlení, v nenávisti žít nebudu a poroučet mi nikdo nesmí! Jen hlupák se ubírá cestou vnucování svých názorů druhým a rozkazování do nekonečna!
Ještě informace - otevřete si na internetu Haló noviny, najdete článek:
"Naházeli na ni všechnu špínu světa" S Jiřinou Švorcovou jdeme dál...
Srdečně zdravím všechny příznivce Jiřiny Švorcové Dana Sv. *4* -
Už ji nechte na pokoji , ona si zvolila v životě tuto roli, podporovala ideologii která nebyla nejlidštější , vy děláte ale to samé..podporujete současný režim který určitě není nejspravedlivější , a v blízké budoucnosti , někdo za to bude soudit vás , pravda - už vás za to asi nikdo nezavře !
-
Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové!
Článek v Haló novinách jsem zastihla.
Paní Jiřinka Švorcová byla opravdu čestná a vzácná žena.
Jsem ráda,že příznivců stále přibývá.
Mějte se všichni moc hezky.L.Jíchová. *4* -
Zdravím všechny příznivce paní Jiřiny Švorcové!
Článek v Haló novinách jsem zastihla.
Paní Jiřinka Švorcová byla opravdu čestná a vzácná žena.
Jsem ráda,že příznivců stále přibývá.
Mějte se všichni moc hezky.L.Jíchová. -
Vážení příznivci, dnes v Haló novinách vyšel článek i s fotografií z našeho vzpomínkového setkání z 19. května k příležitosti nedožitých 84. narozenin na námi milovanou skvělou herečku paní Jiřinu Švorcovou... Dozvěděla jsem se to až dnes, proto jsem nemohla tuto informaci dříve sdělit.
Zůstáváme věrni této vzácné ženě, již nyní se těšíme na další setkání a poklony u hrobu s úctou a poděkováním za její čestnost, pro kterou jsme ji obdivovali a herectví, kterým nás okouzlovala...
Přeji Vám stále dobrou životní pohodu!
Srdečně Vás zdraví Dana Sv. *3*